Najveće poštenjačine u horoskopu: Blago vama ako imate ova 3 znaka pored sebe!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

To su one osobe koje će se munjevito zacrveniti čim samo i pokušaju slažu

Ljudi rođeni u ovim trima horoskopskim znakovima su dobronamjerne poštenjačine. To su one osobe koje će se munjevito zacrveniti čim samo i pokušaju slažu.

Ovan

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa značiti, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama. Ako je to muškarac, njegov prodorni pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga nikad ne znate što mu je na pameti. Žena Ovan toliko impresionira svojim kontroverznim stavom da to jednostavno možete vidjeti na njenom licu.

Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodorni pogled može vas oboriti s nogu. Izraz na njegovom licu izgleda kao da želi reći da ste s njim zaštićeni i zato ne treba da vas zavarati boemska atmosfera koja proizlazi iz njegovog zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegova glasa, tako umirujući da se s njim osjećate razmaženo i sigurno kao malo dijete.

Vaga

“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi biti sam. Na sve moguće načine će se truditi da izbjegne svađu i laž. Uvijek je tu kao prijatelj i ako pokuša vas slaže, vrlo brzo će izdati samog sebe, jer ima izraženu grižnju savjesti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.