NAJVEĆE grešnice U SEKSU: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka su OPASNO perverzno

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci
Ovoj ženi ljubavna pustolovina dođe kao životni začin. Nevjerojatno je s kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Prije podne se prepušta divljim strastima s tajanstvenim strancem, a po podne je toplo rame i utjeha svom partneru. I u svemu tome ona daje sebe skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa, a možda i više. Jednog za grubu igru, drugog za nježno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za nešto što će već smisliti. Nitko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac ima zaista i vjerojatno nikada ni neće.

Ovan
Osim ako nekim čudom partner uspije prati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvijek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. S jedne strane, ona uopće ne može funkcionirati kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njezin životni moto.

Za ženu Ovna se kaže kako je muški žena. Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe nešto kao hobi, ili, točnije, kao igra jurnjave, s obzirom na njezinu natjecateljsku prirodu. Kad muškarac lako “padne”, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

ribe
Žena ovog znaka je prava robinja ljubavi. Njoj je odlazak u krevet više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Sve u jednom. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona. Za razliku od ostalih grješnica, ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako se i ohladi. Tada već traži drugu priliku. I tom novom muškarcu će hrli kao da je prvi put u životu zaljubljena i kao da nikad prije nije nikog voljela.

Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima duša radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje. Zato ne razumije sve te društvene stege i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno. Sve njene veze i vezice su zato uvijek duboko strasne, komplicirane, ali i nevjerojatno iskrene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK