Na njih se NIKAD NE ZABORAVLJA: Kada jednom zavolite ovaj znak, ne možete ga izbacite iz glave

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bilo muško ili žensko, od ovog znaka je svako ovisan.

Kada jednom probate sa ovim znakom, znajte da nema povratka. Čak iako se naši putovi razdvoje, ona će uvijek biti tu, prisutna u stražnjem dijelu glave.

Riječ je o ribama i bilo da je riječ o muškarcima ili ženama, znajte – one su fatalne.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Također, ona zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njezinim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njezinu nedokučivu dušu. Ribe su stare duše Zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje tisuću zvijezda i shvaća svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada prije doživjeli. Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvaća bezuvjetno i svaka druga vrsta ljubavi u usporedbi s njezinom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce. Riba je svom ljubavniku kao oduvijek željeni mirni san, za kojeg je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima stidljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško zakorači u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena.

I nakon što provedete vrijeme s Ribom u svijetu snova, više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

Bez obzira na to što Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njezinih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji ljubi dušu svojih voljenih. Riba voli ugodi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

Riba uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od prethodnog dana.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi ostvariti – ona to zapravo i učini.

Njoj je jasno da sve što je vrijedno vrijedi čekati. Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njezin ljubavnik uvijek iznova vraća.

Bez obzira koliko su ludi njeni snovi s vremena na vrijeme, nakon što njezin partner vidi iskru u njezinim očima – ona mu se uvlači pod kožu – i on postaje zauvijek ovisan. To je ovisnost koja se temelji na duši, a živi iz srca. To je ono što pruža blagi osmijeh njenom partneru – jer zna kako on ima ono što mnogi drugi možda žele.

To je osjećaj potonuća u najdublji, najmodriji ocean, jednostavno uživanje u valovima i učenje da je jedini način živjeti u ljubavi s Ribom – jednostavno se prepustiti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.