NIJE IM BITAN KVALITETA NEGO KVANTITET: Dvije horoskopska znaka koja jednostavno NE MOGU BUDU VERNA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prevariće vas kad-tad! Za ova dva horoskopska znaka jedan partner jednostavno nije dovoljan!

Za njih nije bitan kvalitetu, već kvantitet! Koliko god se trudili da vam veza ne bude monotona, da vaš seksualni život bude što uzbudljiviji – oni će uvijek tragati za nečim što će im pružiti veće zadovoljstvo, ukoliko je to moguće.

Zbog toga vas upozoravamo na vrijeme! Vodite računa kada započinjete vezu s muškarcima u znaku Strijelca ili Škorpiona, a evo i zbog čega:

STRIJELAC

Strijelac voli imati izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba! Uglavnom se teško veže za jednog partnera. Strelčevi idealiziraju ljubav i zbog toga uvijek tragaju za savršenom vezom. Kako bi je pronašli, srljaju iz odnosa u odnos, čak i onda kada su zauzeti. Skloni su da istodobno održavaju više veza.

Karakteristično za njih jeste da: ili se žene više puta, ili ostaju neženje. U vezama su veoma nevjerni, a kada je riječ o braku? Možda i mogu biti vjerni, ukoliko im dopuštate po neki flert.

ŠKORPION

Dame, ukoliko ste osjetili simpatije prema muškarcu u znaku Škorpiona, ali vam je njihov neodoljiv flert probudio sumnju da biste u vezi mogli biti prevareni, poslušajte šta vam instinkt govori – pobjegnite na vrijeme!

Škorpion ide iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeta sobom. Avanturističkog je duha, i muškarac u ovom znaku za cilj ima da isproba što više različitih veza i obogati svoje iskustvo. A, vi ne želite biti samo “još jedna u nizu”, zar ne? Zbog toga nemojte dozvoliti da “padnete” na “romantičnu priču”.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.