Najtačniji BRAČNI HOROSKOP: Evo s kim vas čekaju godine ljubavi, a tko je UBEDLJIVO NAJGORI MUŽ

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Znate onu uzrečicu da je netko težak kao crna zemlja? E pa, to je slučaj sa ovim znakom kada se nađe u ulozi bračnog partnera!

Svaki horoskopski znak posjeduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci svakog znaka kada je u pitanju ljubav na duge staze i brak:

Ovan

Prednost: Pomalo je divlji, ali s mjerom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osjećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

Nedostatak: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli da naređuje, smatra da je uvijek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvijek sve mora biti onako kako je on sebi to “zacrtao”. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tijekom svađa.

Bik

Prednost: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvijek možete računati. Stabilan je, vrijedan, obiteljsko orjentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vrijeme.

Nedostatak: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, koje ne žele da se osjećaju sputano i potrebno im je mnogo vremena za sebe.

Blizanci

Prednost: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati ​​iznenađenja.

Nedostatak: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promjene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

rak

Prednost: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

Nedostatak: Njegova ljubav ponekad može guši. Voli sve ima pod kontrolom i male sitnice lako pretvara u veliki problem. Unaprijed razmišlja negativno tj. zamišlja sve loše što bi se moglo dogoditi i tako unosi nemir u odnos.

Lav

Prednost: Dinamičan je, strastven, darežljiv i napraviće sve što može kako bi vas maksimalno razmazio.

Nedostatak: Ponosan je i tašt pa će se uvrijediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg svijeta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvećujete dovoljno vremena. Voli biti u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu družicu.

Djevica

Prednost: Čvrsto stoji s obje noge na zemlji, organiziran je, stabilan i posvećen tome da vas u svakom slučaju učini sretnom i zadovoljnom.

Nedostatak: Cepidlaka je, svemu će naći manu i voli popraviti “nedostatke” kod drugih ljudi pa tako i one koje vidi u životnoj suputnici. Često mu nedostaje samouvjerenosti, nesiguran je i ima problema s uspostavljanjem povjerenja.

Vaga

Prednost: Romantični šarmer s pokrićem. Dobar je i ljubazan, ne samo prema vama nego prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah ženu promatra kao svoju životnu partnericu.

Nedostatak: Kada mu je ego povrijeđen, ponašat se kao dijete i neće mariti za osjećaje partnerice. Iako je uvijek spreman na rješavanje problema, tada postaje striktan i hladan pa je teško komunicirati s njim.

Škorpion

Prednost: Strastven, intenzivan i kada je zaista zaljubljen posjeduje nevjerojatnu empatiju i emotivno razumijevanje.

Nedostatak: Izrazito je osjetljiv, razmišlja fatalistički i može biti jako posesivan. Ako se osjeća povrijeđeno onda postaje i osvetoljubiv.

strijelac

Prednost: Mudar, velikodušan, darežljiv, nježan. Ne zna da laže pa zbog toga od njega možete očekivati ​​maksimalnu iskrenost.

Nedostatak: Generalno gledajući radi se o stabilnom muškarcu, ali ne kada je u pitanju ljubav. Često ne zna da definira svoje osjećaje i lako gubi interes. Voli nametnuti vlastita uvjerenja i testiranja.

Jarac

Prednost: Nema toga što neće napraviti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dotakne ljubav spreman je čitav život ostati s partnericom i ni u jednom trenutku ne posumnjati u svoje osjećaje.

Nedostatak: Težak je, stalno kritizira, ima velika očekivanja, rijetko pristaje na kompromise i ne razumije pojam fleksibilnosti. Kada ga partnerica povredi oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Vodenjak

Prednost: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuvjetno vjerovati.

Nedostatak: Baš sve shvaća osobno. Često emotivno odluta i distancira se od partnerice jer se osjeća neshvaćeno. Ne zna voljeti bez osjećaja sigurnosti i povjerenja, a teško stječe oboje.

riba

Prednost: Nježan, voli s punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

Nedostatak: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku se može predomisliti i reći kako zapravo traži potpuno drugačiju partnericu. Voli ljubavnu igru ​​po svojim pravilima, a ako osjeti da ga nešto guši odmah će pobjeći.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.