Horoskopius

Muškarac Strijelac-Glas mudrosti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Strijelac (Sagittarius)
Opis karte: Glas mudrosti
Karakteristike: Društven i uvijek okružen ljudima. Optimista, u nekim situacijama i previše. Trudi se da u svakome vidi dobro, zbog čega i ima toliko prijatelja.

Avanturista je, privlače ga neistražene i nepoznate stvari, boravak u prirodi i adrenalinski sportovi. Često je netaktičan i lakomislen misleći da svakome može reće što mu je na umu, ali srećom, stvari se uvijek odvijaju u njegovu korist.

Voli putovati i upoznavati različite kulture. Trudi se uvijek bude informiran bilo o povijesnom događaju ili datumu nekog koncerta. Ljudi ga vole zbog iskrenosti, dobrote, pomoći koju u svakom trenutku želi pružiti i ravnopravnosti. U emotivnim vezama teži brutalnoj iskrenosti, a od partnera očekuje da to prihvati kao dobronamjeran savjet. U većini situacija biće od onih što dijele savjete, ali nisu voljni i da poslušaju tuđ savjet.

U emotivnim odnosima najviše vrednuje slobodu, nešto nalik nepostojanju bilo kakvih obaveza i odgovornosti, što je u suštini sve što može ugroziti njegove aktivnosti i slobodno vrijeme. Na poslu je vrijedan, pedantan i odgovoran radnik. Često napreduje u poslu, jer se brzo povezuje s ljudima i brzo uči od njih.

Zbog netaktičnosti umije da zapadne u probleme, ali ništa što sredina ne može oprostiti. Teško mu je da iskaže duboke emocije i obično odbija razgovarati o takvim situacijama, pogotovo onim koje pobijaju njegovu logiku. Idealista je, voli slobodu, bilo u izražavanju, donošenju odluka ili izboru aktivnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK