NJEŽNOST, STRAST, MIR … Evo što svaki horoskopski znak ŽELI U LJUBAVI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki znak ima karakterističan odnos prema ljubavi. Ovo je ono što vam astrologija preporučuje kao putokaze u iskazivanju najvažnijih emotivnih stanja za svaki znak.

Ovan

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole čekati. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Najteže od svega će im pasti osjećaj da partner nešto krije od njih. Budite izravni i recite svom Ovnu što mislite.

Bik

Nježnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i profinjenost i ako partner ili partnerica ne mogu biti civilizirani, Bik preko toga neće moći prijeći niti da to oprosti.

Blizanci

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mejl ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i okusom. Za Blizanca nema previše izgovorenih riječi ili previše šaputanja na jastuku.

rak

Rakovi ne samo da žele biti zaštićeni, nego i da osjete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može rasti ljubav. Vjernost, zaštita i potpun osjećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najugodniji je osjećaj za Raka.

Lav

Lav mora se osjeća nesputano i slobodno kako bi mogao biti nježan, iskren i posebno razigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dječja razigranost Lavovima je važna stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mjestu.

Djevica

Iskrena dobrota – to je ono što treba Djevicama. Njihov partner ili partnerica moraju pokazati dobrotu, kao i spremnost da pomažu. Kad vide osobu koju vole je nježna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

Vaga

Na svijetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagama nužno treba u životu. Njihov partner ili partnerica moraju biti prilagodljivi i da što manje prave probleme. Vage izuzetno cijene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

Škorpion

Bez iskrenosti i poštenja Škorpioni se osjećaju šuplje, isprazno i ​​izdano. Fantastičan seks je također nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati po koju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. To je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

strijelac

Prema Strijelčevima morate biti posebno darežljivi. Davati i primati je na najvišoj poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu također postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerica moraju prihvatiti njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se također ubraja u davanje i primanje.

Jarac

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lijenosti održava Jarca u životu i grije mu srce. Ljubav i emotivna predanost također su dio te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala također može doživjeti kao nešto uvredljivo.

Vodenjak

Uzbuđenje i eksperimentiranje Vodolijama su vrlo važni u odnosu i životu općenito, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Također, ne morate se slažete sa svim njihovim idejama, ali nije naodmet.

ribe

Ribe su najosjetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vrijeđanje njihovih osjećaja neće donijeti ništa dobro. Treba im netko tko je otvoren i osjećajan, i to zna izraziti. Također im treba netko tko će ih utješiti ako zaplaču.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.