NA NJIHOVU “ŽVAKU” ĆE SVAKA PASTI: Ova tri horoskopska znaka su majstori UDVARANJA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Oni točno znaju kako se ponašati i što da kažu ženama koje žele osvojiti!

Ima muškaraca koji se toliko ušeprtljaju u društvu žene koja im se dopada, da uglavnom šute i na taj način ostavljaju dojam nekog nedodirljivog, au stvari ne znaju što će od treme. Ali zato ima i onih koji su majstori udvaranja, na čiju “žvaku” mogu pasti i žene koje su teško osvojive. Predstavljamo vam tri horoskopska znaka u čijem društvu ako se nađete, vrlo je vjerojatno da ćete biti osvojene.

ŠKORPION

On zavodi pogledom i dodirom i nema te žene koju on ne može osvojiti, samo ako to dovoljno želi. Jer, njegova želja jača je od svih prepreka, nepremostivih okolnosti i nemogućih situacija, pa će čak ono što bi drugog ometalo, za njega biti – izazov. Ni njegov izgled kao ni njegove godine nikada nemaju veze s njegovom moći zavođenja i osvajanja, jer Škorpion je pravi magnet za žene: dovoljno galantan, dovoljno tajanstven i dovoljno uporan, pa mu rijetko koja pripadnica suprotnog spola može odoljeti.

OVAN

On kao rođeni osvajač ne okoliša mnogo, a oči mu zacakle čim ugleda potencijalni “plijen”. Ne bira mnogo ni mjesto, ni vrijeme, zato što je suviše nestrpljiv, pa u napad kreće istog trenutka kad vas je ugledao. Direktan je, šarmantan, nasrtljiv i otvoren, a zasmejavaće vas vicevima i detaljima iz svog života, sve dok ne pristanete da se ponovo vidite s njim. možda već iste večeri.

VODENJAK

On je toliko nonšalantan, šarmantan i ležeran, da pri prvom susretu uopće nemate osjećaj da vas zavodi, osvaja ili radi bilo što slično. To što vam pripaljuje cigaretu, dosipa piće u čašu, zamišljeno ćuti ne skidajući pogled sa vas dok pričate (a vi ni ne znate o čemu on razmišlja), odbija pozive na mobitelu (dok vas kopka kome to neće da se javi) – sve vam to prija, a da niste ni svjesni da ste se “upecali”. Na rastanku, muškarac Vodenjak vam neće ništa reći, ali ćete vrlo brzo ugledati njegovu poruku na svom mobilnom telefonu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.