Na njih se NIKAD NE ZABORAVLJA: Kada jednom zavolite ovaj znak, ne možete ga izbacite iz glave

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bilo muško ili žensko, od ovog znaka je svako ovisan.

Kada jednom probate sa ovim znakom, znajte da nema povratka. Čak iako se naši putovi razdvoje, ona će uvijek biti tu, prisutna u stražnjem dijelu glave.

Riječ je o ribama i bilo da je riječ o muškarcima ili ženama, znajte – one su fatalne.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, ona zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njezinim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njezinu nedokučivu dušu. Ribe su stare duše Zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje tisuću zvijezda i shvaća svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada prije doživjeli. Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvaća bezuvjetno i svaka druga vrsta ljubavi u usporedbi s njezinom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce. Riba je svom ljubavniku kao oduvijek željeni mirni san, za kojeg je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima stidljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško zakorači u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena.

I nakon što provedete vrijeme s Ribom u svijetu snova, više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

Bez obzira na to što Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njezinih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji ljubi dušu svojih voljenih. Riba voli ugodi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

Riba uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od prethodnog dana.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi ostvariti – ona to zapravo i učini.

Njoj je jasno da sve što je vrijedno vrijedi čekati. Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njezin ljubavnik uvijek iznova vraća.

Bez obzira koliko su ludi njeni snovi s vremena na vrijeme, nakon što njezin partner vidi iskru u njezinim očima – ona mu se uvlači pod kožu – i on postaje zauvijek ovisan. To je ovisnost koja se temelji na duši, a živi iz srca. To je ono što pruža blagi osmijeh njenom partneru – jer zna kako on ima ono što mnogi drugi možda žele.

To je osjećaj potonuća u najdublji, najmodriji ocean, jednostavno uživanje u valovima i učenje da je jedini način živjeti u ljubavi s Ribom – jednostavno se prepustiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK