Njima je SREĆA SUPRUGE najvažnija stvar na svijetu! MUŠKARCI u ova tri horoskopska znaka su muževi IZ SNOVA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako nije pravilo, velike su šansa da će pripadnici ova tri horoskopska znaka učiniti svoju suprugu sretnom …

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahtijeva puno pažnje, a ukoliko želi on može biti najbolji suprug na svijetu. On mora znati da je suprugi prioritet tako da mu ona dokazuje koliko ga voli i želi. Kao partner nije rigorozan i dosta je empatičan, a obično s njim stvari ostaju onakvima cijeli život kako ih već na samom početku postavite. Zapravo je pravo dijete koje voli zabavljati, pa želi ženu koja u sebi ima dozu sponatanosti i zaigranosti.

riba

Pripadnik ovog znaka je kao stvoren za supruga – sposoban je da se posveti ženi koju voli i da joj svu ljubav svijeta ne strahujući da li to ugrožava njegovu muškost i da li ga to čini slabim. Rado provodi vjeme s obitelji, a jedan je od onih za koje je najmanje vjerojatno da će prevariti. Ipak, isti angažman traži i s druge strane – želi ženu koja mu zna pokazati koliko joj je stalo u svakodnevnom životu. Svađe ne trpi i vrlo je miroljubivo nastrojen, a ako ga nešto muči najčešće skuplja frustracije dok ne “pukne”.

Bik

Pripadnik ovog znaka se obično ženi tek nakon što ima sve preduvjete – posao, određene godine, riješeno stambeno pitanje, a zasnivanje obitelji ga može prije natjerati u brak. On je odan suprug posvećen obitelji, a obično je nježan i dobroćudne naravi. Nije baš angažiran u kućanskim poslovima, ali to nadoknađuje napornim radom na poslu. Traži ženu s visokim libidom, jer je vrlo strastven. U braku se često udeblja, pa ga treba poticati na kretanje i dijetu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.