NAJVEĆI ljenjivca HOROSKOPA: Sve čekaju “na gotovo”, MRZE RAD i najradniji ne bi ni ustajali iz kreveta

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Teško vas je pokrenuti i najviše volite da sve čekate “na gotovo”? Za vas je najbolji dan u kome ne ustajete iz kreveta, a odlazak na posao vam je kao odlazak na robiju? Onda ste vjerojatno pripadnik neka od ova dva horoskopska znaka, a za vaše ponašanje krive su zvijezde.

Bik
Sjećate se bika Ferdinanda koji po cijeli dan sjedi i miriše cvijeće? E pa, pripadnici ovog horoskopskog znaka su upravo takvi – njihove reakcije su Uporena, a pokreti kao kod mjesečara.

Bikovi ne pridaju mnogo pažnje tome što drugi misle o njima, pa ih neće biti briga što ih okolina zove dangubama zato što se po cijeli dan izležavaju u krevetu i ništa ne rade. Jednostavno, oni su hedonisti koji čekaju da im sve padne s neba … a to se nekada i desi!

Vaga
Ne dajte da vas zavara – Vage će često biti zaposlene na najatraktivnijim i najplaćenijih zanimanjima, ali to ne znači da će se na tim poslovima “pretrzati od rada”. Pripadnici ovog znaka jesu kreativni i zbog toga mogu napredovati, ali radit će samo kada su inspirirani i kada se njima radi.

U suprotnom, neće praviti kompromise već će od svega dići ruke i dane provoditi u dotjerivanju pred ogledalom, šminkanju i šopingu … pa i to je neki posao, zar ne?

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.