NIKAKO NIJE ZA VEZU! OVAJ ZNAK je sklon PREVARAMA, voli SAMO SEBE i neprestano traži tuđe obožavanju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne vole ozbiljne veze, pa to ti je …

BLIZANCI

Ne vole osjećati vezano i povućiće se ako osjete da ih netko guši. S obzirom na to da im je vrijeme izuzetno važno, mogu izbjegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragocjeno vrijeme.

Skloni su flertovanju i prijevarama, jer im se stalno potrebno dokazivanje i obožavanje drugih ljudi da bi dizali svoj ego.

U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. U naletu bijesa po kući će letjeti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave ispričati i počistiti sav nered – kao da se ništa nije dogodilo.

Vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari. Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procjene nekoga ili određenu situaciju.Ovo je vjerojatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati potrošiti sate kako bi ih natjerali da promjene mišljenje jer mogu donijeti pogrešan zaključak za jako kratko vrijeme.

Raspoloženje im se može mijenjati kako vjetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uvjetom da su opće uspjeli je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cjepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.