Neustrašiva VOĐA, MAGNET ZA MUŠKARCE, rođena da bude na VRHU! Ova žena je NAJVEĆI IZAZOV za muškarce

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ona je impulzivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna …

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak Zodijaka – žena Ovan svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je zasjeniti sve ostale znakove.

Uvijek se raduje novim izazovima pa je tipična žena rođena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi što će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego prethodni završi do kraja.

Vječiti je i nepokolebljivi optimist, pa je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturist koji uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i bude ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom, pa prepiranja i svađice doživljava kao stimulans.

Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovna nerijetko je izazov. Kad je zaljubljena osjeća se najživlji i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi osjećati potcinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za ženu Ovna to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jeste. Želi da stvari idu lagano ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njezin avanturistički duh.

Kao u ljubavi, žena Ovan iu prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, au idućem je više nema. Prijateljstva sa ženom Ovnom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za čitav život.

Voli da ima širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.