Horoskopius

Na koji način praštate i da li u opće praštate! Lako ga je uvrijediti, ali će vam lako i oprostiti …. (astro)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

Lako ga je uvrijediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povrijedili. Ipak, izbjegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne «gađajte» ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv.

Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvijek mora biti u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplicira život. Ne prašta nikome i nikada, ako namjerno vrijeđate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.

B I K

Pošto je sujetan, Bik očekuje vašu pažnju, a pošto je ljubomoran i svojeglav, on teško prašta, jer je zlopamtilo i ne zaboravlja, ako ste ga ignorirali ili ugrozili njegov ponos, njegovu obitelj, njegov dom. Pošto je uglavnom neodoljiv i kad je svojeglav i kad sve radi natenane (pa nikako da dočekate nešto što vam je obećao), lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama, pogotovo ako vas smatra svojim prijateljem. Žena Bik bolje prašta prijateljima, nego prijateljicama prema kojima je nepoverljivija.

BLIZANCI

Nisu tako jednostavni kao što djeluju na prvi pogled, zato što se u dubini duše pribojavaju da ih ne volite dovoljno ili ne cijenite onoliko koliko zaslužuju. Kad to osjete, Blizanci vam neće oprostiti, ako im ugrozite odbrambeni mehanizam kojim oni sami sebe štite od emotivnih razočarenja. Ukoliko ih osujeti u njihovim pokušajima da budu proračunati, naročito u ljubavi, ne praštaju i pokazaće vam onu ​​stranu svoje prirode koja zna biti surovo praktična, mada nisu osvetoljubivi.

R A K

Iako su Rakovi šarmantni, mazni i osjećajni, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu ogromnu sujetu – ne piše vam se dobro. Jer, Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi, dok egocentrična Račica vješto glumi «nevinašce», a zapravo je sama sebi dovoljna. Iako su emotivniji od Račica, na muške Rakove se ne možete previše osloniti, ali vam zato neće oprostiti, ako im ne ponudite rame za plakanje, onda kada je njima to potrebno.

L A V

Lav vam neće ni oprostiti, a ni zaboraviti, ako ga ignorišete, omalovažavate ili ne primjećujete, jer on voli biti u centru pažnje, a ako nije – dramatizovaće neki događaj i svi će se okrenuti ka njemu. Može vam zamjeriti, ako se nasmijete njegovom djetinjastom ponašanju koje ponekad djeluje izvještačeno, a ponekad razmaženo – ali će vam oprostiti. Pošto je plemenit, uvijek će vam se naći pri ruci kada je to potrebno, mada je i to je dio njegove igre kojom daje do znanja da se bez njega ne može. Ne prašta, ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner.

DJEVICA

Iako nije zlopamtilo, pa je čak spremna i istrpi uvrede, Djevica vam neće oprostiti ako tračarite, a pri tom ne znate biti diskretni, jer je za nju to krajnje primitivan vid ponašanja. Pošto ne trpi poraze, neće vam oprostiti, ako se predstavljate boljim radnikom od nje, a to niste, jer teško da itko može je nadmaši u poslu. Osim toga, uvijek želi biti pripremljena, ako iskrsne nešto nepredvidivo, jer je oprezna, pa vam neće oprostiti iznenađenja koja nisu po njenom ukusu i na njih će reagirati bijesom i nervozom.

VAGA

Ona vam neće oprostiti, a ni zaboraviti, ako ste bili nepravedni prema njoj, ako je zanemarite ili ne primjećujete u društvu gdje najviše voli zablista, jer Vaga istinski uživa u divljenju, laskanju i komplimentima. Time ona hrani ne samo svoju sujetu, već i svoju prikrivenu potrebu za suptilnom dominacijom, a zbog ljubavi, Vaga je u stanju i da vam prašta i da vam nikada ne oprosti, sve ovisi o vrsti naklonosti koju ona očekuje i od osobe od koje je dobiva.

ŠKORPION

Ona cijeni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru ni u kojem obliku i zato ne prašta lako. Kada prestane da voli nekoga, ne mora značiti da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala u nju, da više ne može biti s njom, a Škorpion ne prašta. Iako sve što radi, radi smišljeno, jer točno zna što želi i kako to postići, Škorpion je u suštini izuzetno emotivna i odana onima koje voli.

STRIJELAC

Iako ne podnosi neiskrenost i vrlo je pravičan, Strijelac je najčešće okružen ljudima koji mu ne žele dobro, ali nikada nije namjerno surov, već nema dovoljno takta. Ipak, ukoliko ugozite njegovu poziciju profesionalnu, društvenu ili dovedete u pitanje njegov položaj, tada nedostatak takta kod njega prerasta u osvetoljubivost. U ljubavi je druga priča, pa sve dok partner tolerira njegove izlete i isken je prema njemu, sve mu prašta i ostaje s njim.

JARAC

On je veliko zlopamtilo koji dugo i duboko u sebi potiskuje osjećaje bijesa i nepravde koje je preživljavao, a tad je možda bio nemoćan da se usprotivi. Ali je pamtio godinama, nekad i desetljećima i dočekao svojih pet minuta. Jer, Jarac sve radi da bi dobio priznanje koje je za njega ravno izjavi ljubavi, pošto je sigurniji u svoje znanje, nego u samog sebe. Zato, Jarac teško oprašta, ako ga je netko izdao ili iznevjerio, i zato ga vrijedi imati za partnera, jer je jedan od znakova na koji se uvijek možete osloniti.

VODENJAK

Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti – ako joj niste lojalni, odani, ako joj niste pravi prijatelj, a predstavljali ste se da jeste ili je Vodenjak vjerovala u vas. Oprostit će vam, ako pokušate je kontrolirati ili pokušate imate vlast nad njom, jer ona zna da je to nemoguće. Pošto iu ljubavnoj vezi voli biti uvijek svoja i ne voli da polaže račune, Vodenjak je spremna da mnogo toga oprosti partneru koji uglavnom to od nje i očekuje.

RIBE

Pošto znaju da tjeraju inat i često umeju da idu protiv svojih interesa odnosno ‘u korist svoje štete’, Ribe dugo pamte uvrede, prvenstveno zbog naglašene sujete. Zato vam neće tek tako ni oprostiti, a ni zaboraviti ako im niste dali na značaju onoliko koliko one to zaslužuju. Ljubavi mogu mnogo istrpe, čak i osobu koja ih ponižava ili omalovažava, ali kad jednom odluče da je napuste, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može natjerati da joj se vrate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK