Horoskopius

Mlad Mjesec u znaku Raka-Vrijeme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizirati …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mlad Mjesec najavljuje početak novog ciklusa, stoga je ovo idelan čas da se posvetite osobnim ciljevima koje simbolizira znak Raka. Poštujte svoja najdublja, najiracionalniji i najintimnija osjećanja, prepoznajući osjećaj smirenosti i sigurnosti, dopustite sebi da prihvatite podršku i budite podrška ljudima koje volite. Započnite projekt koji će pomoći poboljšati odnose s ljudima koji su za vas važni, obiteljski život i emotivne odnose. Obzirom na retrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Mjeseca sve informacije o prošlosti koje procesuiramo su od izuzetnog značaja za pravac u kojem ste krenuli. Vrijeme je da napravite nove planove, i pripremite se da Požnja plodove. Koncentrirajte se na nove načine za poboljšanje obiteljskih tema, strpljivo gradite osjećaj sigurnosti.

Razdoblje Mladog Mjeseca posvetite izražavanju pozitivne energije poštujući duboka osobna osjećanja, prepoznajući osjećaj sigurnosti koji se temelji na pripadnosti obitelji i dozvljavajući sebi prihvatiti i otvoreno podržite druge. Startujući s projektima koji imaju za cilj poboljšanje obiteljskih odnosa i funkcioniranja u obiteljskom okruženju, s energijom znaka Raka sada nam se pruža prilika da uvedemo značajne promjene u svakodnevici koja će se pozitivno odaziti na osobni život i nakon okončanja ovog lunarnog ciklusa.

Mlad Mjesec je u intenzivnom trigonu sa Neptunom bojeći ovaj interval intucije i snažnom imaginacijom koja je posebno važna za umjetnički rad i dizajn, kreativan i spiritualni izraz i razvoj.
Vrijeme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizirati u naredne dvije sedmice. Ova lunarna faza započinje na 5 ° zodijačkog znaka Raka i uosi značajne promjene u živote svih koji ima aktivan kardinalni pojas od 3 ° – 9 ° (Ovan, Rak, Vaga i Jarac).
Mlad Mjesec aktivira fiksnu zvijezdu Tejat Posterior koja se nalazi na stopalu Kastora (smrtni Poluksov blizanac) konstelacije Blizanaca, koja pomaže izražavanje ideja na razuman i prihvatljiv način manifestirajući praktičnu inteligenciju. Merkur je i dalje u fazi retrogradnosti a Mlad Mjesec se nalazi na svega 2º od Merkurove stanice aktualne retrogradnosti, te će se teme retrogradnog intervala integrirati s temom Mladog Mjeseca.
Mercury Rx u trigonu sa Sjevernim čvorom. Merkurova retrogradnost je donijela svakodnevno žongliranje starim krpljena planovima, divljim i nesputanim, ali će do okretanja ovi planovi postati solidno organizirani i neujednačena realizacija postaje koherentnija.
Mars je i dalje u intenzivnoj opoziciji s Uranom ali je sada u direktnom hodu i znatno agresivniji u izražavanju svojih pobunjeničkih ideja. Nakon okončanja Merkurovog retrogradnog kretanja 01:07. izuzetno je posebno povoljno vrijeme za prezentaciju ideja i postavljanje novih temelja koje su bile u fazi inkubacije tijekom Merkurovog retrogradna kretanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM