NAJVEĆE ZABLUDE U HOROSKOPU: Ovi znakovi su osuđeni na predrasude

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Velike zablude o vašem znaku: Postoje predrasude koje prate određene znakove Zodijaka, au kojima se pripadnici istog nikako ne prepoznaju, au općem opisu se uvijek vezuju za njega. Pročitajte šest mitova o pojedinim horoskopskim znakovima.

1. Lavovi su drski i smjeli

Za ovaj horoskopski znak uglavnom vrijedi mišljenje da su drski, smjeli, da vole praviti važni i da su agresivni. Međutim, mnogi pripadnici ovog znaka su sve samo ne takvi. Jedna od karakteristika koja ih krasi je blaga priroda koja ne želi da se nameće drugima.

2. Dvolični Blizanci

Još jedna velika zabluda koja prati osobe rođene između 21. svibnja i 21. lipnja je dvoličnost, i to samo zbog njihovog simbola. Karakteristika Blizanaca jeste veoma laka i brza prilagodljivost situacijama zahvaljijući izuzetnoj inteligenciji koju posjeduju, ali to nikako ne podrazumijeva i da su oni dvolični ili još gore, podvojene ličnosti.

3. Jarčevi su dosadni

Za ovaj znak Zodijaka vrijedi mit da je dosadan i staložen, a kada je posao u pitanju da je pedantan i profesionalan. Ove karakteristike zapravo i nisu loše, ali ono što se uvijek prešućuje jeste da su Jarčevi daleko strastveniji od većine ostalih znakova.

4. Ovan voli da prkosi

Zabluda vezana za Ovnove, jeste da vole prkose, da su bučni, agresivni i neugodni. Ovnovi možda imaju više energije, ponosa i strasti, od drugih pripadnika Zodijaka, ali sigurno se ne može generalizirati da posjeduju gore napomenute osobine.

5. Škorpioni su osvetoljubive

Zbog simbola koji ih predstavlja u Zodijaku, Škorpioni su predodređene da nose veliki teret. Za njih se uglavnom vezuju najgore osobine poput, ljubomore, osvetoljubivosti, manipulacije, a vrijede i za loše ljude kojima ne treba vjerovati. Na sreću te su ove osobine samo mit, a kakvi su pripadnici ovog znaka najbolje znaju njihovi bližnji.

6. Vodenjaci su bezosjećajne

Za ljude rođene u ovom znaku uglavnom se pogrešno misli da su potpuno bez emocija i da ne mare pretjerano za druge, već samo jure ka ostvarenju svojih ideala. Ono što mnogi ne vide jeste da su oni takvi upravo kako bi zaštitili sebe, budući da su previše emotivni.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.