NAKIT PREMA HOROSKOPU: Ovnovima odgovaraju srebrne narukvice, Bikovima najviše prija smaragd

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovna, po svim zodijačkim pravilima, štite: cirkonij, dijamant, zlato i rubin. U periodu kada idete na poslovne sastanke vaš šanse za uspjeh i sreću bi mogli uvećaju i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne susrete isključivo birajte lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Trebalo bi nositi uglavnom narukvice od srebra.

Bik

Vi volite nakit, iako kao Bikovi djelujete “raskošno” i bez njega. Smaragd i žad vam najviše odgovaraju. Druge možete uvjerite u ono što hoćete ukoliko nosite zagasite tonove crvenog nakita, mada i poneki granat, ali i rozenkvarc može “odigrati” svoje. Uvijek je vrijeme za upadljive naušnice i za velike kopče u kosi s puno štrasa.

Blizanci

Vaša mladenačka priroda voli nježne tonove nakita. Topaz vam sasvim odgovara, ali ne bi bilo loše koristiti magičnu moć zelenkastog tirkiza za tajne ljubavne sastanke i onog s više primjesa plavih tonova za poslovne susrete.

Bit ćete uvjerljiviji u naplati duga ili u zavođenju s ogrlicom od koralja.

rak

Odgovara vam srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Ipak, ako krećete na poslovni sastanak, zlatna narukvica će vam prije donijeti više uspjeha, posebno kombinirana sa slonovom kosti, ili kombinacija bijelog i žutog zlata. Ako namjeravate zavedete nekoga tko ima veze s inozemstvom, stavite bilo koji komad nakita od malahita ili granata.

Lav

Zlatan nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor! Ali planeta u određenim razdobljima vam “određuju” pojačati svoju intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine.

Detalji od zelenog turmalina i tirkiza ili prsten s plavim safirom, može učiniti čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama i posebno ako ste (neprimjereno vašem znaku) u vezi s Rakom ili Bikom.

Djevica

Malahit i topaz vam sasvim odgovaraju. Međutim, kada je Saturn u vašem znaku, prsten s kamenom od crnog oniksa ili sa granatom će privući poglede suprotnog spola

Žuti safir ili prsten sa smaragdom mogu privući osobu koja vam se sviđa a koja često putuje, posebno na jug ili jugoistok od mjesta u kojem živite.

Vaga

Ružičasti turmalin i aleksandrit vam daju energiju i potreban šarm, energetski vas pune. U trenutnom razdoblju svaki nakit s zelenkastim i ružičastim tonovima pojačava vašu karizmatičnost.

Ako idete na poslovne sastanke slobodno stavite na sebe prsten od crvenog Spinale ili bakrenu narukvicu, a za večernje izlaske privjesak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija.

Škorpion

Crni biser, čak i uz crnu čipkanu haljinu, sjajno vam stoji. Djelujete neodoljivo s nakitom od platine, hematita ili prstenom od rubina. Trenutno vam planeta “nagovještavaju” da treba biti nešto nježniji u odabiru nakita, te bi dobro došla ogrlica od srebra s prstenom od akvamarina. Muškarci bi se prije osmelili da vam priđu.

strijelac

Smaragd i safir – vaše omiljeno drago kamenje, u ovom razdoblju može slobodno biti zamijenjeno nakitom od bjelokosti. Savršeno bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten od citrina, posebno za poslovne razgovore, i donijela bi vam sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete (ako ga imate) obavezno ponesite prsten s brilijantima.

Jarac

Volite tirkiz, granat, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamenja, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Ona vam pomaže i kod kontakata sa strancima. Za ljubavne susrete slobodno koristiti crveni turmalin ili umjetno biser, djelovat “pitomije” uz to. Za duge poslovne sastanke iskoristite komade s bilo kojom vrstom poludragog kamenja ljubičaste boje.

Vodenjak

Vaš omiljeni nakit su glomazne narukvice, mogu i od alpake, ili od tigrovog oka, poludragog kamenja i birate obično tirkiz. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, i to u vidu velikih privjesaka, moguće u formi skarabeja. Orijentalne ogrlice u vidu srebrnih privjesaka podići će vam moral i dobro raspoloženje.

Za večer slobodno birajte korale, iako još nije ljeto.

ribe

Vaša nježna priroda obično voli akvamarin, biser i ametist, i možete nositi taj nakit uz dosta srebrnih lančića i narukvica. Uglavnom bi trebalo da se orijentirate na ogrlice s akcentom na zelenim tonovima, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebno obratite pažnju na cipele sa štrasom ili ukras u podignutoj kosi u tamnoljubičastoj boji.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.