NIKO IM NE MOŽE ODOLJETI: Dame rođene u ovim horoskopskim znakovima su NAJVEĆE ZAVODNICE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako postoji više faktora koji dodatno utječu na to, kao što su fizički izgled i karakter, ova tri znaka zodijaka se izdvajaju kao posebni i jednostavno neodoljivi za muškarce.

Lav
Pune samopouzdanja i strasti, ove žene točno znaju što žele i kako ostvariti svoje snove. Njoj muškarac treba biti veliki izvor inspiracije uz koji će uvijek uživati ​​i koji će joj donijeti emotivnu stabilnost. Zato muškarci ne mogu odoljeti Lavici i one će uvijek ostati u centru pažnje suprotnog spola.

Škorpion
Ako želite odabrati jedan znak koji zrači seksualnom energijom, to je strastvena Škorpion! Ako Škorpion želi vas zavede, lako će uspjeti u svom cilju i muškarci neće ni primijetiti da je ukrala njihovo srce. Nitko je ne može spriječiti u njenoj namjeri, niti odoljeti njenom šarmu.

strijelac
Nevjerojatan smisao za humor i slatko srce žene Strijelca utječe na muškarce mnogo više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ona želi partnera koji će joj biti ravan i psihički i fizički, nekoga tko može joj objasni misteriju života i ljubavi. Žena Strijelac se često boji intime, i za nju ljubav često nastane iz prijateljstva. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.