MJESEČNI HOROSKOP za studeni 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
posao:

Dragi Ovnovi,
U prvoj polovici studenog vaši poslovni planovi će se odvijati rutinski, bez većih promjena. Obratite više pažnje na odnose s drugima, posebno s poslovnim partnerima. Veći dio onoga što vam bude prioritetno zavisiće od partnerskih odnosa. Zbog toga je važno da sve dogovore oko realizacije aktualnih ciljeva obavite na vrijeme i da obuhvatite sve stavke. Povremene zastoje i kašnjenja nećete moći izbjeći, što će u vama izazivati ​​napetost i sklonost ishitrenim reakcijama. Pokušajte to izbjegavate jer time samo narušili neke odnose, a ne biste ništa postigli ukloniti problem. 11. studenog će Saturn koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti trigon s Uranom, pa ćete biti u prilici realizirati ideju koja će vam omogućiti da ubrzate napredak jednog dugoročnog projekta i poboljšati kvalitetu poslovanja. 19. studenog obratite pažnju na kvadrat koji će Mars, vaš vladar, praviti sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla. U slučaju da dođete u sukob interesa s jednim poslovnim partnerom, to bi moglo dovesti do prekida zajedničkog posla.
Na polju novca vas početkom mjeseca očekuje promjenjiva situacija. Trigon Venere sa Saturnom 3. studenog može vam donijeti stabilne prihode ali izbjegavajte neprovjerene kanale i nepromišljene investicije, na što vas već sljedećeg dana može navesti oporba Venere s Uranom. 7. u studenog Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi u znak Škorpiona i u vaš polje platnog prometa gdje će 13. u mjesecu praviti konjunkciju s Jupiterom. To će dovesti do većeg obrta sredstava preko vašeg računa. Imat ćete i koristi od provizija na temelju usluga koje budete pružali na ovom polju, kao i od mogućnosti poreznih i drugih olakšica. Imat ćete i bolji osjećaj za rukovanje novcem. To će vam donijeti povećanu zaradu.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se nađu kao partneri ili suradnici u jednom zajedničkom poslovnom projektu, što će im biti bar privremeno rješenje.

ljubav:

Ako ste u vezi:

Osjećat ćete potrebu da dobivate viša pažnje od strane voljene osobe. Mars vaš vladar prolazi kroz znak Vage i vaš polje ljubavi i braka. Bit ćete osjetljivi na ponašanje voljene osobe u odnosu na vas. Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će od 7. studenoga prijeći u znak Škorpiona gdje je slaba iu izgonu. To će vam donijeti pojačane strasti i ljubomoru u vezi.
U drugoj polovici studenog će Venera praviti trigon sa Neptunom, što će unijeti više romantičnih trenutaka u vašu emotivnu vezu. To će vam pomoći da ublažite frustracije koje ćete povremeno osjećati zbog toga što će vaš partner imati pojačanu potrebu da dominira u vašem odnosu. Naći ćete prikladan način izbjeći konflikte i uspostavite sklad.

Ako ste slobodni:

Upoznat osobu koja će vas privući toliko da nećete moći joj odolite. Zaljubit se i nećete biti sigurni kako priđete vašoj simpatiji. To nije nešto na što ste navikli da vam se događa jer ste obično puni sampouzdanja kada treba napraviti prvi korak. Umjesto da pokazujete svoju seksualnost i strastvenost, počet ćete pokazujete odmjerenost, kulturno ponašanje i držat ćete se na distanci. To je ono što će vam donijeti uspjeh i mogućnost da uplovite u novu emotivnu vezu.
Stariji Ovnovi će nailaziti na teškoće u ljubavi jer će osoba koja im se dopada uporno ignorirati njihove pokušaje da jopj privuku pažnju. Razmislite o tome promijeniti taktiku i primijenite nešto novo i neobično u svom nastupu.

Zdravlje:

Tijekom studenog će vam zdravlje biti promjenjivo i osjetljivo. Čuvajte se prehlade. Imunitet će vam oslabiti pa će biti potrebno poduzeti preventivne mjere kako biste izbjegli pojavu zdravstvenih smetnji. Izbjegavajte izlaziti po kišnom i vjetrovitom vremenu. Dobro se utoplite. Prakticirajte češće psihofizičku relasaciju i više se odmarajte.
Trebate kalorična prehrana s više mlijeka i mliječnih proizvoda koji sadrže veći postotak mliječne masti. Namirnice koja sadrže C vitamin u većim količinama kao što su limun, kiseli kupus, prešana pomoranže su korisne za poboljšane vašeg imuniteta. Izbjegavajte mahunarke te pojačano začinjenu hranu.

BIK
posao:
Dragi Bikovi,
Na početku mjeseca 3. studenog, Venera, vaš vladar pravi trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Moći ćete ostvarite napredak na području usluga, kao i da učvrstite odnose s kolegama na poslu. U prvom dijelu mjeseca ćete biti angažirani na polju javnosti. Održavat intenzivne kontakte i sastanke s poslovnim partnerima, sudjelovat na raznim seminarima i prezentacijama u vezi onoga za što ste stručni. 11. studenog će Saturn praviti trigon s Uranom, što će vam donijeti neočekivana priznanja, a jedan vaš projekt će biti primijećen i dobit ćete donacije ili ćete sklopiti povoljan ugovor o budućoj realizaciji. U drugoj polovici studenog ćete imati dobar osjećaj za konstruktivne akcije u pravom trenutku. vaša intuicija će biti pojačana u nalaženju adekvatnih poslovnih rješenja 16. u mjesecu, zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Vaše kreativne sposobnosti će doći do izražaja, bit ćete dobro koncentrirani na ono što radite i to će vam omogućiti da postignete bolju stabilnost i zauzmete bolje pozicije. Vaši nadređeni će moći da se na vas osloniti.
Merkur koji vlada vašim poljem novcem 5. studenog ulazi u znak Strijelca gdje je u izgonu i slab. To vas upozorava da izbjegavate bilo kakve makinacije s novcem, podizanje kredita kao i veća zaduživanja. Budite pažljivi iu vezi većih financijskih transakcija. 14. studenog će Merkur praviti kvadrat s Neptunom i pravi nepovoljan utjecaj na vaš tokove novca. Jedna suradnja će se pokazati neisplativom, a pojedini suradnici će se pokazati nepouzdanim, što će vas uvesti u gubitke. Poboljšanja vas očekuju krajem mjeseca kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Uspjećete provesti u djelo plan koji će dovesti do većih i stabilnih priljeva novca.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u tvrtki koja se bavi odnosima s javnošću. To može biti privremeni posao za početak.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Vaš partner i vi ćete biti zaokupljeni različitih obvezama, što vam neće ostavljati dovoljno vremena i prostora da se posvetite jedno drugome. To neće negativno utjecati na vašu vezu jer ćete moći jedno drugom pružiti podršku i razumijevanje. Budite samo pažljivi da zbog obveza ne zapostavite potpuno voljenu osobu.
19. studenog će Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva praviti kvadrat sa Plutonom. Nailazićete na ozbiljna neslaganja oko zajedničkih ciljeva, što može dovesti do konflikata. Kako biste to ublažili, morate biti spremni na dijalog. Krajem mjeseca ćete biti spremniji tragati za rješenjem nesuglasica jer ćete imati više vremena i volje.

Ako ste slobodni:
Pojačat se vaša strastvenost zahvaljujući ulasku Venere, vašeg vladara u Škorpiona i u vaš polje ljubavi. Bit ćete više zainteresirani za seks i avanture, nego što će vas privlačiti mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu na duže staze. Privući će vas osoba koja će vam djelovati neodoljivo ali koja će u vama provocirati prejake strasti i koja će biti sklona da vam pravi ljubomorne scene ubrzo nakon što s njom započnete avanturu. Ona će željeti više od avanture.
Stariji Bikovi će osjećati pojačanu potrebu da započnu vezu u kojoj bi se konačno skrasili. To vam neće biti lako jer osoba koja vas privlači neće željeti ozbiljnu vezu, već samo seks, zabavu i ništa ozbiljnije. Vama to neće odgovarati.

Zdravlje:
Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja, a kako se nalazi u znaku Vage gdje je u izgonu i slab, osjećat ćete pad imuniteta i bit ćete podložni upalama i infekcijama. Pazite kako rukujete alatima jer možete se povrijedite nepažnjom. Fizička kondicija vam je slabija, pa bi bilo poželjno da prakticirate svakodnevne fizičke rekreativne vježbe ili bar dužu šetnju.
Prehranu biste trebali pojačati namirnicama koje sadrže više kalorija i gradivnih tvari. To su integralne žitarice, krumpir ali kuhan i nikako pečen na ulju. Također su vam važni mrkva i cikla koje je bolje konzumirati sirove nego kuhane. Pileće i pureće meso kuhano na pari kombinirajte s kuhanim povrćem. Uzimajte veće količine C i B vitamina.

BLIZANCI
posao:
Dragi Blizanci,
Na početku mjeseca Sunce pravi trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To vam donosi plodne uvide u to što vam je najvažnije da intenzivirate u svom radu kako biste učinkovitije ostvarili planirano. Oslonite se na svoju intuiciju koja će tijekom studenog u više navrata da vam bude od pomoći. Imat ćete uspjeha u svemu što od vas zahtjeva korištenje kreativnih ideja. 7. studenog Venera ulazi u znak Škorpiona i u vaš polje usluga. Kako je Venera u ovom znaku slaba, neophodno je da više pažnje posvetite održavanju kvalitete vaših poslovnih usluga, jer se u protivnom lako može dogoditi da dođe do pada kvalitete onog čime se bavite, što bi umanjilo i opseg posla. Pazite da vas ne pretekne konkurencija. 13. studenog će Venera praviti konjunkciju s Jupiterom, što možete iskoristiti za pokretanje jednog projekta koji biste obavljali u partnerstvu s drugim poduzećima iz vaše branše i što bi vam donijelo više uspjeha i bolju zaradu. Nakon 22. u mjesecu ćete ostvariti više uspjeha na polju javnosti i poboljšati poslovna partnerstva.
Na polju novca imat ćete u prvoj dekadi studenog prosječno stanje, bez većih oscilacija. Platni promet će vam se odvijati uglavnom stabilno iu kontinuitetu, s blagom tendencijom ka poboljšanju. Najviše dobitaka ćete ostvarivati ​​kroz oblasti usluga, posebno ako se bavite samostalnim poslom. U drugoj dekadi mjeseca imat ćete veće oscilacije. Teškoće vas očekuju 19. studenog kada Mars bude pravio kvadrat sa Plutonom. Čuvajte se mahinacija i izbjegavajte poslovanje s osobama koje vam djeluju sumnjivo i nepouzdano. Mogući su gubici. U trećoj dekadi mjeseca ćete uspjeti uspostaviti više reda u tokovima vašeg novca. Krajem studenog ćete biti u prilici da nađete nove ili dodatne izvore prihoda.
Nezaposleni Blizanci će morati da se bolje potrude i da mnogo više posjećuju natječaje za zapošljavanje, kako bi mogli naći posao.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Vaš vladar Merkur će 5. studenog ući u znak Strijelca iu vaš polje ljubavi i braka. Kako je Merkur slab u Strijelcu, bit ćete više nego obično pod dominacijom svog partnera, što vam neće prijati i što može dovoditi do neslaganja. Sredinom mjeseca Merkur pravi kvadrat s Neptunom, što će dovesti do nesklada. Posebno ako u vašoj vezi postoje neke tajne.
U drugoj polovici studenog bit ćete spremniji obaviti važne razgovore s partnerom koji će doprinijeti poboljšanju vašeg odnosa. Sunce će 22. u mjesecu ući u znak Strijelca i vaš polje ljubavi. Počet ćete pokazujete više inicijative, mada nećete imati dovoljno volje započeti s rješavanjem najvažnijih pitanja u odnosima s voljenom osobom.

Ako ste slobodni:
Venera će 13. studenog ući u konjunkciju s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi, što će vam donijeti poznanstvo s osobom koja će osvojiti vaš simpatije i ostaviti snažan dojam na vas. Bit ćete skloni vašu novu simpatiju idealizujete ali vam to može donijeti razočaranja. Obratite pažnju što je to što imate zajedničko s njom i u čemu se najviše razilazite. Tako ćete naći način da joj priđete i biti bliži mogućnosti da osvojite njenu pažnju.
Stariji Blizanci će biti neozbiljni koliko samo oni znaju biti. To će vam donijeti simpatije pojedinih osoba ali vam neće donijeti mogućnost ulaska u novu vezu. Vaši pravi kvaliteti će biti potisnuti u drugi plan. Moguća je samo avantura.

Zdravlje:
Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz znak vage gdje je slab, što će dovesti do slabljenja vaš fizičke kondicije, kao i do podložnosti upalnim procesima, virusima i i raznim infekcijama. Najviše ćete biti podložni prehladi. Izbjegavajte kišno i vjetrovito vrijeme, toplije se obucite i pazite da ne budete pretjerano fizički neaktivni.
Vaša prehrana bi trebalo da se sastoji od više voća, posebice južnog, kao što su kivi, ananas, limun i madarine. Sva hrana bogata vitaminima je dobrodošla. Kalcij i magnezij nedostaju vašem organizmu, pa je preporučljivo da ih unosite kroz suplemente, tj. dodatke prehrani. Pojačajte mlijeko i mliječne proizvode. Smanjiti konzumaciju slatkiša.

RAK
posao:
Dragi Rakovi,
U prvoj dekadi studenog ćete imati uspjeha u oblastima usluga i javnosti. Također ćete biti u mogućnosti poboljšati odnose sa poslovnim partnerima. Potrebno je da više vremena posvetite sređivanju poslovne administracije. U slučaju nenadane posjete inspekcije, došlo bi do zastoja u poslovanju ukoliko nemate sređene poslovne knjige. Venera će 7. studenog ući u znak Škorpiona i vaš polje zabave i kreativnosti, što će od vam donijeti nove izazove ali i neizbježne teškoće ako se bavite područjima zabave i estrade, kao i prosvjetnim radom. Venera je slaba u znaku Škorpiona i donijet će vam nepouzdane suradnike. Poboljšanje očekujte 13. u mjesecu. Venera će praviti konjunkciju s Jupiterom, pa ćete sklopiti novi poslovni ugovorm i započeti korisno partnerstvo. To može biti i sa inozemnom tvrtkom. Napredak ćete ostvariti ako se bavite turizmom ili izdavačkom djelatnošću. U drugoj polovici studenog izbjegavajte pretjerano eksponiranje na polju javnosti. Potrudite se poboljšati kvalitetu vaših usluga, proizvoda i uopće vašeg rada u cjelini.
Moći ćete poboljšati saldo na svom Racine i ostvarite bolju zaradu u prvoj polovici studenog. Dobici će vam doći i zahvaljujući sretnim okolnostima. Očekuje vas jedna rizična investicija koja bi vam mogla donijeti solidne dobitke ali samo pod uvjetom da pažljivo procijenite rizik i ne investirate više nego što budete imali dojam da je dovoljno i isplativo. U drugoj polovici mjeseca izbjegavajte financijske rizike, posebno 19. u mjesecu jer će tada Mars praviti izazovan aspekt s Plutonom, što vam može nanijeti gubitke. Nakon 22. studenog ćete ostvariti bolji profit kroz razne vrste poslovnih usluga, kao i ako se bavite servisiranjem ili zanatstvom. Pravićete dobitne financijske poteze.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da nađu posao koji će im se svidjeti i koji neće biti naporan za njih. Postoje šanse i za stalno zaposlenje.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Na samom početku mjeseca, 3. studenog, Venera će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi. Zahvaljujući tom aspektu, unijećete više sklada u vaš odnos s partnerom. Započet s radom na ostvarenju novih zajedničkih ciljeva, što će dodatno učvrstiti i poboljšati vašu emotivnu vezu i donijeti vam više bliskosti.
U drugom dijelu mjeseca, 19. studenog, Mars će praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Nesuglasice i napetosti, čak i sukobi očekuju vas u odnosima s partnerom i u odnosima s članovima obitelji. Vaš partner i vi ćete jedno na drugoga vršiti prevelik pritisak u vezi onoga u čemu se ne slažete. Svatko će tjerati po svom.

Ako ste slobodni:
Venera će 7. studenog ući ući znak Škorpiona i vaš polje zabave i praviće 13. u mjesecu konjunkciju s Jupiterom. To vam donosi iznimno povoljnu mogućnost da započnete novu emotivnu vezu. Upoznat nekoga s kim ćete doživjeti snažnu obostranu privlačnost. Jedno drugom nećete odoljeti. Dok shvatite što vam se događa već ćete za vrlo kratko vrijeme uploviti mnogo dublje u vezu nego što ste očekivali. To može pojačati strasti ali i stvoriti posesivnost.
Nešto starijim Rakovi će nailaziti na sretne okolnosti koje će ih dovesti u kontakt s osobom s kojom će shvatiti da imaju mnogo zajedničkog. Samo potpuna nemarnost i lijenost vas mogu spriječiti započeti novu emotivnu vezu.

Zdravlje:
Merkur će 5. studenog ući u znak Strijelca gdje je slab iu izgonu i ujedno u vaš polje zdravlja. To će dovesti do slabijeg imuniteta i osjetljivijeg zdravstvenog stanja. Bit ćete podložni prehladi. Zbog toga izbjegavajte duže vrijeme boravite vani na hladnom i toplije se obucite. Prostorije u kojima dulje boravite treba redovito i često provjetravate.
Prehranu je potrebno pojačati kaloričnim namirnicama poput punomasni tvrdi sirevi i jaja. Posebno bi vam prijala jaja od prepelice jer u sebi sadrže većinu toga što je vašem organizmu neophodno. Unosite više C, A i B vitamina. Od voća bi vam prijale jabuke i naranča. Uzimajte više tekućine i svakodnevno pijte tople biljne čajeve.

LAV
Dragi Lavovi,
Početak studenog vam nije pogodan za započinjanje novih poslovnih projekata. Nedostajat vam podrška i nećete imati pouzdane partnere i suradnike. Čak će i financijski dio biti problematičan. U odnosima s jednim poslovnim partnerom bi moglo doći do neočekivanog razilaska u interesima i po još nekim pitanjima. To će od vas zahtijevati nalaženje kompromisa ili će doći do prekida suradnje. 7. studenog Venera koja vlada vašim poljem posla ulazi u znak Škorpiona gdje je slaba. Biće neophodno da više pažnje obratite na nabavu osnovnih sredstava za rad, moguće remonte i ažuriranje administracije. Od sredine mjeseca ćete biti u mogućnosti prikupiti dovoljno sredstava potrebnih za započinjanje novih ciljeva. Uspjeh vas očekuje ako se bavite metalskom industrijom, zdravstvom i energetskim resursima. U drugoj polovici studenog budite pažljivi ako se bavite područjima prometa i komunikacija jer ćete nailaziti na teškoće u razvoju planiranih ciljeva. Poslovni pregovori će vam biti ozežani. Tek krajem mjeseca ćete uspjeti ostvariti neznatan napredak.
U rukovanju novcem budite pažljivi i izbjegavajte da ulazite u veće investicije. Merkur koji vlada vašim poljem novca 5. studenog ulazi u znak Strijelca gdje je u izgonu i slab. Samim tim će i obrt sredstava preko vašeg računa biti manji od uobičajenog. Sredinom mjeseca će Merkur praviti kvadrat s Neptunom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Kako ćete tih dana biti dekoncentrirani, pazite da ne načinite nekakvu grešku u obračunu novca. Posebno izbjegavajte bilo kakve sumnjive radnje, makinacije i rizike. U drugoj polovici studenog doći će do poboljšanja. Novac će vam dolaziti kroz timski rad, javne poslove, kao i kroz oblasti zabave i ugostiteljstva.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti dobiti posao na određeno vrijeme, dok će im biti teže naći posao za stalno. Nailazićete na prepreke i odbijanja.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Potrudite se da se bolje uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkog vremena na početku mjeseca. Nailazićete na prolazne napetosti. Potrebno vam je unijeti neke promjene u vašu emotivnu vezu. Već do sredine studenog ćete uspjeti da se usuglasite i vratit će vam se optimizam. To će vašem partneru prijati, jer ćete biti nasmijani i veseli.
Druga polovica studenog vam je pogodna za zajedničke romantične trenutke. Mada to ne zelce da priznate, vi ipak volite da sa partnerom odete na diskretnu večeru u restoran gdje vam oboma prija i gdje možete opustiti. Godit će vam i da češće provodite zajedničke trenutke nasamo s partnerom, na mjestima gdje vas nitko i ništa neće ometati.

Ako ste slobodni:
Ukoliko imate duže vrijeme simpatiju s kojom se povremeno viđate u istom društvu i pokušavate započnete emotivnu vezu, imat ćete povoljne mogućnosti za to već početkom mjeseca kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem polja ljubavi. U slučaju da nemate simpatiju, upoznat nekog novog oko 13. u mjesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom. Ovaj mjesec vam je pogodan za ulazak u emotivnu vezu koja ima izgleda da bude skladna i duga.
Nešto stariji Lavovi će biti okruženi pažnjom osobe koja će često biti u njihovoj blizini, djelovati ljubazno i ​​na usluzi. Budite sigurni da ta osoba želi s vama ozbiljnu vezu. Ako vam se sviđa, iskoristite priliku.

Zdravlje:
Zdravlje
Potrebno vam je da se više krećete kako biste poboljšali svoju kondiciju. Ako budete lijeni i nedovoljno fizički aktivni, počet ćete osjećati pojačan umor, a moguće je i variranje krvnog tlaka. Neće vam prijati hladno i vlažno vrijeme, pa se potrudite da većinom boravite u suhim prostorijama, a da van izlazite kada je ljepše vrijeme.
U prehranu unesite više proteina i vitamina. Pojačajte unos voća, posebice jabuka, limuna ali i sušemog voća poput smokve, marelice i šljive. Godit će vam i datulje. Od povrća trebate više korijena poput mrkva, celer, cikla i ren. Više će vam prijati riba u odnosu na meso. Kruh i žitarice smanjite. Umjesto toga vam je koristan riža.

DJEVICA
posao:
Drage Djevice,
Na početku mjeseca imat ćete uspjeha u poslvnim pregovorima, nakon čega ćete moći lakše i efikanije uđete u završnicu onoga što je pri kraju i što možete dovršiti u planiranom roku. Koliko je važno da posebnu pažnju posvetite rokovima upozorava vas Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji 5. studenog ulazi u znak Strijelca i vaš polje završetaka. Kako je Merkur u Strijelcu u izgonu i slabe kvalitete, nailazit na smetnje u ostvarivanju planiranih rokova o završetku ugovorenih poslova. Osim toga, usporavaće vas i administrativne obveze, posebno ukoliko nemate naviku biti ažurni u tom pogledu. Sredinom mjeseca Merkur pravi kvadrat s Neptunom koji se nalazi u vašem polju javnosti, što vas upozorava da izbjegavate javne nastupe i da se čuvate nepromišljenih izjava jer bi one mogle negativno utjecati na vaš ugled na poslu. U drugoj polovici studenog imat ćete uspješne dogovore, a uspjeh vas očekuje ako se bavite područjima informacija, novinarstvom, prometom i trgovinom alkoholnim i bezalkoholnim pićima.
Mars koji prolazi kroz znak Vage i vaš polje novca je tamo u izgonu i slab, što će otežavati priljev financija na vaš račun. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 7. studenog u znak Škorpiona gdje je slaba iu izgonu, što dodatno ukazuje na to da je važno biti vrlo pažljivi kada je novec u pitanju i da izbjegavate velike troškove. 19. studenog će Mars praviti kvadrat sa Plutonom, što može dovesti do gubitaka ukoliko se budete upuštali u sumnjive transakcije i nelegalne tokove novca. U drugoj polovici studenog očekuju vas pružaju povoljne mogućnosti poboljšati zaradu. Do kraja mjeseca ćete ostvariti financijsku stabilnost zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Saturnom.
Nezaposlene Djevice će imati najviše šanse da dobiju zaposlenje kao administrativni radnik ili skladištar što može biti i na stalno.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Početkom mjeseca ćete imati kreativne ideje kako poboljšati vašu emotivnu vezu. Naći ćete način da svog partnera činite radosnim i ispunjenim tako što ćete imati više inicijative za izlaske, zabavu i ono što vašem partneru prija. Ipak, pazite da ne obećajete ono što niste sigurni da možete ispuniti, jer ćete na riječima biti jači nego na djelima.
U drugoj polovici studenog ćete biti romantični zahvaljujući trigonu Venere s Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Iskoristite ovaj period za što više zajedničkog vremena s partnerom, jer će vam ono biti na raspolaganju. Intimne zajedničke večeri udvoje, uživanja uz omiljne filmove i više bliskosti vam je zagarantirano.

Ako ste slobodni:
Bit ćete skloni sa zaljubljujete, posebno 13. studenog kada će Venerati pravi konjunkciju s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. To vam može donijeti romansu s osobom koja će biti strastvena i sa kojom ćete poželjeti da ostvarite trajnu i duboku emotivnu vezu. Problem će nastati kada shvatite da je vašoj ljubavi zanimljiva zabava i seks s vama, ali da nije još spremna za vezu na duže staze. Umjesto da se razočarate, uživajte dok možete i iskoristite najbolje iz te veze.
Nešto starije Djevice će biti više u oblacima i zanesene nego što će nešto konkretno preduizeti da bi Priss osobi koja im se dopada. Sa jednom osobom možete imati odnos koji je nešto više od prijateljstva ali ipak nije i emotivna veza.

Zdravlje:
Trebate više kretanja, fizičkih aktivnosti i boravka na čistom zraku, kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Pri tome izbjegavajte duže boravite vani kada je kiša, vjetar i hladnije vrijeme. Koristilo bi vam kada biste bar jednom tjedno prakticirali odlazak u teretanu ili neki drugi vid tjelovježbe. U protivnom ćete biti nestabilnog zdravlja.
Godit će vam piti više toplog čaja koji možete pravite od raznog bilja, kao što je kadulja, menta, matičnjak, sljez. Mlijeko i mliječni proizvodi, posebno jogurt i punomasni tvrdi sir sadrže tvari koje su neophodne vašem organizmu u ovom razdoblju. Smanjite unos kruha, šećera i brze hrane. Pojačajte unos voća, kako svježeg, tako i sušenog.

VAGA
posao:
Drage Vage,
Tijekom studenog Mars prolazi kroz vaš znak. Kako je Mars u znaku Vage slab iu izgonu, bit ćete pritisnuti pojačanim zahtjevima od strane nadređenih da ulažete više truda i napora u vaš poslovne obveze. Također će vas požurivati ​​da postižete rokove koji će vam djelovati nerealno i skraćeno. Nedostajat vam motivacija i strpljenje. Osjećat ćete se zatrpano novim i novim obvezama. To će u vama izazivati ​​revolt i bit ćete napeti. Uvjeti na poslu će vam djelovati preteško, čak u toj mjeri da ćete razmišljati dati otkaz. Vaš autoritet neće biti poštovan. Ako ste na nekom višem položaju, vaš rukovodeće sposobnosti će se naći na ispitu. U drugoj polovici studenog će Mars praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju završetaka, što će dovesti do nemogućnosti dovršavanja planiranih aktivnosti u dogovorenom roku, a to bi moglo povući posljedice koje biste osjećali na financijskom polju ali iu odnosima s nadređenima i poslovnim partnerima . Do kraja mjeseca ćete uspjeti izvući iz teškoća i ostvarite stabilnost koja vam je neophodna.
Venera koja vlada vašim znakom ulazi 7. studenog u znak Škorpiona i vaš polje novca. Ovdje se već nalazi Jupiter kome se Venera pridružuje u konjunkciji 13. u mjesecu. To vam pruža pogodnosti povećavanje zaradu kroz nove investicije koje bi bile na dugoročnom planu i koje vam neće odmah donijeti dobitke. Bit će potrebno proći više od mjesec dana da bi počeli prvi iznosi da vam pristižu. U drugoj polovici studenog izbjegavajte sumnjive investicije i tajne kanale za obrt novca jer bi vam to moglo nanijeti gubitke. Moći ćete ostvarite bolkju zaradu kroz oblasti medicine, trgovine alatima i naftnim derivatima. Krajem mjeseca ćete imati pojačanu intuiciju koja će vam pomoći da ostvarite dodatne prihode.
Nezaposlene Vage će imati teškoća da dobiju zaposlenje za stalno. Više izgleda ćete imati za privremeni posao. Potrebno je da budete uporniji.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Potrudit se da više vremena i pažnje poklanjate partneru. Postalo vam je jasno da vaša veza počinje se hladi i da nema dovoljno razmjene iskrenih osjećanja. Vaš partner je isto toga svjestan i biće spreman surađivati ​​s vama kako biste poboljšali vaš odnos. Kako ćete oboje biti pritisnuti svako svojim problemima, nećete imati vremena jedno za drugo.
Bez obzira što će vaša emotivna veza trpjeti zbog toga što ni vi ni vaš partner nećete moći se organizirati oko zajedničkih aktivnosti, oboje ćete prihvatiti trenutnu situaciju i nećete jedno drugoga optuživati. Potrudite se da situaciju ne otežavate još više, kako ne biste isprovocirali nepotrebne sukobe. Krajem mjeseca doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni:
Početkom mjeseca će vam se svidjeti jedna osoba koju ćete upoznati kroz poslovne ili društvene aktivnosti. U početku će vam djelovati da su simpatije obostrane ali koliko god se trudili, teško će vam uspijevati da se s vašom simpatijom viđate. Nailazićete na prepreke. Lako je moguće da je vaša simpatija već u vezi ili u braku i da je trenutnim stanjem u svojoj vezi nezadovoljna. Mada će vam dati do znanja da joj se sviđate, neće biti spremna s vama uđe u tajnu vezu.
Starije Vage će uvidjeti da će morati prilagoditi osobi koja im se dopada kako bi uopće došle u obzir za moguć početak nove veze. Ako se prepustite vašoj simpatiji diktirati uvjete, u vezu ćete ući ali vam to sve neće biti po volji.

Zdravlje:
Trebate više odmora i psihofizičke relaksacije. Izbjegavajte pretjerane napore. Vaš imunitet će biti pojačan tako da ćete moći biti aktivni i po hladnijem, kišnom, oblačnom vremenu. Ipak, potrebno je voditi računa da budete toplije obučeni. Za bolje zdravlje bi vam dobro došlo da prakticirate jogu ili tai-či.
Prehrana bi vam trebao biti lakša, bez namirnica koje su teško probavljive. Izbjegavajte morske plodove i konzerviranu hranu, kao i brzu hranu, posebno onu s roštilja. Pojačajte unos voća. Godit će vam jabuke, mandarine i banane. Od povrća su vam važne namirnice koje sadrže VIPs željeza u sebi, kao što su cikla i rajčice.

ŠKORPION
posao:
Dragi Škorpioni,
Kroz vaš znak će tijekom studenog prolaziti čak tri planeta. Sunce i Jupiter se već nalaze u vašem znaku, a od 7. u mjesecu će im se pridružiti i Venera. Kako Sunce vlada vašim poljem posla i karijere, dok bude prolazilo kroz vaš znak, praviće trigon sa Neptunom i sekstil s Plutonom i to sve u prvoj dekadi studenog. Bit ćete puni kreativnih ideja koje će vam omogućiti da ubrzate napredak vaših poslovnih planova. Uspjeh vas očekuje ako se bavite područjima zabave, ugostiteljstva i estrade, kao i ako ste prosvjetni radnik ili dizajner. U donošenju važnih odluka moći ćete se osloniti na intuiciju jer će vas voditi ka dobitnim rješenjima. Održavat sastanke s poslovnim partnerima i suradnicima, bit ćete često u pokretu i obavit ćete većinom uspješne poslovne pregovore. 13. studenog će Venera praviti konjunkciju s Jupiterom. Vaši osobni nastupi i poslovne prezentacije će biti zapažene. Umetati uspješno rukovodite svojim poslovima, posebice ako ste privatnik. U drugoj polovici mjeseca ćete imati teške pregovore oko jednog posla ali ćete uspjeti ostati u igri.
Konjunkcija Venere sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca, sredinom mjeseca, donijet će vam mogućnost ulaska u nove investicije koje bi trebale uvećaju saldo na vašem računu. Imat ćete dobar osjećaj za rukovanje novcem i umetati procijeniti u koje oblasti vam se isplati ulagati i kolike sume da izdvajate. 22. studenog će Sunce ući u znak Strijelca i vaš polje novca, pa ćete umeti da s više samopouzdanja donosite financijske odluke koje će se pokazati isplativim. najviše ćete profitirati kroz realizaciju vlastitih ideja. Jedino je važno da izbjegavate upuštanje u rizične sheme koje obuhvaćaju nelegalne tokove novca. Veći dio zarade ostvarit kroz područja komunikacija i trgovine energentima.
Nezaposleni Škorpioni će umetni da se nametnu potencijalnim poslodavcima i da ih uvjere da su pravi za budući posao, čak i ako nisu dovoljno vješti u samom poslu.

ljubav:
Ako ste u vezi:
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka ulazi 7. novemru u vaš znak što će vam donijeti više pažnje od strane partnera. Bit ćete u situaciji da voljenoj osobi izađete u susret oko nečega što možete učiniti, a što će joj značiti i bit će vam zahvalna. To će vam dati do znanja da je potrebno da se više posvetite jedno drugom i zajedničkim aktivnostima.
Konjunkcija Venere sa Jupiterom sredinom mjeseca će vam omogućiti da u vašu emotivnu vezu unijeti nešto novo, što će biti pravo osvježenje i što će poboljšati bliskost između vas i voljene osobe. U drugoj polovici studenog ćete uživati ​​u zajedničkim romantičnim trenucima zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni:
Na početku mjeseca ćete biti skloni zaljubljenosti i zanesenosti. Moći ćete birati s kim ćete izlaziti jer će više osoba biti zainteresirano za vas. U početku nećete biti zainteresirani za ulazak u novu emotivnu vezu. Godit će vam pažnja koju ćete dobivati. Početkom treće dekade studenog će se posredstvom sekstila Venere s Plutonom pojaviti osoba koja će zaokupirati svu vašu pažnju. Bit ćete u mogućnost da uđete u vezu koja će biti vrlo snažna i ispunjena erotskim nabojem.
Stariji Škorpioni će biti u mogućnosti započnu uzbudljivu pustolovinu, što će im u početku odgovarati. Ubrzo će se između vas i druge osobe probuditi i osjećaje. Razmislite da li dovoljno spremni za vezu na duže staze.

Zdravlje:
Bit ćete osjetljivog zdravlja, što će se najviše odraziti na psihosomatskom razini. Izbjegavajte pretjerivanja bilo kakve vrste i više se odmarajte. U protivnom ćete biti živčano napeti. Dobro bi vam došlo i da se više krećete i da se bavite nekim vidom tjelovježbe. To mogu biti i jednostavne rekreativne vježbe. Kondicija i imunitet će vam biti slabiji nego obično.
Pojačajte svoju prehranu kaloričnom hranom poput crveno meso, riba, punomasni sirevi, mlijeko i mlačni proizvodi. Integralni kruh, pšenične klice, grah, cvjetača, brokula su vam neophodni u prehrani kako biste ojačali imunitet. Od voća uzimajte ono koje sadrži C vitamin, poput naranče i limun. Pijte više vode i čajeva, kao što je zeleni čaj.

STRIJELAC
posao:
Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere ulazi u vaš znak 5. studenog. kako je Merkur u Strijelcu u izgonu i slab, to će vam donijeti teškoće da poduzimate adekvatnu akciju na polju posla. Zbog toga budite pažljivi u osobnim nastupima jer nećete moći

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK