Ne možete pronaći srodnu dušu? Horoskop otkriva ZAŠTO STE JOŠ UVIJEK SAMI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bik mora pokrenuti, a Ribe prestati glume žrtve.

Ovan

Ovan je sklon čestim promjenama raspoloženja i poznat je po kratkom fitilju i zbog toga je gotovo nemoguće završiti bilo kakvu raspravu s njim. Umjesto da pokuša riješiti stvari s partnerom, radije će ga neko vrijeme ignorirati.

Ovo nije uvijek najbolji način i samo može pogoršati odnose u vezi.

Ovnovi su također poznati kao vođe i mogu postati agresivni ako primijete da više nisu na vrhu piramide.

Bik

Ovaj znak ne pristaje na kompromise, čak i kada nije u pravu. Radije bi stajao u mjestu nego pomislio da u vezi postoje određeni problemi koje je potrebno rješavati. Mrze osjećaj nesigurnosti i zbog toga raskid s njima može biti pravi pakao.

Ako počnete pravite određene promjene bez njihovog sudjelovanja, postoji šansa da se će samo isključiti i nestati iz veze jer će smatrati da niste dovoljno posvećeni odnosu kao oni i da ih ignorirate.

Blizanci

Zbog svoje nestalnosti, ponekad je jako teško predvidjeti sljedeći potez ovog znaka. Vrlo teško donose odluke, posebno ako su vremenski ograničene. Ako im priredite veliku životnu promjenu bez prethodne konzultacije, vrlo lako se može dogoditi da ostanete sami. Blizanci mrze rutinu i vrlo lako im stvari mogu postati dosadne.

rak

Rak ponekad može biti prilično posesivan kad je u pitanju život partnera izvan veze. Ako zbog toga dođe do sukoba, uradiće sve da izmanipulišu stvari kako bi oni ispali žrtva. Ako stvari u vezi krenu nizbrdo, jednostavno će prestati se trude.

Lav

Lavovi mogu biti vrlo egocentrični i sebični i tako odbiti partnera od sebe. Njihova nadmenost može postati problem ako se ne osjećaju dominantno u vezi. Umjesto da rješavaju probleme, radije će okrenuti leđa i početi ignoriraju partnera – ali ako i vi učiniti isto, nastat će pravi pakao.

Djevica

U pitanju je znak koji je vrlo kritičan prema sebi i drugima i zbog toga vrlo često misli da nije vrijedan dobre veze. Ako se ipak nalaze u takvoj, podsvjesno će pokušavati je sabotiraju. Djevice imaju velikih problema da govore u svoje ime i to može biti baš nezgodno za osobu koja traži samouvjerenog partnera, a dodatne probleme stvara i briga oko najmanjih negativnih komentara.

Vaga

Vaga je kralj izbjegavanja sukoba i spremna je ići toliko daleko da će se pretvarati kao da je sve u redu iako kuća gori. Kada se veza nađe u krizi, toliko će se naduriti da će to izludjeti partnera.

Škorpion

Velika strast koju ovaj znak posjeduje ovisno o situaciji može biti dobra, ali i vrlo loša stvar. Ta strast tijekom svađe može prerasti u nasilnost i ljubomoru.

Vrlo teško može razumjeti neiskrenost iako vrlo često sam zna biti krajnje tajnovit.

strijelac

Strelčevi obećavaju kule i gradove kada su u ljubavi, ali to može ih kasnije uvali u velike probleme. Po prirodi su vrlo ekstrovertirani i uradiće sve kako bi postigli ono što su zamislili.

Mrze kada osjećaju da su vezani u odnosu i zbog manjka slobode će vrlo brzo napustiti partnera.

Jarac

U pitanju je prava sveznalica koja očas posla može iznervira svakoga tko nije u stanju da je prati. U vezi uvijek očekuje najgore i vrlo često sabotira dobru stvar.

Kada je veza u problemu rijetko bira riječi kada se uznemiri i zbog toga često gubi partnera.

Vodenjak

Ovo je jedan od emotivno najnedostupnijih znakova i zbog toga ga je jako teško voljeti. U vezi mu je potrebna osoba koja će uvijek biti na njegovoj strani, a onog trenutka kada se to mišljenje promijeni – sve je gotovo.

ribe

Ribe vrlo često poklanjaju previše povjerenja u vezi i zbog toga ne uspijevaju vide sve mane na početku. Potrebna im je osoba koja će hvaliti njihove prednosti i izbjegavati spominjanje mana. Ako osjete kritiku počeće da se ponašaju kao žrtva, a to nitko ne želi u vezi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.