NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Veze ovih znakova horoskopa osuđene su na propast

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

BIK i BLIZANCI: Ova dva znaka dosta se svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog bika.

LAV i LAV: Baš se ne slažu u seksualnom aspektu, ali povjerenje im je na dobrom nivou. Seks nije sve, ali ako ne funkcionira – sve može završiti s mnogo frustracija.

ŠKORPION i ŠKORPION: Izvlače ono najgore jedno iz drugog. Također, previše su emotivni.

BLIZANCI i ŠKORPION: Ovo je vjerojatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno nerviraju i uopće ne razumiju jedno drugo.

OVAN i RIBE: Ne vjeruju jedno drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

VODENJAK i RIBE: U teoriji bi mogli funkcionirati kao par, ali nedostaje im ravnoteža i spoznaja da život nije bajka.

OVAN i BIK: Često ne uspijevaju jer nisu u mogućnosti da stave na stranu svoje razlike. Unutrašnja pitanja i previranja obično su uzrok kraja njihove veze.

OVAN i JARAC: Fizička ljubav i komunikacija ne idu im dobro. Oni se ne mogu razumjeti i funkcionirati na istoj razini.

BIK i LAV: Imaju lošu komunikaciju i teško im je da se povežu. Potreban im je netko tko nije tako krut, a to im je teško pronaći. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

VAGA i JARAC: Kada se u vezu počnu miješati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele veza funkcionira, moraju se dobro pomučiti.

BIK i VODENJAK: Ovom paru također nedostaje povjerenja. Teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i često nerviraju jedno drugo. Njihove razlike jednostavno su prevelike.

JARAC i VODENJAK: Nisu baš zanimljivi jedno drugome. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, onda mogu funkcionirati.

BLIZANCI i RAK: Mogu biti dobri prijatelji, ali ne funkcioniraju dobro u ljubavnim odnosima. Previše su emocionalno različiti i potrebne su im potpuno različite stvari.

OVAN i RAK: Ovo može biti jako bolan odnos. Potrebno je uložiti puno truda da bi on funkcionirao, a čak i onda veza obično ne uspijeva. Ovan i rak jednostavno nisu zadovoljni jedno drugim.

BIK i STRIJELAC: Shvaćaju život na isti način, ali izvan toga nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

OVAN i ŠKORPION: Ovan svojim ponašanjem često može povrijediti osjećaje škorpioni i to čini stvari prilično napetom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

STRIJELAC i JARAC: Nisu u stanju razumjeti svoje razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

BLIZANCI i DJEVICA Ova dva znaka se stalno mijenjaju, ali ne na isti način. Međusobno se osuđuju više nego što bi trebalo.

BIK i ŠKORPION: Ovo je spoj koji također često završava bolno. Moraju biti potpuno usredotočeni jedno na drugo jer inače brzo izgube ljubavnu iskru, piše Atma.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.