MUŠKARCI POLUDE KADA IH UPOZNAJU! Žene rođene u ovom ZNAKU ZODIJAKA imaju Nevjerojatno MOĆ

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste i vi Vaga, onda za vas imamo malu tajnu: iz iskustva znamo da svi jednostavno polude kad upoznaju nekoga kao što je Vaga! Vaš šarm i zarazan osmijeh neodoljiv su mamac i neoprezni pojedinci bi mogli začas da se nađu uhvaćeni u vašu mrežu – a da i ne znaju što ih je snašlo.

Da li znate da su kao Vage rođene Gwyneth Paltrow, ali i Monika Beluči? Jedna nježna i tiha, onakva kako smo kao djeca zamišljali dobre vile, a druga strastvena kao da je sva sastavljena od vatre i leda! Pa ipak, unatoč svim razlikama, na prvi pogled se vidi da su podjednako graciozne i neodoljive. Da, dragi muškarci – to su vam žene Vage!

šarm Vage
Vratimo se još malo na vaš šarm: budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lijepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sugovornika!

Vi nikada nećete na agresiju odgovoriti još jačim napadom, radije ćete dražesnom energijom umiriti sugovornika i razgovor vratiti u mirnije vode. Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbjegavati primitivne i glasne ljude – oni nisu vaše društvo i loše ćete se osjećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do posljednjeg daha: u vama postoji snažna crta suosjećanja i želje da iskreno shvatite što pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati ih uvjerite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu?

Da, Vage se ne srame priznati da su ponekad pogriješile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

Vage u ljubavi
U ljubavi Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od svog dragog. Kad voli, spremna je da se da bez ikakve zadrške – ali drage Vage, pripazite ipak, jer nisu svi ljudi kao vi! Lako bi se moglo dogoditi da vašu iskrenost proglase naivnošću i povrede vas.

Vaga se dobro osjeća u dugim, smislenim vezama – mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nikuda. Ipak, iu najčvršćoj vezi tražiće malo prostora za sebe. Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svom partneru. Od njega će tražiti mnogo toga, ali će mu zauzvrat biti najveća podrška koju uopće može zamisliti.

Jednom kad bude imala djecu, Vaga će biti odličan i brižan roditelj. Ako se pak pojave problemi, pokazat i svoju čvrstu stranu – jer kad zagusti ona odnekud izvuče snagu koje inače ni sama nije svjesna!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.