Horoskopius

Muškarac Blizanac-Merkur i njegove ličnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Blizanci (Gemini)
Opis karte: Merkur i njegove ličnosti
Karakteristike: Šarmer spreman za svaki vid konverzacije. Ugodan, dopadljiv, inteligentan i pronicljiv. Često nema osjećaj o vremenu. Ima više interesovanja, kako on, tako i sve njegove ličnosti s kojima živi.

Obično ne daje smislene odgovore kada je pod stresom ili u problemu i kako je to netipično za njegovo ponašanje, trudit će se nađe još nešto novo što bi mogao naučiti ili napravi ili nacrta ili sašije ili iskopa ili otpjeva ili … Nemirne prirode, često ne otkriva prave namjere. To mu dođe kao neki vid igre u kojoj ne govori baš sve što misli.

Određena doza neizvjesnosti i misterije u postupcima muškarca Blizanca je neophodna da bi održavao svoju reputaciju opuštene i nedorečene osobe. Često će biti sklon da otvoreno kritizira način oblačenja ili ponašanja svog partnera.

Odlagačima sastanke u posljednjem trenutku, događat se da ode i da se ne javi, možda čak i zauvijek, ali to mu neće smetati da se isto tako pojavi i nastavi kao da se ništa nije dogodilo. Partner mora imati svoje mišljenje i stav, jer je za nekoga čijim znakom vlada Merkur, nema ništa bitnije od razmjene ideja.

Kako Blizanci vole izazove, ne mogu biti s nekim tko je dosadan i ko ne želi da se suprostavi. Uzbuđenje jednog Blizanca ovisi o stupnju konflikta i agresivnosti druge strane.

Na općem planu, ovaj muškarac će cijeniti ako partner ima slična interesovanja, ako mu vjeruje, ako nije ljubomoran i ako mu ostavlja dovoljno slobode da gleda film, seriju, jede, čitati knjigu i priča sa susjedom … u isto vrijeme.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK