Niste ni trepnuli okom, a oni su vas već PREVARILI: Ova četiri horoskopska znaka su NAJVEĆI PRELJUBNICI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Škorpion
Osobe rođene u ovom znaku imaju jak seksualni nagon što ih može dovesti u situaciju da prevare partnera, i to pogotovo ako njihov odnos nije dovoljno strastven.

Kada Škorpion vidi nešto što želi, bilo da je to odnos s nekim novim ili nešto materijalno, sve će učiniti da to i dobije. To uključuje i laganje i manipulaciju, ukoliko je potrebno. S druge strane, poznato je da su vrlo odani partneru kada se iskreno zaljube i sve će učiniti da sve bude kako treba.

Ali, jako su fokusirani na seksualni odnos i on im je mjerilo koliko je veza uspješna.

Vaga
Kada dođe do problema u vezi, Vage će uraditi sve da vrati sklad i izgladi situaciju. Ali, one ne voli rasprave pa će to pokušati izbjeći po svaku cijenu. Ponekad su sklone tome da se prave da ne znaju što se događa, zarad mira u kući.

Iako ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni preljubu, to će učiniti kako bi se osjećali bolje, ili kako bi se i dalje osjetili poželjnima ili zbog toga što žele ispuniti prazninu nastalu u lošoj vezi.

Sklone su i obnavljanju veza s bivšim partnerima. Također, u društvu će da šalju signale da su raspoloženi za flert, a time su šanse da prevare partnera itekako veće.

Lav
Već ptice na grani znaju da Lavovi vole biti u centru pažnje i teško će odoljeti ljudima koji ih tretiraju kao plemiće.

Njihov ego i samopouzdanje mogu biti atraktivni drugima, što ih često dovodi u situacije da su privlačni. To je razlog zašto su šanse da skrenu na put preljuba kod njih veće, posebno ako onaj tko im se udvara povlađuje njihovom egu.

Ponekad se mogu se osjete toliko velikim i važnim da kao da je njihova dužnost da dijele svoju ljubav i tijelo s više ljudi.

strijelac
Osobe rođene u ovom znaku imaju nemiran duh, vrlo su radoznale i stalno tragaju za novim, uzbudljivim iskustvima. Vrlo su spontani i često nešto urade bez razmišljanja o posljedicama.

Kada su Strelčevi nesretni u vezi, prevarit partnera s jednim ljubavnikom ili čak s više njih. Njihova slobodoumnost i avanturistički duh drugima su vrlo privlačni.

Oni kada varaju, novom ljubavniku uglavnom odmah priznaju da su s nekim u vezi i objasne zašto ga varaju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.