Nije sve karma-Mjesečevi čvorovi (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kada se spomenu mjesečevi čvorovi, vecina odmah pomisli na karmu, sudbinu, usud (ili vec kako je ko naziva) i tzv. karmičku astrologiju. Istina, čvorovi imaju veoma značajno mjesto u izučavanju te oblasti – najvažniji su, ali ne i jedini element koji treba uzimati u obzir. Oko samog pojma i djelovanja karme podijeljena su mišljenja. Jedni smatraju da je sve predodredjeno, drugi da ipak možemo pomalo djelovati slobodnom voljom itd. Tim pitanjem ozbiljno sam se pozabavio prije mnogo godina i do danas nisam imao ni najmanjeg razloga da posumnjam u zakljucak do kojeg sam tada došao. U potpunosti podržavam stara ucenja koja kažu da je, otprilike, 25% događaja koji nas očekuju u životu predodredjeno, a da se na ostalih 75% može utjecati slobodnom voljom. Naravno, postoje duše koje su izabrale mnogo teži karmički put u ovoj inkarnaciji, ali u pitanju su rjeđi slučajevi. Interesantno je da vecina klijenata postavlja upravo to pitanje i gotovo svi imaju suprotno mišljenje o podjeli navedenih postotaka. Na prvi pogled, zaista se čini da se samo na mali broj životnih situacija može utjecati, međutim, to je samo privid. Na jedan dio sa lakocom možemo utjecati: klijentu naglasimo, primjerice, povećanu mogućnost saobraćajnog udesa (ili loše zracenje kuće u kojoj živi), on proda automobil (ili kucu) i tako, bez mnogo napora, bitno smanji ili cak eliminira mogucnost nepovoljnog ishoda . Na neke druge situacije nešto je teže djelovati: osoba oboli od teže bolesti, liječnici joj savjetuju da prestane pušiti, piti ili promijeni način prehrane, da bi se izlecila, a ona kaže da “ne može jer je to jace od nje” ili , jednostavno, ne želi da se potrudi. Najzad, postoje životne situacije na koje je jako teško utjecati, toliko teško da se čini nemogućim (potpuna promjena načina života, okruženja, zemlje u kojoj se živi cak i životnih shvaćanja) ali postoje mnogi pojedinci koji su i to uspjeli, naravno, uz ogroman napor. Medjutim, ono što je od presudne važnosti je to da li je nekome dozvoljeno (dano) da dodje do potrebne informacije ili nije. Osobama, kojima odredjena informacije nisu dostupne, predodređena su izvjesna zbivanja bez mogucnosti utjecaja, barem ne preventivnog. Koliko je bilo nesretnih slučajeva koji su se, s lakoćom, mogli spriječiti ili je spas bio nadohvat ruke, a da unesrećeni to, jednostavno, nisu znali. Sa druge strane, mnogo je potencijalnih bolesti, problema i udesa spriječeno upravo zahvaljujuci pravodobnoj informaciji. Mjesečevi čvorovi pružaju nam neopisivu pomoc u odgonetanju karmičke priče svakog pojedinca, pa i cijelih država i naroda. U ovom tekstu zadržat se na njihovom utjecaju na živote pojedinaca i to samo u sadašnjoj inkarnaciji jer smatram da mali broj ljudi bez posljedica može suočiti s vlastitom karmom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD