NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni s vašim partnerom-Sinastrija u astrologiji i usporedna numerološka kompatibilnost

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sinastrija u astrologiji i usporedna numerološka kompatibilnost s preciznošću određuju je li naša veza uspješna ili će zahtijevati određen napor u prevladavanju konstantnih prepreka.

Sabiranjem svih brojeva datuma dvije osobe dobivamo zajednički broj ili numerološki sinastriju. Primjer: 1976/5/6 i 1983/5/30. 6 + 5 + 1 + 9 + 7 + 6 + 3 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 3 = 63 i 6 + 3 = 9

broj 1

Ovdje je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kojem smislu. Veza može biti izazovna ukoliko partneri rade zajedno ili imaju iste poslovne ciljeve. Ovdje problem može biti borba za prevlast. Netko mora biti popustljive naravi.

broj 2
Ovdje je ključno rješenje tolerancija i to na vioki razini, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosjetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

broj 3

Ukoliko ne dozvole da drugi utječu na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog svemira.

broj 4
Ovdje je moguća veća razlika u godinama. Ipak, ove veze obično traju dugo i nije isključeno da neka nesreća spoji ove osobe. Muškarac vodi glavnu riječ. Iako s velikim poteškoćama, par opstaje ili u najmanju ruku dugo traju.

broj 5
Nije isključena socijalna razlika među partnerima. Uzajamna podrška je ovdje jako bitna. Postoji mogućnost seksualne nastranosti jednog od partnera.

broj 6
Harmonična i mirna veza. Ponekad nedostaje dimamike, ali ako netko od partnera bude dovoljno kreativan i maštovit, ovo može biti veza o kakvoj mnogi sanjaju.

broj 7
Vrlo burna i dinamična, uvijek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mjestimične. Ovdje je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog vijeka.

broj 8
Radi se o karmičkoj vezi i dugu iz prošlog života koji jedan od partnera treba isplatiti. Ipak, ova se veza teško prekida. Partneri ne mogu utjecati na tijek događaja.

broj 9
Nedostatak pažnje i ljubavi, ovdje se jedan partner više daje i svatko radi po svome. Moguće da su partneri geografski udaljenja ili potječu iz različitih sredina.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.