Nezreo, PODLI I POKVARENI: Ovo su tri zla horoskopska znaka i treba ih se KLONITI PO SVAKU CIJENU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je posebno važno znati ako planirate vezu ili brak!

Horoskop znak kojem pripadate mnogo govori o vašem karakteru, izgledu, vrlinama, manama. Ipak, postoji i horoskop koji će vam bez dlake na jeziku otkriti koja su tri najgora znaka prema zlobnim zvijezdama.

Djevica

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se stresa oslobađaju čisteći stan ili slažući odjeću. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice, a kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju.

Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira je li došlo vrijeme da vas eliminira. I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriti će svoju izdaju.

One su narcisi koji brinu samo o svom izgledu s težnjom ka savršenstvu. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe, otkriva Web kave.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili biste da imate posla s robotom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati s emocijama. To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Škorpion

Samosažaljevajući autodestruktivci, koji svoj jad ne mogu podnijeti sami pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali u sado mazo orgijama. Smrt im nije strašna, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata. Bez seksa se psihički razbole i umišljaju da im se sprema zavjera.

Škorpioni su emotivno nezrela, neodgojena, podla, osvetoljubiva i pokvarena derišta koja se ne suzdržavaju ni od čega. Dure se i ljute, bijesne, plaču, grizu, u tom trenutku vas cijelim svojim bićem mrze iz dna duše. Bez obzira na godine, zrelost ili spol, kada duboko zagrebete ispod te površine koja uglavnom djeluje inteligentno, opasno ili lukavo, dolazite do emotivno nezrele osobe na nivou petogodišnjeg djeteta.

Ali, velika su zlopamtila i Kovačeva planove za osvetu, vraćati vam kada se više ni ne sjećate razloga.

Jarac

Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ “oprost” i ne postoji u njihovom rječniku. Možete živjeti pokraj njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osjećaji ne znaju iskazati riječima pa će vas umjesto “volim te” dočekati odbijanje.

Prodali bi se za društveni status. Kukavice su, bježe glavom bez obzira čim rizik postane veći. Bježanje i ostavljanje na cjedilu je nešto što rade cijelog života.

Emotivno nepismen. Nesposoban da pokaže emocije, a kamo li da ih prima ili pruža. Previše su spori, mračni i siromašni da bi s njim osjetili pravu radost i zadovoljstvo života. Klonite se te iskompleksirane frigidne kukavice.

Jarac je definitivno najgori horoskopski znak, tako da se klonite njega. U samo dva posto slučajeva se desi da se iza ovog znaka krije dobra osoba, ali je to vrlo rijetko.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.