NIŠTA IH NE MOŽE RASTAVITI: Dvije horoskopska znaka kojI su ROĐENI JEDNO ZA DRUGO

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sljedeća dva znaka zodijaka se magnetski privlače i veoma lako ostvaraju dugotrajnu i strastvenu vezu.

Riječ je o Ribi i Strijelcu.

Iako je riječ o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strijelcu, istina je da se ova dva znaka “prepoznaju” i privlače već pri prvom susretu. Oni posjeduju suprotne temperamente, ali oboje vjeruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Prije nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strijelca, Riba mora steći određenu dozu povjerenja i da se osjeti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što prije doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru ​​u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osjete prisustvo emocija kod Strijelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost dok će Strijelac uraditi sve da u krevetu zaodovolji emotivnu Ribu.

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strijelac ne može podnijeti pasivnost Ribe, a ona ne uspijeva utoli svoje emotivne potrebe. Također, Strijelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu ga guše.

Iskren razgovor i povjerenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovoriti oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.