NUMEROLOGIJA: Kome pripada vodeća funkcija i status! Brojevi od 1 do 9 mogu pružiti uvid u sklonosti karijere ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Brojevi od 1 do 9 mogu pružiti uvid u sklonosti karijere. Naše ambicije i predispozicije za neke vodeće funkcije i političke afinitete. Tko je predodređen da postane lider, otkrijte.

1 – Pojedini rođeni pod brojem 1 posjeduju kvalitete vođe i to je u njihovoj krvi. Njihove ambicije nadmašuju energiju bilo kojeg drugog broja. Zbog svojih intelektualnih i manipulativnih osobina, a najviše zbog njihovog odlučnog stava, oni tijekom života skupljaju svoje sljedbenike. Oni su sposobni za samostalno odlučivanje i njihovo samopuzdanje je uočljivo na prvi pogled. Njihove su ambicije usmjerene da streme ka zadržavanju vodeće pozicije. Ovo je često vezano za politička angažiranja.

2 – Rođeni pod brojem 2 svoj sjaj iskazuju na mentalnom i umjetničkom planu. Oni koriste svoju maštu da bi upravljali i manipulisali situacijama. Ako postanu lideri, oni ne pribjegavaju agresivnom i dominantnom pristupu. Oni su rođeni da vladaju iz Seneke. Oni se bore da situacije rješavaju na pristojan način uz odabrane manire. Uvode nove trendove na skromnom razini.

3 – Pojedinci rođeni pod brojem 3 imaju dubok osjećaj odgovornosti i samodiscipline. Izrazito su ambiciozni i ne vole podčinjen položaj. Zauzimaju zapovjednički stav imaju sjajne vještine upravljanja i odlični su provesti naredbe. Oni su vrijedni i iskreni. Kada su na vlasti znaju biti diktatori.

4 – Rođeni pod četvorkom su blagoslovljeni inovativnim i kalkulatorskim sposobnostima. Karakteristike su im brzo zaključivanje i manipulativne vještine. Nekonvencijalno su u svojim pogledima i mišljenjima. Instinktivno se bune protiv pravila i propisa, stoga ponekad budu oklevetani zbog previše iskrenosti. Moraju računati na veliki broj protivnika u karijeri.

5 – Petice su obdarene intuicijom. Njima su dodijeljene najbolje karte. Neovisnog su razmišljanja, ali naredbe izvršavaju perfektno. Oni su omiljeni u svom okruženju pa se to odnosi i na široke auditorij. Ponekad su impulzivni u svojim akcijama, ali njima se ne zamjera. Uglavnom su spremni poduzeti rizik u svemu u što se upuste.

6 – Ovdje se radi o velikom osjećaju odgovornosti. Šestice šire magnetsku privlačnost i imaju veliki utjecaj na mase. Oni su rođeni da budu političari, ali pod tuđim instrukcijama. Medijsko eksponiranje je stvorena opcija, jer oni plijene auditorij. Nepopustljivo obavljaju svoje planove za osobne motive, oni se ne bore da budu prvi, ali stječu veliku popularnost.

7 – Ovo su snažno obilježeni individualisti s umjetničkim afinitetima. Ljubav prema književnosti ostavlja filozofski trag u njihovom radu. Oni se suprotstavlja svim klišejima i teže beskrajnoj slobodi. Njih kalupi ne dotiču i zato se ne uklapaju u određena parvila i šablone. Više su nepodobni kao lideri, jer bi mogli izazvati revoluciju radikalnim odlukama.

8 – Rođeni pod brojem 8 su praktičari koji su sposobni za donošenje isparvnih individualnih odluka uzimajući u obzir potrebe pojedinaca. Imaju duboku i intenzivnu prirodu i jak osjećaj individualnosti. Oni su veliki nasljednici ili totalni gubitnici. U ovom slučaju, nažalost, nema sredine. U svojoj karijeri se često susreću s konfliktnim situacijama.

9 – Ovo su neovisne osobe, ambiciozne za vlast. Suočavaju se s velikim borbama u ranoj dobi života, ali na kraju uspostavljaju ravnotežu, čime se ističe njihova hrabrost. Oni ne vole da su kordinisani. Da bi uživali poziciju vođe prinuđeni su da se bore za tu poziciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.