NAJVEĆE bezobraznici i grješnicima HOROSKOPA: nestašnije su od svakog muškarca i VRLO strastvenim

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

One su tolike bezobraznice da im muški predstavnici istih znakova nisu ni do koljena:

OVAN

Osim ako nekim čudom partner uspije isprati sumanuti životni ritam divlje žene Ovna, ona rijetko ostaje seksualno vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvijek ima ljubavi za nekog dobrog macana sa strane.

S jedne strane ona uopće ne može funkcionirati kad nije zaljubljena, a sa druge – svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strasno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njezin životni moto.

Žena ovan je muški žena. Ona je rođeni lovac. Flertovanje je ono u čemu je najbolja na svijetu. To joj dođe nešto kao hobi. Kad muškarac lako padne pred njom, ona ga jednostavno pregazi i ide dalje u potrazi za većim izazovom.

Jer ona je u duši veliki avanturista …

BLIZANCI

Njoj seksi avantura dođe kao životni začin. Nevjerojatno je s kojom lakoćom ova cica može skače sa tipa na tipa, bez da se umori. Prije podne se prepušta divljim strastima s misterioznim strancem, a popodne je toplo rame i utjeha svom mužu. I u svemu tome ona daje sebe … pa skoro potpuno.

Ona ima najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne bi imala i dva tipa !? … Ili više. Jedan za grubu igru, drugi za nježno vođenje ljubavi, treći da s njime razgovara, četvrti da misli da ima najsmerniju ženu na svijetu … i tako redom. I svi sretni.

Nitko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima i vjerojatno nikada ni neće.

RIBE

Ova žena je prava robinja ljubavi. Njoj je seks više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze … sve u jednom. Muškarcu uvijek daje cijelo srce i svaki dio tijela. Kod nje nema zabranjenih zona, sve što je pred očima može se proba.

Međutim, srce je njezino prevrtljivo i za tren oka, kako se zapalila, tako ume i potpuno da se ohladi. Tada već kraičkom oka mjerka drugu priliku i ka njemu opet hrli kao da joj je prvi put i kao da prije njega nikad nikog nije voljela.

Ona ne zna što je to građanski moral i ne razumije seksualna ograničenja koje joj društvo postavlja. Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona je duša radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje sladostrašća. Zato ne razumije sve te zabrane.

Sve njene veze i vezice zato su uvijek duboko strasne, komplicirane, ali i nevjerojatno iskrene.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.