NJEGA SMUVAJTE: Ako želite ljubav za cijeli život, zaljubite se u muškarca rođenog u OVOM ZNAKU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ste počeli da se zabavljate s muškarcem, a on već planira zajedničko ljetovanje, putovanje ili možda priča io braku, nemojte da vas to mnogo začudi. Provjerite je li rođen u nekom od sljedećih znakova, oni se lako vežu.

Blizanci

Za pripadnike ovog znaka vrlo je lako da se vežu za nekoga koga smatra simpatičnim i privlačnim. Blizanci ne vole biti sami, pa zato, čim netko uđe u njihov život, oni žele da se brinu o toj osobi i nervozni su kad god pomisle da bi taj netko mogao ih ostavi. Kada su u vezi Blizanci neprestano smišljaju neke zajedničke aktivnosti, kako bi se više vezali za partnera i kako bi bili bliži.

rak

Rakovi su poznati po tome što će ostati uz partnera iu dobru iu zlu. Njima je intimnost veoma značajna i lako se veže za nekoga. Ako ide na prvi sastanak s nekom osobom, Rak vjerojatno već zamišlja kako će izgledati njihovo vjenčanje. U vezi voli osjećaj međusobne ovisnosti i voli to što se lako veže za partnera. Veze s Rakom su jake, ali ako ga partner ostavi, Raku će trebati dosta vremena da to preboli.

Djevica

Pripadnici ovog znaka vrlo vrednuju ljubavne veze. Lojalni su i trude se da daju do znanja partneru da im je vrlo stalo do veze. Grade zdravu povezanost s osobom s kojom su u vezi i vrlo im je važno da osjete uzvraćena osjećaje. Reciprocitet joj je vrlo značajan.

Vodenjak

Vodenjaci vole stabilnost u vezi i potreban im je stabilan partner na koga se mogu osloniti da će im ispuniti sve željice. Kada se pripadnici ovog znaka emotivno vežu za partnera traže čak i previše pažnje od njih. Željet će da se dopisuju cijeli dan i da provode što više vremena zajedno.

ribe

Emotivno povezivanje Riba zna biti itekako snažno. Ribe razumiju rizik koji to nosi, ali i dalje vole taj osjećaj povezanosti. Obasipat partnera pažnjom i nježnošću i neprestano će raditi na tome da se njihova veza gradi i jača.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.