Horoskopius

Numerologija: izrada numerološke karte – broj srca

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Broj srca dobivamo sabiranjem samoglasnika iz imena i prezimena, i svođenjem na jednoznamenkasti broj

Za izradu numerološke karte potrebni su nam osobni, bioritamski i generacijski broj, koje dobivamo iz datuma rođenja i koji su nam potrebni za numerološki kôd, kao i broj imena (ime i prezime), koji nam je polazna osnova za brojeve – srca, ličnosti, mentalnog, fizičkog i emotivnog razine, sudbine, zenita i intuicije.

Uzimamo isti primjer da bismo vidjeli kako praktično izgleda izrada numerološke karte. Koristi se tablica data prošlog puta gdje svako slovo zamjenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5 6 8 9 1 3 1 4 5

Broj srca kazuje: kako i na što emotivno reagiramo i gdje nam je srce najsretnije. Možemo to definirati i kao mjesto gdje nam je duša najmirnija. Zbrajamo samoglasnike iz imena i prezimena – 1 + 4 + 4 + 9 + 3 + 4 = 26 = 8 (u numerologiji se radi s jednoznamenkastim brojevima).

Ovdje je srce u broju osam i ova osoba voli sve sama odrađuje, brzopleta je i voli da drži sve konce u svojim rukama, a u ranijoj analizi se pokazalo da voli moć. Trebala bi se malo prizemi i da ima povjerenja iu druge, da surađuje s njima i shvati da nije svemoćna, kao i da se ponekad može osloniti na njih.

Srce u broju 1 – hrabrost je vaš drugo ime i vi živite punim plućima kad je u pitanju nešto novo ili kad idete ispred svog vremena. Nikako vam ne odgovara mirovanje, kad sve ide nekim ustaljenim tijekom i redom.

Srce u broju 2 – volite mir i harmoniju, ali kompromis nekad nije poželjan i ne nudi rješenje. Morate ponekad biti hrabri i tražiti svoje, a kad to dobijete, možete nastaviti uživati ​​u svom miru.

Srce u broju 3 – trudite se da uvijek budete pozitivni i nasmijani i da sa što manje strogosti promatrate sve oko sebe. Imate dozu originalnosti i kreativnosti, pa primijenite to na svakodnevicu i vidjet ćete kako se poslovi bukvalno odrađuju sami od sebe.

Srce u broju 4 – vi i ne znate da volite red, disciplinu i da ste uživate kad prema nekome ili nečemu osjećate odgovornost. Ali nekad morate malo opustiti, bar neko vrijeme dok ne napunite baterije.

Srce u broju 5 – volite život, volite putovati, upoznajete ljude i kulture, da imate veliko i veselo društvo oko sebe, uživati ​​u djeci is njima. Volite učite i čitate, samo su promjene ono što vas čini živima.

Srce u broju 6 – najbitniji su vam obitelj i međuljudski odnosi, tu je vaš zadovoljstvo, ali morate biti jaki i svjesni da ne može uvijek biti idealno, da ponekad mora doći do rasprave. Uživate u čulnom i materijalnom, najveći ste hedonista.

Srce u broju 7 – ovdje je srce najsretnije u svom svijetu i kad ima bogat duhovni život. Morate imati neku vrstu vjere koja vam pomaže da lakše prolazite kroz ovaj život pun nepravde i nesreće. Nije u vašim rukama mogućnost da ispravljate tuđe pogreške i dijelite pravdu, nemojte se time opterećivati. Radite na sebi i svom usavršavanju, to je jedini način da osjetite mir koji je vama od svih brojeva najpotrebniji.

Srce u broju 8 – volite moć, volite sve sami odrađujete, spustite se malo na zemlju jer i od boljeg ima bolji.

Srce u broju 9 – za vas nema nepoznato i neobjašnjivo, vi sve znate i zato bi trebali imati malo više milosti, razumijevanja, da praštate onima koji su zalutali i zabludjeli, osjećat ćete se bolje. Malo razmislite o ovome i uvidjet ćete da je do vas teško stići i nitko vas ne može povrijediti koliko on hoće nego koliko mu vi dopustite. Još jednom reći: devetka, gdje god se nalazila, štiti, ali s druge strane i ograničava, jer vi djelujete nedodirljivo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK