Horoskopius

Mjesečni horoskop za svibanj 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

Tijekom svibnja mjeseca pripadnici ovog znaka biće pod velikim utjecajem planeta Mars, pa će zbog toga biti mnogo posvećeniji dešavanjima u privatnom životu nego karijeri, bez obzira što će biti uključeni u veliki poslovni projekt. Bit ćete prilično neovisni, a povremeno će se u vašem ponašanju javiti doza agresije u ponašanju. Potrebno je pratiti svoj put, jer vam pomoć drugih nije ni potrebna i postići ćete uspjeh zahvaljujući napornom radu.

POSAO

Imat ćete pregršt mogućnosti za nove poslovne projekte ali bit ćete vrlo izbirljivi kada budete odlučivali da li ćete se i kome ćete se priključiti. Vama je bitnije da vas ispunjava zadovoljstvo zbog posla koji obavljate od materijalnog aspekta. Retrogradni Merkur, kao i Jupiter bit će vrlo blagonakloni prema Ovnovima koji tijekom svibnja budu u potrazi za poslom. Ipak, tijekom pomrčine Mjeseca situacija na radnom mjestu može biti prilično nestabilna za pripadnike ovog znaka.

LJUBAV

Venera neće biti osobito naklonjena Ovnovima tijekom svibnja, tako da bi krupne odluke poput brak, djeca ili raskid trebalo odgoditi za kasniji period. Mnogi zauzeti Ovnovi će preispitivati ​​svoj emotivni odnos i pokušati dokuče na čemu bi trebalo poraditi sa svojim partnerom, jer će se njihove druge polovice ponašati prilično nepredvidivo. Jedan od načina da poboljšate vaš odnos je isplanirati kraće romantično putovanje. Što se tiče slobodnih Ovnova, oni tijekom svibnja imaju pregršt prilika za nove veze.

ZDRAVLJE

Vaše zdravstveno stanje biće više nego odlično, a mnogi od vas će se osjećati perfektno i zbog masaža i vježbi disanja.

BIK

Snagu će vam tijekom svibnja davati planete smještene u istočnom dijelu vašeg horoskopa, koje će činiti da se osjetite vrlo neovisno. Veliku podršku dobivat ćete od svojih najbližih, tako da će ovaj mjesec obilježiti harmonija u obiteljskim odnosima. Uopće, tijekom ovog mjeseca bit ćete mnogo više okrenuti privatnom segmentu svog života nego što će vas zanimati posao ili financije.

POSAO

Velike su šanse da budete uključeni u vrlo krupne i ozbiljne poslovne projekte tijekom svibnja. Iako ćete se prihvatiti posla, on će vas potpuno iscrpiti i isisisati svu živahnost iz vas. Krajnje je vrijeme da odlučite u kom pravcu želite ide vaš život i da se ponašate sukladno time, jer je vrlo bitno da vam osobni interesi budu na prvom mjestu.

LJUBAV

Mnogi usamljeni Bikovi imat će velike šanse da novog romantičnog partnera upoznaju na poslu ili u krugu prijatelja. Što se tiče zauzetih pripadnika ovog znaka, čitav mjesec biće nabijen strašću pa će sve prštati od seksa. Pojedini Bikovi koji su u braku će se suočiti s izazovima i doći će do izvjesnih neugodnosti. Jedino jake i istinske ljubavi neće pasti na testu vremena tijekom svibnja.

ZDRAVLJE

Vaše zdravstveno stanje biće prilično delikatno jer ćete biti izloženi povišenom stresu koji će biti uzrokovan poslom kojim se bavite. Ukoliko budete u prilici da se suočite s realnošću života, vaš emocionalno zdravlje će biti vrlo važno.

BLIZANCI

Započete poslove bi trebalo dovršiti prije 21. svibnja ili pričekati završetak razdoblja u kojem je Merkur retrogradan, zato što ćete u kasnijem razdoblju staviti obitelj i emotivnu stabilnost ispred karijere. Bit ćete prilično borbeni u ostvarenju svojih planova, a pred svakim izazovom trebalo bi da se postavite diplomatski, jer ćete imati veliku šansu da ostvarite velike planove koji su vezani za vaš posao.

POSAO

Zbog pomrčine Mjeseca pripadnici ovog znaka neće osjetiti negativne efekte pa ne trebaju očekivati ​​promjenu radnog mjesta. Međutim, atmosfera na poslu će se definitivno promijeniti, a kod mnogih projekata doći do promjene plana i restrukturiranja.

LJUBAV

Pojedini slobodni pripadnici ovog znaka mogli bi tijekom svibnja pronaći novu ljubav dok pokušavaju izvršiti svoje poslovne obveze ili u akademskom okruženju, a neki od Blizanaca mogli bi nađu sreću s osobom koja je na neki način povezana sa zdravstvom. Blizanci u ozbiljnoj vezi bi mogli da se sukobe s partnerom jer će poželjeti više slobode i vremena za sebe. Ukoliko planirate dijete, prije toga bi trebao pošteno procijenite vaš odnos s partnerom.

ZDRAVLJE

Iako već neko vrijeme planirate dijetu i da se pozabavite vježbanjem, vaša odluka će iziskivati ​​određene modifikacije. Ne morate pravite drastične izmjene kako biste došli do željenih rezultata.

RAK

Planete su vam koncentrirane u sjevernoj polovici natalne karte što ukazuje da ćete biti maksimalno fokusirani na karijeru tijekom svibnja. Vi ste na najvišoj točki u profesionalnom smislu, a uspjeh na poslu će se automatski donijeti i osobnu i obiteljsku sreću. Ne ovisite od drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve u životu, a ovog mjeseca Mars je na vašoj strani ostvariti sve što naumite.

POSAO

Bit ćete posebno motivirani učiniti nešto i imate posebnu sigurnost da postignete svoje ciljeve. Vrlo je bitno poboljšati svoje samopouzdanje, što ćete najbolje postići kroz unapređenje osobnog imidža jer on može biti odlučujući faktor u vašem profesionalnom razvoju.

LJUBAV

Šanse za zaljubljivanje slobodnim pripadnicima ovog znaka se povećavaju tek poslije 21. svibnja, jer će tek tada imati više vremena za romantična dešavanja. Rakovi u braku i stabilnim vezama biće izloženi stresu zbog svakodnevnih dešavanja pa neće imati dovoljno vremena za ljubav. Pomrčina Mjeseca 4. svibnja ukazuje na dolazak djeteta u obitelji. Obiteljski Rakovi mogu očekivati ​​manje probleme s djecom.

ZDRAVLJE

Bit ćete odličnog zdravlja, a zbog utjecaja Marsa na vaš znak bićete vitalniji nego obično. Rakovi koji se profesionalno bave sportom i oni koji redovito vježbaju mogu očekivati ​​vrlo uspješan i poticajan mjesec.

LAV

Tijekom ovog mjeseca bit ćete više fokusirani na posao i financije nego na privatan život i obitelj. Poslovna situacija će se odlično odvijati jer će upravo u svibnju karijera biti na vrhuncu. Istočna i zapadna strana natalne karte su skoro potpuno uravnotežena. Potrebno je da održite svoju neovisnost i da se poslužite svojim verbalnim vještinama kako biste ostvarili svoje mabicije u potpunosti.

POSAO

Vrlo je moguće da vaš rad i poslovno okruženje budu nestabilni tijekom svibnja, a bit će i velikih promjena u organizacijskoj strukturi. Službena putovanja su prilično izvjesna. I pored svega, uopće ne treba brinuti za svoju poziciju jer će napredak u karijeri biti odličan. Dobit ćete šansu usavršiti svoje vještine i stečena znanja.

LJUBAV

Slobodni Lavovi će često izlaziti tijekom svibnja i kretati se u raznim društvima pa će imati mnogo šansi za upoznavanje interesantnih osoba. Šanse za ulazak u novu vezu se povećavaju poslije 21. svibnja, međutim, taj odnos neće biti ništa ozbiljno, jer vama je trenutno najvažnije da se dobro zabavite i provodite. Zauzetim Lavovima slijedi burniji period sa partnerom, pa ovo nije dobar trenutak za planiranje potomstva, a vaš partner neće ni imati veliku potrebu za fizičkom intimnošću.

ZDRAVLJE

Morat ćete povedete računa o svom zdravlju do 20. svibnja. Neophodno je da redovito vježbate, ali i da se dovoljno odmarate kako bi vam se povećao razinu energije.

DJEVICA

Pripadnici ovog znaka biće fokusirani na karijeru tijekom svibnja, jer su planetarni aspekti za posao moćni dok su za obitelj slabi. Neka obiteljska pitanja ćete jednostavno morati ostavite po strani. Nakon 21. svibnja osjetit ćete se slobodnije da biste uopće mogli ostvariti pojedine osobne planove. Pomrčina Mjeseca moglo bi vam ugrozi neka prijateljstva, kao i donijeti poteškoće u profesionalnom životu. Mogu se pojaviti manji problemi s obitelji i susjedima, a studente očekuje drastična promjena u njihovom školovanju.

POSAO

Vaša karijera je u zenitu tijekom svibnja, pa ćete imati velikih mogućnosti da napredujete u profesionalnom smislu. Možete očekivati ​​poboljšanje što se tiče financija, ali i bolju poziciju na poslu koji trenutno obavljate. Ukoliko pomažete drugima povećavaju vam se šanse za avanzovanje, a upravo ovog mjeseca bi moglo dogoditi da vam ponude da se priključite radu na nekim velikim projektima.

LJUBAV

Slobodne Djevice imaju veliku šansu da upoznaju potencijalnog partnera u radnom okruženju, a imat će svesrdnu pomoć svog nadređenog ili člana obitelji kako bi ta romantična priča zaživjela. Djevice u braku ili vezi bi trebalo da se pripreme da poslije 17. svibnja suoče s izazovima i da dopuste da se odnos s partnerom lagano razvija. Pripadnici ovog znaka koji planiraju prinovu ne treba žuriti s realizacijom tog plana, jer je neophodno da prvo shvate svog partnera.

ZDRAVLJE

Bit ćete prilično osjetljivi pa povedite više računa o svom zdravlju poslije 19. svibnja. Potrebno je da redovito vježbate kako biste ostali u formi, ali ne zanemarite i činjenicu da je neophodno piti dovoljno vode.

VAGA

Pripadnicima ovog znaka svibanj će biti u znaku velikog profesionalnog napredovanja, ali samo ako budu spremni na veliko zalaganje. Morate biti marljivi, ali mnogo toga ovisi io odluka koje budete donosili. Ovo nije vrijeme kada treba biti nezavisni niti treba ispoljavate agresiju. Neophodno je da budete fleksibilni i da se prilagođavate trenutnoj situaciji ako želite napredovati u životu. Nakon 21. svibnja bit će prilika za put inozemstvo kako biste unaprijedili svoja znanja i vještine.

POSAO

Osjetit će će se znatan utjecaj pomrčine Mjeseca na vašu karijeru. Doći će do velikih organizacijskih promjena koji će se odraziti na vašu karijeru, bilo da se vaš status na poslu znatno promijeni, bilo da se počnete bavite poslom kojim do sada niste nikad. Postojeći kontakti, ali i osobe koje sada upoznajete u poslovnom okruženju biće od velike pomoći da učvrstite svoju poslovnu poziciju.

LJUBAV

Slobodne Vage mogu očekivati ​​novu ljubav na radnom mjestu, čak nije isključena ni romansa sa vašim pretpostavljenim. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće prilično okupirani poslom, tako da će pokušavati da,održe balans i harmoniju između svog profesionalnog i privatnog života, a partner će im u tome pružati veliku podršku.

ZDRAVLJE

Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema, ali ovo je idealan period kada biste mogli očistiti organizam od toksina i osloboditi se loših navika, naročito ako ste pušač.

ŠKORPION

Rođeni u ovom znaku će tijekom svibnja morati fokusirati na važne stvari i da uopće ne troše vrijeme na nebitne stvari. Osobne ambicije će biti u drugom planu, morat dosta da se prilagođavate osjećajima drugih, jer vaš uspjeh najviše ovisi o njima, a ne od vas osobno. Najvažnije je da budete otvoreni i vrlo fleksibilni u odnosu na okoliš. Vrlo je moguće da će i vaš izgled i ponašanje doživjeti preobražaj tijekom ovog mjeseca.

POSAO

Pojavljuje se izvjesni izazovi u vašoj karijeri, ali uspjet ćete ih prevladate zahvaljujući profesionalnim vještinama. Od velike pomoći biće vaša kreativnost jer ćete uspjeti prenijeti svoje ideje poslovnim suradnicima koji će vam pružiti podršku. Također, tijekom retrogradnog Merkura trebalo bi iskoristiti svoje komunikacijske vještine kako biste što više motivirali druge na radnom mjestu.

LJUBAV

Bit će više prilika tijekom svibnja da slobodne Škorpioni započnu novu vezu, a mnoge od njih će partnera upoznati preko bliskog prijatelja ili preko interneta. Mnoge Škorpioni u vezi bi mogle preispituju svoju vezu, ali tek poslije 19. svibnja će im postati jasnije što zapravo žele. Pripadnici ovog znaka u braku mogli bi imati manje probleme jer neće uvijek moći uskladiti privatne s poslovnim obvezama. I pored toga, svibanj će biti ispunjen strastvenim trenucima, a kod pojedinih Škorpion će se učvrstiti želja za djetetom.

ZDRAVLJE

Bit ćete odličnog zdravlja i pucat ćete od energije. Ipak, ne zaboravite svakodnevno izdvojite bar malo vremena za vježbanje.

STRIJELAC

Tijekom svibnja Strelčevi će se suočiti s velikim izazovima koji će nastati zbog planetarnih aspekata, zato se opustite ovog mjeseca i spremite energiju za budućnost. Nije najbolji trenutak da budete pretjerano samouvjereni zbog retrogradnog Merkura, jer je vrlo moguće da ćete umnogome ovisiti o suradnji i kompromisa. U vašoj natalnoj karti Jupiter ide naprijed, tako da vam karijera i osobne ambicije biti najvažnije dok će dom i emocionalni aspekt vašeg života biti u zapećku.

POSAO

Većina pripadnika ovog znaka mogla bi tijekom svibnja dobiti priliku za novi posao, bilo da već rade ili su u potrazi za poslom. Zaposleni Strelčevi bi mogli očekivati ​​kratkoročne turbulencije na radnom mjestu. Kako god, prije nego što započnete novi projekt ili prihvatite novi posao nikako nemojte se zalećete već donesite odluku na temelju istraživanja informacija koje su vam dostupne.

LJUBAV

Slobodni Strelčevi bi novog partnera mogli naći na svakom koraku – na poslu, u svom društvu, u klubovima, čak iu inozemstvu. Ljubav će za vas postati moćna sila poslije 21. svibnja. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi mogli očekivati ​​krajem mjeseca manje trzavice s partnerom ali i pored toga, ovo je odličan mjesec za planiranje proširenja obitelji.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje bi moglo postati krhko poslije 21. svibnja tako da bi bilo dobro pronaći način kako da se dovoljno opustite i očuvate vitalnost, jer ćete inače stres učiniti svoje.

JARAC

Tijekom svibnja Jarčevima će profesionalna sfera života biti u drugom planu, jer će se posvetiti postizanju emocionalne snage i rješavanja problema kod kuće. Većina planeta su koncentrirane u zapadnom dijelu natalne karte. Morat ćete se prilagoditi drugima i zatražiti suradnju, jer će vaša neovisnost biti poljuljana tijekom retrogradnog Merkura.

POSAO

Ovo je više nego izvrstan razdoblje za Jarčeve koji su u potrazi za poslom. Velika pomoć po tom pitanju stiže već prvog tjedna svibnja od nekog člana vaše obitelji. Bit ćete u manjim novčanim neprilikama poslije 21. svibnja, ali tome ne treba pridajete veliki značaj jer će to biti kratkog daha i neće ometati vaš normalno funkcioniranje u daljnjem razdoblju.

LJUBAV

Pripadnici ovog znaka osjetit će snažan utjecaj Marsa na emotivnom polju. Usamljeni Jarčevi će pošto poto htjeti ući u novu vezu, ali ako do njenog nastanka dođe, budite spremni da uskoro dođe i do njenog završetka. Zauzetim Jarčevima će prije svega seks biti na umu, a kod nekih je moguća i trudnoća. Budite nježni prema svom partneru kako biste izbjegli moguće šanse za nesklad.

ZDRAVLJE

Bit ćete odličnog zdravstvenog stanja, a vaša potreba za vježbanjem će biti od velike pomoći da se osjećate fenomenalno.

VODENJAK

Iako će Vodenjaka tijekom svibnja biti preokupirane privatnom sferom svog života i rješavanjem emotivnih problema, oni će stići i da se posvete napretku u karijeri tijekom svibnja. Da biste ostvarili svoje ciljeve neophodno je da marljivo radite, ali i biti puni samopouzdanja. Čak će biti potrebe i za malo agresivnijim nastupom da vas drugi ne bi sputavali u ostvarenju vaših planova. Pomrčina Mjeseca može vam poremetiti ravnotežu u životu tako da ćete morati još više da se prilagođavate no obično ali to će se pokazati kao dobro za napredak u vašem životu.

POSAO

Doći će do velike transformacije unutar tvrtke u kojoj ste zaposleni, što će imati utjecaja na vašu karijeru. Moguće je da ćete biti preusmjereni na neko drugo radno mjesto ili ćete čak početi da se bavite potpuno novim poslom.

LJUBAV

Slobodni pripadnici ovog znaka imaće nekoliko romantičnih mogućnosti ali nijedna od tih osoba im se neće učiniti dovoljno dobrom za neku ozbiljniju priču. Zauzete Vodenjaka imat će manje konflikte do 21. svibnja s partnerom, ali je zato posljednja nedjelja svibnja rezervirana za harmoniju i zabavu s njihovom drugom polovicom.

ZDRAVLJE

Bit ćete zabrinuti za svoje zdravstveno stanje do 21. svibnja, ali stvari se mogu popraviti uz dobru prehranu, rigorozno vježbanje i poboljšanje kvalitete sna.

RIBE

Rođenima u ovom znaku privatna sfera života treba biti prioritet tijekom svibnja. Zbog retrogradnog Merkura ovaj mjesec može biti pun izazova za vas tako da bi u korijenu trebao sasjeći neke probleme koji bi mogli da se pretvore u veće poteškoće u daljoj budućnosti. Neophodno je spremiti fizičku vitalnost, ali i emocionalnu snagu.

POSAO

Ovo će biti mjesec stagnacije u karijeri. Bilo bi pametno da svibanj iskoristite za pravljenje planova za nove projekte koje biste mogli realizirati kasnije ili osmisliti način kako poboljšati svoje poslovanje. S obzirom da će vam financijska situacija biti više nego stabilna tijekom cijelog mjeseca, nemate zbog čega brinuti.

LJUBAV

Slobodne Ribe imaju velike šanse da upoznaju novu ljubav između 5. i 19. svibnja u njihovoj neposrednoj okolici ili u obrazovnim institucijama. Također, članovi obitelji će pripomoći da upoznate interesantne osobe. Zauzete Ribe bi mogle sredinom mjeseca da se suoče s manjim izazovima, jer ćete biti posvećeni više poslu i obitelji nego partneru. Ipak, nije isključeno ni planiranje trudnoće kod nekih pripadnika ovog znaka.

ZDRAVLJE

Osjećat ćete se dobro do 21. svibnja, tako da je preporučljivo poduzeti određene mjere prevencije u vidu preparata iz kućne radinosti ili liječenje narodnom medicinom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK