Neprijatelj u uspravnom položaju-Tarot karta za 02.mart

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira neprijatelja, osobu s kojom morate biti iznimno oprezni, neugodnu situaciju, neprijateljstvo, bijes, prepreke, provokaciju, opasnu osobu, naoružanu osobu, dvoboj, raspravu, svađu, kriminal, tajnog neprijatelja, izdaju, strah, otpor, uljeza, loše raspoloženje, spletku, ogovaranje, poslovni gubitak, teškoću u radu ili učenju, slabost, sumnju u sebe, maniju, istraživanje, mrak, sumrak, podrum, mračan kut, hladnoću, tajnu, destrukciju, lošu naviku-porok. Ova karta Vam ukazuje kako danas morate biti iznimno oprezni jer možete biti suočeni s nečim neugodnim, to može biti situacija ali i neprijateljstvo konkretne osobe.
Preispitajte se da li reagirate mirno i diplomatski jer je moguće da ćete danas svojim ponašanjem ili rječima provocirati nekoga pa se ne začuditi ako dođe iznenada do bijesa druge strane što može vrlo brzo prerasti u raspravu pa i svađu. Pazite se ogovaranja i spletki kako u ljubavnom tako i poslovnom životu. Budite svjesni s kim se družite i nemojte si dopustiti da Vas netko uvlači u tračeve i spletke protiv nekih osoba. Analizirajte svoje ali i tuđe ponašanje, gdje se možete “popraviti”, da li ste bijesni na nekoga pa nesvjesno provocirate tu osobu ili općenito okolinu? Da li ste nezadovoljni samim sobom pa to svoje nezadovoljstvo “preslikava” na okoliš? Da li Vam se ponavljaju slične negativne situacije? Ova karta može značiti da ste bijesni zbog nekih prepreka na putu ili da Vam se žuri da nešto što prije obavite bilo da se radi o Vašem poslovnom ili ljubavnom životu što Vam samo stvara unutarnju tenziju. Imate osjećaj da Vas netko ili nešto usporava glede karijere, realizacije Vaših planova ili u vezi s rješavanjem pitanja s ljubavnim životom. Prestanite se živcirati jer time ništa ne postižete, radite na tome da se prepustite i dopustite Svemiru da posloži sam situaciju u Vašu korist, dok god budete imali otpor u sebi tj. želju za kontrolom pod svaku cijenu time zapravo blokirati sami sebe tj. sami sebi ste najveći neprijatelj! U nekim slučajevima ova karta govori da biste trebali što prije promijeniti sredinu u kojoj živite ili ljude s kojima se družite. Danas je dobar dan da se zapitate u kojem djelu života ste destruktivni tj. autodestruktivni. Pozabavite se svojim stilom života i svojim navikama! Loše raspoloženje i negativnost danas promijenite nečime što Vas opušta ali da djeluje dobro na Vaše fizičko i psihičko zdravlje, svakako izbjegavajte poroke! Za one koji su u ljubavnom odnosu / braku moguće je da netko radi protiv Vas, zabada Vam nož u leđa- neka osoba radi spletke i ogovara, ljubomorna je na Vas i na vaš odnos. Preispitajte se, kome se vi ili vaš partner povjerava, s kime se družite. Što se tiče zdravlja nije dobar dan za operativne zahvate i treba se paziti pri rukovanju oštrim predmetima. Isto tako pazite se pogrešne liječničke dijagnoze, ne bi bilo loše da potražite drugo mišljenje! U nekim (rjeđim) slučajevima danas možete imati problem s državnim tijelima, policijom, carinom i sl.- klonite se kriminalnih radnji! Danas su moguće poteškoće u radu ili u učenju, nedostatak koncentracije. Klonite se sumnjivih lokacija i ljudi, slušajte svoju intuiciju!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK