Nostradamus: EU će se raspasti, SAD će biti novi Sjeverni pol, a Srbija žarki pojas

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, francuski proricateljima židovskog podrijetla Nostradamus predvidio je mnoge događaje koji su se odigrali. Brojna su njegova proročanstva data u zagonetnim stihovima, a oni koji smatraju da je dosad sve pogodio vjeruju da greške mogu praviti samo tumači njegovih riječi. Ono što nas zanima je što nas očekuje

Prema nekim tumačenjima Nostradamusovog proročanstva, zagazili smo u 13-ogodišnji ciklus u kojem odlučuje o sudbini planeta i čovječanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završit 2025. Prethodni ciklus je bio od 1999. godine do 2012., započeo je bombardovanjem SRJ, a od 2012. godine Srbija polako počinje se oslobađa pritiska zapadnih sila, jer će se one suočiti s vlastitim problemima.

Prema nekim izračunima i tumačenjima Nostradamusa, raspad Europske unije započet ove, 2015. godine. Formiraće se grupe od po tri države koje će stvarati svoje cjeline unutar Unije, što će voditi slabljenju i cijepanju EU.

Ali istovremeno događat se nešto mnogo opasnije, jer će čovjek morati boriti s prirodnim silama. Prema Nostradamusu doći će do pomicanja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete.

Sadašnji severen i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa! U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50 stupnju zemljopisne širine formirat će se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Svjedoci smo da je protekle godine u SAD nastupila polarna klima s temperaturama od -50 i čak -60 stupnjeva Celzijevih. Gledali smo slike zaleđenih Nijagarinih slapova, ali i zaleđenog tropskog voća na, inače, uvijek toploj Floridi.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz kosmosa. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

Ukoliko se zaista dogodi pomicanje ledene kape sa Arktika na značajni dio SAD, to će značiti i slabljenje geostrateškog položaja te zemlje što može implicirati i novim ratovima. Može se očekivati ​​da najveća svjetska vojna sila neće sjediti skrštenih ruku i da će željeti da se domogne drugih, toplijih teritorija, a to može dovesti do sukoba širih svjetskih razmjera, pa i izazvati – Treći svjetski rat.

Neki smatraju da bi taj period značio i uništenje New Yorka, grada koji leži na 45 stupnjeva geografske širine.

“Nebo će gorjeti na četrdeset pet stupnjeva.

Vatra će novom velikom gradu prići.

Vatrom će unišititi njihov grad,

srce opako i hladno,

krv će se liti,

milosti ni za koga. ”
Stihovi se odnose na “novi veliki grad”. New York je jedan od najvećih gradova na svijetu, ai njegov stari i novi naziv sadrže riječ “novi”. Najprije se zvao Novi Amsterdam, a potom Novi Jork (New York). Njujork još nosi i “nadimak” Velika Jabuka, pa time sadrži i riječ “veliki” iz proročanstva.

Nostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor. Naime, trebalo bi uslijediti veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje,

biće rođen Muhamedov sljedbenik,

Ući će u Europu noseći plavi turban,

Biće teror čovječanstvu,

Nikad većeg horora ”
Kako vidimo, na dijelu je stvaranje Islamske države u koju hrle dobrovoljci iz cijelog svijeta. Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa IS? Poznate su njegove namjere za prodorom u Europu, a na meti su i Srbija i zemlje Balkana. Znamo i za teror koji IS provodi nad kršćanskim stanovništvom, pa se stihovi “nikad većeg horora”, savršeno uklapaju. Da li će se Islamska država proširiti, kao što ima ambicije, ili će biti samo inicijalna kapisla za nešto slično, ostaje da vidimo.

Istovremeno će se na planeti dešavati dramatične promjene. Desiće se ogromne poplave, “sve će se sliti u jednu rijeku”. Pratit će ih jaki potresi. Promjena polova će izazvati da Srbija i Balkan iz kontinentalne klime, prijeđu u žarki pojas, te će na ovim prostorima temperature biti vrlo visoke.

Prvi razorni potres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi naredne, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Potresi bi nastavili tresu područje europskog dijela Sredozemnog mora, a posebno Italiju i Španjolsku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK