Horoskopius

Mlad Mjesec u Biku – posadimo sjeme budućnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pred nama je Mlad Mjesec u Biku. Ali ovaj Mlad Mjesec je vrlo neobičan, po mjestu gdje se sreće sa Suncem. Za one koji nisu upućeni u astrološku tematiku evo malog objašnjenja, kao uvod u tekst koji želim napisati da bih pokušala objasniti kako astrologija pomaže da se istumače trenutna, vrlo važna dešavanja oko nas, pa i trenutna pandemija. I kako nam astrologija i prozor koji nam ona otvara, kao dodatni prošireni okvir pogleda na sve situacije, osobne i kolektivne, svejedno, može osvijetliti, osvijestiti i logično objasniti ono što se uvijek događa kao rezultat unutarnjih procesa, našeg individalnog ili kolektivnog bića. I još malo uvoda i objašenjenja teksta koji pišem, da bih prije svega približila način sagledavanja svih dešavanja kroz astrološku prizmu – zbog svih teorija zavjera koje dobivam, zbog svih tekstova koji su napisali stručnjaci u svojim profesijama, iskusni i oni drugi ljudi, radnici i ratnici , promatrači ili aktivni sudionici sadašnjeg dešavanja u svijetu.

Dakle, Mlad Mjesec u četvrtak ove sedmice kreće iz znaka Bika, kad se susretne sa Suncem koje se nalazi sad u Biku. Ova dva svjetla, dnevno i noćno su uvijek bili sinonimi za muški i ženski princip, za dva oka u glavi, za našeg oca i majku od kojih smo stvoreni. Svaki Mlad Mjesec kreće od trenutka kad se spoji sa Suncem, a to znači da tada Mjesec ne vidimo na nebu, jer ga prekriva Sunčeva svetost. Naredna dva dana ne možemo ga vidjeti na nebu, a onda se pojavjuje u vidu tankog srpa koji se iz dana u dan puni, postaje veći, a nakon 14 dana od tog trenutka Mjesec na noćnom nebu možemo vidjeti kao okruglu loptu, koju zovemo Punim Mjesecom , a koji se događa uvijek inače znaku od pozicije Sunca, te Pun Mjesec ovoga puta će se naći u znaku Škorpiona. Ono što je interesantno za ovaj Mlad Mjesec jeste astrološka pozicija točnije stupanj konjukcije ili spoja ova dva svjetla, a to je treći stupanj Bika, koji u astrologiji stoji kao mjesto u kojem se Mjesec, od svih 360 stupnjeva u krugu, najbolje osjeća.

Astrologija se služi jezikom simbola i njihovim tumačenjem, kroz analizu kompletne slike neba. To znači da, kada ovog puta Mlad Mjesec kreće iz pozicije koju on najviše voli u svoj rast, a inače ovaj stupanj vezujemo i za samu planetu Zemlju (jer dan Planete Zemlje, slavimo na dan kad se Sunce nadje na ovom stupnju svake godine) moramo taj znak protumačiti iu odnosu na druge pozicije, kao i na trenutna dešavanja na planeti. Ono što hoću reći je u astrologiji nema nikakva slučajnost i da svaki znak koji koji nam šalje nebo i pozicije planeta nešto znače jer one žele nešto da nam poruče. Poruke i znaci moraju biti pročitani i objašenjeno sukladno svim ostalim. Ako Mjesec kreće iz mjesta svoje egzaltacije svakako da je to znak da se budi ženski princip, planeta zemlja koja jeste ženskog spola, kako se razvija i regenerira. Mjesec astrološki sibolizuje naš dom, dijelove nas koji su najintimniji, našu dušu. Da li je ovo trenutak, nakon dvije velike konjukcije koje su se desile krajem prosinca i početkom travnja, da dolazi treća poruka s neba, onaj koji kaže da je vrijeme rađanja pred nama ili točnije bacanje sjemena onoga što treba naraste. Mlad Mjesec se uvijek odnosi na nove početke, a na globalnom planu prati atmosferu i tokove u energetskom smislu, jer Mjesec vlada eteričnim dijelom našeg postojanja. Ovaj Mlad Mjesec unosi dah novog rađanja, koje se tek sada formira u toku ovog mjesečevog ciklusa. Ako je vrijeme pred nama vrijeme kad se baca novo sjeme u zemlju, ono će izniknuti po ljudskom mjerenju za devet mjeseci. Interesantno je pogledati tada kartu neba i vidjeti da se u tom trenutku Mars nalazi na ovom stupnju (Mars predstavlja akciju i konkretne pokrete u nekom smisu) … Ako sad to i primijenimo na sadašnju situaciju u kojoj se nalazimo sigurno je da nam ona poručuje da kreće neki novi ciklus i promjene. Ovo je vro lijepa slika na nebu, koja kaže vrijeme je za stvaranje, točnije Zemlja je spremna za rađanje, pa je bitno da zamislimo ili posijemo ono što želimo da nam naraste.

Dešavanja koja se prate na nebu putem astrologije daju kompletnu sliku svega, ne samo jednog dešavanja, te se svaka poruka može protumačiti i na globalnom ali i na individualnoj razini, jer naš svijet je hologramski. Svaki dio u sebi sadrži sve. Tako i mi kao pojedinci imamo svoj unutarnji razvoj ali isto tako smo dio jedne veće slagalice u kojoj takodje sudjelujemo i kad se ona složi, promatrač mora da se malo udalji i vidi kompletnu sliku, jer se jedino tako ona može vidjeti. To znači da je za sve potrebno vrijeme i da će se u vremenu ispred nas i vidjeti rezultati ovog procesa u kojem smo sada. Nijedna teorija zavjere nije točna ali i jeste, sve su točne, jer nam daju jednu sliku kompletne promjene društva, jer sve one utječu na promjene. Ukoliko zastupate samo jednu teoriju, neću je nazvati zavjere, nego to je jedna mogućnost u moru mogućih istina vi ste usredotočeni samo na nju ili vjerujete samo u nju, vi je i stvoriti. Onda ne vidite i ostale moguće istine, jer sve one zajedno utječu na transformaciju ili sudjeluju u stvaranju novog globalnog događaja. Nekog većeg događaja koji će se dogoditi, svejedno s koliko zavjera ili događaja. Astrolog mora gledati širu sliku svega i povezati sve simbole i znakove u jedan smisao. Astrologa ne treba interesuje neka od istina nego jedna jedina, istina koja otkriva uzrok svih dešavanja koji se stvara iz potrebe za razvojem, promjenama, kako osobnim tako i kolektivnim. Na kraju astrologu nije ni toliko važno na koji način će se manifestirati ono što se treba dogoditi, nego da se to i desi za dobrobit sviju. Veći ciklusi diktiraju naš razvoj, ali ako se uklopimo i osjetimo te veće cikluse, onda je lakše pratiti i svoj osobni. Astrolog treba klijentu da ukaže na najbolje rješenje da se uskladi s većim tokovima koji diktiraju njegovu sudbinu. Ako smo u skladu s planetarnim i zvjezdanim ciklusima i prirodnim zakonima, Univerzum će pronaći način kako da se desi ono što je najbolje za nas ali u interesu svih ostalih, baš kao u slagalici. Važno je da svi znamo na osobnoj razini koju energiju unosimo u želju ona će se povezati sa svim ostalim kolektivnim mislima i ona koja prevladava, ona će postati istina.

Pišem ovo jer nam osobne, najbliže planeta poput Mjesec i Sunce poručuju da je vrijeme obnove i regeneracije. Rasta i razvoja. Ono što se traži on nas svih da se u isto vrijeme fokusiramo na svoju osobnu odgovornost, rast i razvoj svojih potencijala i da svoje unutarnje borbe, strahove i teške emocije prevazilazimo, da radimo na otklanjanju njih, jer nam to ova situacija i izolacija upravo nameće , pa smo milom ili silom natjerani da se njima bavimo. Ali isto tako na globalnoj razini, veća zagonetka čeka da dođemo na red, da se složimo u veći poredak, u onaj u kojem je sve na svom mjestu. Upravo dolazi vrijeme, a naročito narednih mjesec dana, da se uskladimo s planetom Zemljom, našim roditeljima – Suncem i Mjesecom, u veliki zvjezdani poredak, kojeg smo dio. Ono što se sada traži od nas je da ne brinemo jer naša duša zna naš put, onaj u kojem postoji viši smisao našeg postojanja.

Pozitivni i negativni ljudi

U klasičnoj psihologiji ova dva tipa ljudi nazivaju se, viši psihološki tip ličnosti (pozitivan čovjek) i niži psihološki tip ličnosti (negativni čovjek), koje sam opisivala

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK