NIJE SVEJEDNO Da li ste rođeni parnog ili neparnog datuma? Evo što datum rođenja govori o vama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Numerologija tvrdi da nijedan broj u našem životu nije slučajan, pa tako i da odnos parnih i naprnih brojeva u datumu rođenja određuje kako će teći naš život

Ako ste rođeni neparnog dana, neparnog mjeseca i neparne godine – ovo nosi posebnu težinu i značenje. Svaki odnos brojeva i njihova kombinacija nose posebno značenje i određuju životni put.

Najprije, svedite svoj datum rođenja, dan, mjesec i godinu rođenja na jednoznamenkaste brojeve, pišu “Novosti” Tako, ako ste rođeni 23.11.1980. godine, vaši brojevi su sljedeći:

Da li ste rođeni PARNOG ILI neparnog DATUMA jer nije svejedno: Evo što datum rođenja govori o vama
2020/5/13. 21:11
0
Numerologija tvrdi da nijedan broj u našem životu nije slučajan, pa tako i da odnos parnih i naprnih brojeva u datumu rođenja određuje kako će teći naš život

rođendan
ROĐENDANFOTO: Profimedia
Ako ste rođeni neparnog dana, neparnog mjeseca i neparne godine – ovo nosi posebnu težinu i značenje. Svaki odnos brojeva i njihova kombinacija nose posebno značenje i određuju životni put.

Možda vas zanima …

Dan = 23 = 2 + 3 = 5
Mjesec = 11 = 1 + 1 = 2
Godina = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9
Tako je vaša kombinacija 5-2-9, odnosno nepar, par, nepar.

1. Nepar – nepar – nepar

Ovim osobama predviđeno je da su njihove težnje usmjerene ka svemu što je “svjetlo”. Najčešće imaju naklonost prema umjetnosti, ali su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Osjećajni su, produhovljeni i plemeniti. U životu su veliki sanjari. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne posjeduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.

Ove osobe žive za ljubav, ali i od ljubavi često stradaju. Na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, tu su najosjetljiviji i najranjiviji.

U pravilu, imaju divnu i široku dušu. Umeju da suosjećaju s bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele pomoći svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Kada pocnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same. Događa im se da u određenom trenutku žele mnogo više nego što se to tada može, pa je to i najčešći povod za nerviranje i ispade bijesa.

2. Nepar – nepar – par

Ove osobe su izrazito emotivne. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vješto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami povjeruju kako su “operirani” od osjećaja. Zbog toga često ostaju krajnje zagonetne za okolinu. Sve dok o svojim planovima i namjerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Šutnja je za njih prava formula i tajna uspjeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezašticeni i mnogi ce im bez razloga stajati na putu i pokušavati ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove kombinacije moraju računati na stalni život pod maskom.

Ukoliko im se dogodi da se opredijele za umjetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna djela, najviše umjetničke i estetske vrijednosti.

3. Nepar – par – nepar

Ovim osobana suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji. Iz ove kombinacije su regrutirani najpoznatije svjetske arhitekte i izumitelji. Opredjeljivanju za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.

Ove osobe su među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspješno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

4. Par – nepar – nepar

Ove osobe sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Ipak, to im daje prednost u odnosu na one koji su se opredijelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

Karakteristično je da se osobe iz ove kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i znanostima, da nema područja životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje. Nitko kao oni nije u stanju biti u svakom jelu začin i to onaj koji daje konačni, završni okus i aromu.

5. Nepar – par – par

Ove osobe odlikuje izvanredna umjerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, ako i na svim ostalim poljima življenja. Predviđa im se siguran uspjeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim znanostima. Može se reći da su rođeni matematicari i suptilni fizičari, ali da se mogu s maksimalnim uspjehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi.

Oni nikada i ni pod kakvim uvjetima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti. Djeluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije točno, već oni uspijevaju sve i svakoga da dovedu na pravu mjeru i pravo mjesto, pa ne žele prave nepotrebni cirkus.

6. Par – nepar – par

Vanjska hladnoća ovih osoba samo je posljedica maksimalne uravnoteženosti, koja omogućava da se u svakoj prilici reagira britko, hladne glave i krajnje odmjereno i primjereno.

Posebno im od ruke idu oni poslovi gdje se traži organizacija širih razmjera. Samo oni su u mogućnosti da znaju u svakom trenu što se događa na kom dijelu opsežne akcije i uvijek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem koji može iskrsne. Sa lakoćom i nenametljivom spontanošću i sigurnošću znaju nametnuti svoju volju okolici.

7. Par – par – nepar

Ovim osobama je bliži i pristupačniji fizicki svijet. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao liječnici, kirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantasticna.

Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvijek su pri ruci i spremni pomoći. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak s vama u svađi.

Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svijet i fantasticnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

8. Par – par – par

Kod ovih osoba naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Ove osobe su svjesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umjetnička djela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umjetnosti na najvišoj razini. Rijetko se sami upuštaju u avanturu umjetničkog stvaranja jer su svjesni svojih dometa.

Eventualno ih može isprovocirati tudi izuzetno nizak umjetnički doseg i velicanje ispraznosti, pa mogu iz vica da naprave vrlo uspješna i originalna ostvarenja. No ni takva egzibicija ih ne može privuci da pogaze svoju svijest i poznavanje materije i da se odluče ozbiljnije da se uvuku u ono u čemu što po vlastitom mišljenju nisu dorasli.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK