NEUKROTIVE: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku VATRENE SU U KREVETU, ali ćete ih teško zadržati kraj sebe

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Stvorene su za ljubavne igre, šampionke u ekcentričnosti i egoizmu, a vatrene i seksi do krajnjih granica. U pitanju su žene u znaku Lava koje se, jednom kad ih muškarac osvoji, predaju i upuštaju u nevjerojatnu ljubavnu igru.

Treba im puno pažnje

Lavice su navikle biti u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako iu ljubavi. One će željeti biti centar vašeg svijeta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete očekivati ​​da će vam uzvratiti istom mjerom jer su velikodušne i romantične u ljubavi.

svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega Lavice lako planu. One će teško nešto oprostiti i ne toleriraju nepoštovanje. Laskanje je jedini način da ih pridobijete kada želite pomirenje.

Vatrene su u krevetu

Svi tvrde da Lavice s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljive, neumorne i jakog libida. Sa njima ćete dobiti sve što želite i više od toga, jer je vaš zadovoljstvo njima na prvom mjestu.

Za razliku od mnogih, vole dugu predigru u kojoj uvijek ima mjesta i za maštovite igre. Trebalo bi znati i da Lavice vole samouvjerene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Također vole slobodu, da izlaze i da se dobro zabavljaju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.