NJIHOVA MAŠTA JE MNOGO PRLJAVA: Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za ove znakove seks je najperverznija igra koju možete zamisliti!

Položaj zvijezda u trenutku našeg rođenja mnogo govori o nama, pa čak i to kakvi smo u seksu. S obzirom da ne pričaju svi potpuno otvoreno na ovu temu, a svatko od nas želi znati kakav je netko tko mu se sviđa u krevetu, astrologija nam nudi rješenje!

Ipak, neki horoskopski znaci vole tradicionalan i miran seks, dok su neki za burnu akciju!

Predstavljamo vam tri najperverznija znaka kojima je mašta toliko “prljava” da neće ustuknuti ni pred jednim seksualnim iskušenjem.

STRIJELAC

Poznat po svojoj pozitivnoj energiji, slobodnom stavu prema životu i avanturizmu Strijelac je takav iu seksu. Kod njega je apsolutno sve dozvoljeno, a ne ustručava se od seksa na javnom mjestu. Prema tome, ako u klubu upoznate osobu rođenu u znaku Strijelca, budite sigurni da će pristati da pođe s vama u toalet na jedan brzi i strastveni seks uz lavabo!

RAK

Rakovi važe za najemotivnije među horoskopskim znakovima, ali ih to ne sprečava da budu i najperverzniji! Koliko god da su preplavljeni emocijama, oni će u seksu poželjeti isto tako “sve pršti”! Rakovi prelaze u akciju još s nogu, tako da je njima krevet prevaziđeno mjesto za seksulano uživanje. Oni prosto obožavaju stojeće poze i vole biti grubi. Zbog toga nemojte da vas iznenadi ako nakon seksa s Rakom pronaći nekoliko modrica po tijelu.

BLIZANCI

Ako u vašim seksualnim fantazijama volite da vodite ljubav glumeći razne uloge, onda su Blizanci vaš savršeni seksulani partner. Apsolutno sve perverzije koje vam padnu na pamet, a naročito one koje mogu provesti u nekom kostimu kao stvorene su za osobe rođene u ovom znaku. Blizanci su otvoreni i za igre dominacije, pa će vas rado vezati za krevet i glumiti strogog gospodara, ali će biti spremni i da poslušaju sve vaše prohtjeve kao poslušni podanik.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.