NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU DEVICE-ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Od Vas se ocekuje vrlo razumno ili promisljeno ponasanje, sto znaci da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, ustrajno i strpljivo. Naravno Vas spoljasnji izgled nije od presudnog značaja, vec Vasa unutrasnja ili duhovna ljepota. Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Djevica podrazumijeva intelektualnu superiornost, razumnost i narocito dobro izraženu praktičnu pamet. Zatim, vazno je da se nalazite na istim valnim dužinama, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” nacinu ili stilu života.

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Djevica je tip osobe koja djeluje veoma trezveno, razumno i odmjereno. U tom smislu, nju ne mogu zavarati nikakvi vanjski efekti, jer ona dobro nazire i vidi ono sto se krije iza nečijeg nasmijanog lica ili svjetlucavog pogleda. Naravno necije oci moraju biti lijepe, ali one istovremeno moraju imati i neku “misaonu dubinu”. Neciji glas moze biti vrlo ugodan, ali vazna je “poruka” ili smisaonosti onoga sto se saopstava, i neciji izgled moze biti veoma privlacan, ali mnogo je vazniji utisak koji osoba otkriva svojim izrazavanjem, kao i svojim stilom ponasanja. Nemojte zaboraviti, da osobe rođene u znaku Djevice insistiraju na detaljnoj analizi – oni “svaku cjelinu rastavljaju do najsitnijih detalja”, bez obzira da li je riječ o nekom tehnickom uredjaju, o literarnom djelu ili o Vasoj ljubavnoj prici. Stoga, nema razloga da se neprekidno iscudjavate njihovim detektivskim metodama ili cinjenici da oni budnim okom prate svaki Vas korak, cak i onda kada se nalazite na pristojnoj udaljenosti. Posebno je zanimljivo saznanje da se Device povremeno ponasaju – kao da svog partnera drze na optuzenickog klupi, i pri tome, sklone su Vas tretiraju kao “osumnjičene osobe”, sto zaista nije nimalo ugodno. Medjutim, osnovni problem nastaje u nerazumijevanju jer Djevica ne shvaća zbog čega bi se netko osjećao neugodno, ukoliko iza njecijih istinitih tvrdnji ne postoje i one “skrivene” namjere. U svakom slucaju, mozda Vi zaista govorite istinu i samo istinu, ali to ne znači da negdje u Vasoj glavi nema pomisao o nekim skrivenim pobudama. Zbog toga Djevica pedantno provjerava svaku mogucnost ili pomisao, i dobro skenira svaku ideju koja se nalazi u Vasoj glavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD