Numerologija je znanost o brojevima, zasnovana na utjecaju brojeva na ljudske živote …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Numerologija je znanost o brojevima, zasnovana na utjecaju brojeva na ljudske živote. Brojevi se javljaju od početka vremena i nalaze se u svim pismima. Postoje dokazi o korištenju brojeva u drevnom Egiptu prije 13000 godina, a poznato je da se i sam Pitagora služio znanjem o brojevima i uspio pronaći njihovu praktičnu primjenu na svakodnevni život čovjeka.

Nauka o brojevima pokušava otkriti finese svakog pojedinca u specifičnim područjima, fizičkoj, mentalnoj, duhovnoj i emotivnoj oblasti. Također, brojevi govore io ljudskoj sudbini, duhovnom putu i karmičkim lekcijama, talentima itd. Svaki broj ima posebnu vibraciju koja ima svoj utjecaj na individuu.

Vibracija brojeva ovisi od planeta u Sunčevom sustavu. Poznato je postojanje brojeva od 1 do 9, i svaki od dobivenih dvoznamenkastih brojeva u računanju se mora svesti na jednoznamenkasti broj. Brojevi 11 i 22 se ne svode na jednoznamenkasti broj, budući da se promatraju kao cjelina. Svako slovo se također može poistovjetiti s određenom vibracijom brojeva od 1 do 9. O karmičkim lekcijama i životnoj misiji obično govori datum rođenja osobe i njezino ime i prezime.

Postoje različiti numerološki sustavi za procjenjivanje vrijednosti nekog pismo, neki od njih su židovski, arapski, grčki. U židovskoj tradiciji postoji čak praksa dodjeljivanja mističnog značenja riječi na temelju brojčanih vrijednosti i zove se Gematrija.

Numerološki sustav koji je najviše u uporabi izgleda ovako:

1 = a, j, s

2 = b, k, t,

3 = c, l, u,

4 = d, m, v,

5 = e, n, w,

6 = f, o, x,

7 = g, p, y,

8 = h, q, z,

9 = i, r,

Ovdje se može primijetiti da su slova poredana redoslijedom koji imaju u abecedi. Pošto je često nemoguće ovim sustavom izračunati većinu imena i prezimena u srpskoj jeziku, raspored pismo je sljedeći:

1 = a, f, n, v

2 = b, g, nj, z

3 = c, h, o, ž

4 = č, i, p

5 = ć, j, r, w

6 = d, k, s, x

7 = dž, l, š, y

8 = đ, lj, t, q

9 = e, m, u

Numerološke analize koje se najčešće koriste se odnose na izračun sudbinskog broja, duhovnog broja, karmičkog broja i broja životne svrhe.

Broj životne svrhe ili životnog puta se odnosi na shvaćanje života i izazova s ​​kojima se osoba susreće. U srpskom jeziku se ovaj broj naziva osobnim ili karakternim brojem i dobiva se zbrajanjem znamenki u datumu rođenja osobe, nakon čega se dobiveni broj svodi na jednoznamenkasti.

Sudbinski broj ili osobni broj se odnosi na talente i potencijale koje osoba ima i koje može razviti tijekom života. Ovaj broj se odnosi na ono čemu osoba teži, idealna verzija osobe. Ovaj broj se dobiva sabiranjem svih slova u imenu i prezimenu. Za zbrajanje pismo služiti se tablicom numeričkih vrijednosti.

Duhovni broj ili broj srca se odnosi na polje interesa ili životni smjer kojim osoba treba krenuti ne bi li započela svoj duhovni razvoj i doživjela ispunjenje i cjelovitost. Dobiva se sabiranjem samoglasnika u imenu i prezimenu osobe.

Karmički broj je broj koji se odnosi na strahove, lekcije i potajne fantazije osobe. To je podsvijest osobe i neki numerolozi smatraju da se ovaj broj odnosi i na osobine koje je osoba imala u prošlom životu. Dobiva se sabiranjem suglasnika u imenu i prezimenu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK