MRAČNA STRANA HOROSKOPA: Ne ljuti Ovna, ne zamjeri Škorpionu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Već smo naučili da zvijezde na sve utječu, pa nije ni čudo što su one odgovorne za naše mane.

Svi mi imamo mane, samo vjerojatno niste znali da i one ovise o tome u kojem ste dijelu godine rođeni i koje su vam zvijezde (ne) naklonjene. Nitko nije lišen mračne strane karaktera, a ona se razlikuje od znaka, podznaka, natalne karte … Predstavljamo vam mane horoskopskih znakova, kako biste znali s čim morate se boriti.

OVAN je brutalan u uvredama i najmanje taktičan. Nepromišljen je i kralj je bezobrazluka u krivo vrijeme. Za suptilnost nije čuo, a ako mu povrijedite ego – čekaju vas najgore uvrede. Ovan je često naivan i ne razmišlja o posljedicama svojih djela.

Sporost i tvrdoglavost glavne su odlike BIKA, koji je često previše koncentriran na materijalne stvari i svoju korist. Prizeman je i praktičan, pa se ne obazire na društvene norme. Megaloman je i često preko svake mjere uživa u jelu i piću.

BLIZANCI su površni i brzopleti, ali su uz to i znatiželjni i mogu svemu se prilagoditi. Ne mogu, međutim, da se koncentriraju na neko dulje vrijeme, a često se služe i sitnim lažima kako bi došli do cilja.

Mamini mezimci, RAKOVI, teško kontroliraju svoje osjećaje i preosjetljivi su. To iritira njihovu okolinu jer svi moraju stalno paze da ih ne bi povrijedili.

LAVU je izrazito važan dojam koji ostavi na druge, mada se trudi prikazati da to i nije tako. Tko dobro poznaje Lavove zna da je njihova žudnja za izuzetnošću i centrom pažnje svojevrstan način hranjenja ega. Imaju puno kompleksa s kojima moraju boriti.

DJEVICA život doživljava kao nadmetanje, a konkurencija su joj čak i najbliži. Ako netko ponizi u stanju je da ga mrzi. Opsjednuta je urednošću i detaljima.

Vječita potreba VAGA je da budu okruženi ljudima jer su one kalkulatori s izrazitim strahom od samoće. Ne zna koliko vrijedi i stalno se potvrđuje kroz druge. Intelektualni snob.

ŠKORPION je paranoik iu svemu vidi neko zlo. Često je proglašavaju zlonamjernu i malo je toga što može pogoršati ugled ovog znaka. Agresivni su i oholi, ostavljaju dojam ogorčenih i zastrašujućih jedini, a to je zapravo njihov obrambeni mehanizam kad se osjete nevoljeno. Sve doživljavaju kao potencijalnu prijetnju.

Otvoreni i liberalni pogledi na život karakteristični su za STRELCA koji je naporni filozof. Želi zadivi publiku svojim filozofiranjem i dubokim razmišljanjima, pa je često svima naporan, naročito kad počne ponavlja sve što je vidio i čuo kako bi ispao pametniji. Zna da iznevjeri svoja obećanja i pretjera u svemu kako bi ispao marljiv, ali i “žrtva sustava”.

JARAC nema morala kod postizanja cilja, ne preza ni od čega. On je proračunati robot koji sudi i analizira sve oko sebe. Ne zaboravlja na svoju korist. Težak je pesimista iu stanju je svakog učini depresivnim.

VODENJAK uživa u tome da je drugi vide kao ekscentričnog buntovnika, a to koristi samo da bi prikrila manjak zanimanja za sve oko sebe, pa čak i za najbliže.

RIBE su indiferentne i ne promišljaju logički. Pripadnici ovog znaka nisu dosljedni i vjerni sebi, jer često ne znaju sami šta su i što žele. Zbog toga djeluju nestabilno i oportunistički.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK