Horoskopius

Muškarac Škorpion-Škorpion nikada nece iznevjeriti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Škorpion je drugi vodeni znak. Ono što je najvažnije kod nje, ne vidi se na prvi pogled … da bi otkrili njenu pravu suštinu, moramo zaviriti ispod površine vode da je ugledamo. Znači ono sto je najvažnije kod nje, nije vidljivo odmah, nego se nalazi duboko u njoj. Ima energiju vrijednu strahopoštovanja. Ima moć da prodre do suštine stvari, ali isto tako ume da ujede za srce drugog čovjeka, baš kao Škorpijin rep.
Sa Škorpijom povezujemo seksualne organe, bez kojih nema novog zivota. Škorpion posjeduje jaku volju, dinamična je, skoncentrisana, uporna i ozbiljna. Privlače je izazovi. Zagonetna je, tajanstvena i mračna. Čini sve za prijatelje, ali suprotnom polu ne vjeruje. Njena deviza je “sve ili ništa”.
“Tiha voda brege dere” – kaže narodna izreka, a postojan kvalitet ovog vodenog znaka kao da je potpuno opravdava. Škorpion je mirna, snažna, jaka i odlučna, neobično požrtvovna, ali i bezobzirna, osvetoljubiva, svadljiva i nepomirljiva. Ako želite prijatelja koji će se boriti na vašoj strani zovite Škorpiju: ako je ona uz vas možete biti sigurni u njenu potpunu podršku – to nije tip osobe koja će ići okolo tražeći pravedno rješenje – vrlo je pristrasna, ali u vašu korist.
Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpiona puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaje. Iako je Škorpion detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sama ima više tajni nego itko drugi. Njena najizrazitija osobina je suzdržanost, koja čini osobe rođene u ovom znaku pomalo tajanstvenim. Ova ličnost ne dopušta nikad da se prodre u njene najintimnije i najskrivenije sfere i uspješno krije od drugih svoje slabe taške. Ono što joj u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja joj omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.
Pokretljiva i dinamična, Škorpion je često u sukobu sa samom sobom i drugima, koji je, mora se priznati, obično ne razumiju. A njena tajna je vrlo jednostavna: ljubav ili mržnja, silna i dugotrajna. Najviše se boji da neko ne rani njene osjećaje ili samopoštovanje – obrnutim redoslijedom. Zato se uvijek boji pokazati što želi i osjeća, a odbrambeni mehanizam su joj pogrešni signali koje šalje u svijet: “Briga me za sve”! Ipak, kada Škorpion stekne povjerenje u nekog, nitko nije tako odan, privržen i pouzdan kao ona.
Škorpion je izuzetno osjetljiva na simpatije i antipatije drugih tako da se može s istom lakoćom pokazati ljubaznom i susretljivom kao i hladnom i bezobzirnom. Čvrsta u svojim odlukama, ustrajna u akciji, sposobna je koncentrira sve svoje snage u pravcu ideala koje želi postići. Ogromna snaga ove lisnost bukvalno eksplodira u trenutku akcije, ali Škorpion je učinkovitija u obrani nego u napadu jer je, u osnovi, koliko god to krila, ova ličnost prepuna dobrote i dubokog poštovanja za druge ljude.
Škorpion je uglavnom apsolutista. Ova stranica njenog karaktera najbolje se pokazuje u ljubavi, kao iu prijateljstvima. Osjećaji simpatije i antipatije rađaju se kod ove osobe iz nesvjesnog, odmah, pri prvom susretu. Škorpionu je teško održavati površne odnose. Osjećaji su joj duboka pa su njena prijateljstva prava prijateljstva. Nema ni moralnih ni društvenih predrasuda, i često održava odnose sa ličnostima vrlo osobenog karaktera ili aktivnosti. Rijetko pristaje na kompromise i uvijek teži ka isključivim pravima. Ali, njeno prijateljstvo može se u svakom trenutku staviti na probu: Škorpion nikada nece iznevjeriti!
Osoba rođena u ovom znaku je marljiva i vrlo ambiciozna, strpljiva i veoma uporna – spoj koji često vodi ka uspjehu. Škorpion je strastveno posesivna kada je u pitanju bilo što što smatra da joj pripada, uključujući i uspjeh. Ali takve njene ambicije nikada nisu očigledne. Ona vrijedno iu tišini radi i čeka svoju šansu, znajući uvijek točno svoje kvalitete. Svoje najbolje značajke pokazuje u medicini, politici ili nauci. Međutim rijetko uspijeva stigne na vrh kome tako žudno teži. Možda zato što šstricu svoje osvetoljubivosti često upravlja pogrešno i zanemaruje diplomaciju. Čvrsto vjeruje da se dobro mora vratiti dobrim, a zlo zlim! Nezgodno je jedino to što sebe smatra vrhovnim sudijom i jedinim izvršiteljem …
Vladajuća planeta: Pluton, Mars
Element: Voda
Moto: Ja zahtijevam!
Spol: ženski
Boja: crvena, crna

Moguće vrline Škorpiona
Odlučni i zahtjevni
Emocionalni i intuitivni
Moćni i strastveni
Zavodljivii i izdržljivi

Moguće mane Škorpiona
Prisilni i uporni
Tajanstveni i obsednuti
Fanatici i osvetnici
Razorni i borbeni

Škorpion je drugi i od jesenjih, i od vodenih znakova. Taj dvostruki središnji položaj upućuje, kao i kod Lava, na ego čvrsto centriran u samom sebi. Ali, postoji razlika. Činjenica da je Škorpion jesenji, a ne ljetni znak, ukazuje na samopouzdanje više unutar unutarnjeg identiteta nego vanjskog, svjetovnog položaja. A budući da je Škorpion vodeni znak, to određuje i njeno odlučno kretanje, uglavnom prema nekom određenom cilju, ne obazirući se pritom zbog uništavanja koje to kretanje može izazvati (Lav, naprotiv, želi da se istakne jedino svojom smirenom snagom).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM