Horoskopius

Mjesečni horoskop za prosinac 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN

ljubav

Energija ovog mjeseca u potpunosti odgovara slobodnim pripadnicima znaka Ovan. U prve dvije dekade ovog razdoblja imate više nego dobre šanse da započnete novi emotivni odnos … .naravno, ako budete željeli da se vezujete iole ozbiljnije … .Naime, vama će zaista biti otvorene SVE mogućnosti – više ćete biti u pokretu, više ćete izlaziti, više ćete se družiti, a oni od vas koji su ljubitelji interneta, više će vremena provoditi na društvenim mrežama i ostvarivati ​​itekako zanimljive kontakte. Pošto ćete imati više šansi za emotivni kontakt, na vama ostaje da odlučite da li ćete željeti samo površnost, neke neobavezne pričice, avanture za jednu noć ili kombinacije … .ili ćete se pak potruditi da s jednom osobom napravite nešto ozbiljno. Neka vaše srce odluči na koju ćete stranu … .i što vam najviše prija. Čak iako ostanete u potpunosti sami do kraja godine, novogodišnja noć može donijeti jedno čarobno, romantično poznanstvo … U postojećim emotivnim relacijama ovaj vam mjesec donosi mogućnosti da konačno pronaći zajednički jezik, poboljšati komunikaciju s partnerom i više povezati. Ako i dođe do nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobom, budite u fazonu “na jedno uho ušlo, na drugo izašlo” … ..

posao

Vaša poslovna, ali i financijska situacija trebala bi biti dosta solidna tijekom nastupajućeg mjeseca. Vi osobno ćete biti vrlo voljni da se angažirate, da završavate obveze na vrijeme, a rezultati u vidu poslovnih i financijskih rezultata bi trebali biti bolji nego inače. Da bi sve funkcioniralo kako treba, od samog početka mjeseca obratite pažnju na papirologiju, na uvjete dogovora, kao i na to što potpisujete, jer se eventualne pogreške i propusti mogu prikazati tijekom treće dekade i retrogradnog kretanja Merkura. Tijekom druge dekade dobit ćete vrlo dobru poslovnu ponudu koju svakako trebate shvatiti ozbiljno. Posljednju dekadu prosinca iskoristite za neku vrstu povlačenja, možda odlaska na putovanje ili odmor … ili za sumiranje rezultata i pravljenje planova za novu poslovnu godinu. U tom razdoblju će biti naglašene dobre ideje, kreativnost, biće probuđena vaša umjetnička crta.

Zdravlje

Do polovice mjeseca situacija u zdravstvenom segmentu će biti prilično dobra. Ostatak ovog razdoblja donijet će najviše problema starijoj populaciji, i to vezanih za kralježnicu. Mlađi pripadnici znaka mogu biti u energetskom padu – nešto slabiji imunitet.

BIK

ljubav

Vi osobno, kroz ovaj mjesec obojeni energijom znaka Vodenjaka – vjerojatno ćete se osjećati ispunjeno, sretno i zadovoljno, imali partnera ili ne. Mnogima od vas najviše će prijati laki kontakti sa suprotnim spolom, uživat ćete u novim poznanstvima ili flertovanju, ali ćete se zaista teško odlučiti da nekome u potpunosti poklonite svoje srce. Možete ostvariti zanimljive konekcije preko interneta s osobama koje ne žive u vašem gradu, a da li će iu kom pravcu ove priče uopće ići, to neka vrijeme pokaže. Do susreta s ovim osobama može doći polovicom prosinca, a da li će sve ostati samo na kratkoročnom poznanstvu, to ćete vjerojatno odlučiti samo vi. Vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, tijekom ovog mjeseca je retrogradan, pa nemojte se začuditi ako vam se poslije dugo vremena, neki bivši javi sa željom da obnovi kontakt s vama. Tu uvijek vrijedi pravilo – razmislite o razlozima koji su doveli do prekida ljubavi između vas dvoje, i zapitajte se da li spremni da još jednom prolazite istim putem … .I emotivni partner i vi ćete tijekom prosinca biti u posebnom raspoloženju. Neke barijere po pitanju komunikacije se sada mogu prevladati između vas dvoje, a također – možete obogatiti i svoj seksualni život i unijeti veću dozu strasti u njega.

posao

U poslovnom segmentu od samog početka mjeseca koračajte opreznim i proračunatim koracima. Ne dopustite sebi neka rizična ulaganja, a također – sklapajte dogovore samo s ljudima za koje imate čvrste garancije ili dugogodišnju suradnju s njima. Vladar vašeg polja posla i novca, Merkur je u sjeni i retrogradnom kretanju tijekom prosinca i morate imati na pameti da će bilo kakvi vaši potezi imati dugoročnu vrijednost. Zato se potrudite da budete sabrani, racionalni i promućurni – ne zalijećite se i ne donosite ishitrene odluke. Vaša vladarica Venera je od kraja prvog tjedna prosinca u vašem polju karijere, pozicije – pa je evidentno da tijekom ovog razdoblja možete napraviti neke značajnije korake ka stabilnosti u poslovnom segmentu, ali i ka napredovanju. Iako će velika količina obveza biti prisutna, kao i povremena “spoticanja”, ovo bi se na kraju mogao pokazati kao dosta profitabilan mjesec.

Zdravlje

Jupiter u polju zdravlja jeste jedna vrsta velike zaštite u ovom segmentu, ali tijekom prosinca vam neće biti baš od pomoći, pogotovo ako ste od onih koji vole sjednu i dobro se najedu. Da, vodite računa o svom izgledu, ali prije svega – o svojim krvnim žilama, naročito ako ste stariji pripadnik znaka.

BLIZANCI

ljubav

Za slobodne Blizance i prosinac mjesec je pripremio pregršt dobrih momenata i pozitivnih dešavanja. Razdoblje je kao stvoren uživati ​​- provoditi vrijeme s prijateljima, u izlascima i da ste čest gost na svakom društvenom dešavanju. E sad tu imamo jedan problemčić – vi osobno ste možda spremni da se uozbiljite i ostanete s jednom osobom, ali kako tu jednu osobu odabrati, kada su udvarači na sve strane? Iskreno rečeno, ne izgleda mi kao da ćete tijekom ovog mjeseca uspjeti da se odlučite, sredite i smirite … .Moguće je i da će neki od vas biti u varijanti “letenje s cvijeta na cvijet” … .Pojedini Blizanci bi tijekom treće dekade mogli početi da se s velikom setom prisjećaju nekog od bivših emotivnih partnera … .neće biti iznenađeni ako se vaša pažnja usmjeri baš na tu stranu … .Odnosi sa emotivnim partnerom funkcionirat u onoj mjeri u kojoj se vi budete trudili oko voljene osobe. A zaista je vrlo upitno koliko ćete vi imati volje za tako nešto. Naime, iako voljena osoba šalje jako dobre vibracije, vi osobno ste nešto zatvoreniji nego inače i radije se okrećete na drugu stranu – ka prijateljima ili ka poslu. Do nekih većih razmimoilaženja u vašem odnosu moglo bi doći tijekom druge dekade prosinca i – to je razdoblje kada biste više trebali potruditi u svojoj vezi. Igrajte na kartu pozitivnih promjena, strasti.

posao

U poslovnom segmentu – ušli ste u fazu kada su vam promjene neophodne. Želja za ovim će naročito biti prisutna tijekom prve polovice mjeseca, kada je u suštini i najjači period da nešto suštinski preokrenete. Imat ćete podršku drugih ljudi za svoje planove, a moguće je i da će vam usluga od strane prijatelja ili nekog suradnika otvoriti vrata poslovnom projektu ili novom radnom mjestu koje priželjkujete. Potrudite se da u tim danima biti maksimalno aktivni. Ako imate posao kojim ste koliko toliko zadovoljni, vodite računa o svojim potezima, ne ostavljajte obveze za “neki drugi dan” i potrudite se provjeravati sebe u onome što radite. Naime, kada krajem druge dekade prosinca vaš vladar Merkur uđe u retrogradni hod, doći će do jednog blagog zastoja koji će biti prisutan tijekom cijelog ostatka razdoblja. Suradnje sa strancima vam donose veću mogućnost za financijsku stabilizaciju.

Zdravlje

Treća dekada prosinca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu. Stare boljke bi se mogle ponovno aktivirati, a oprez se savjetuje onima s kroničnim tegobama. Izbjegavajte štetne navike, ne uzimajte lijekove na svoju ruku. Mogućnost problema s kralježnicom, zglobovima.

RAK

ljubav

Prve dvije dekade mjeseca slobodni Rakovi vjerojatno ni neće razmišljati nešto posebno na temu ljubavi. Poslovna ili financijska tematika vam je sada prioritetnija, a slobodno vrijeme ćete uglavnom provoditi ili sami ili s najbližim prijateljima. Ako se neke osobe i budu pojavile u ovom periodu i zainteresirale vas na kratko, vjerojatno je da se te priče neće proširiti niti otići u nekom, iole dubljem pravcu. Oni koji su zainteresirani za avanturu i prijateljske “kombinacije” imat će povremeno baš takve momente. Od početka treće dekade pojavljuje se osoba čiji vam senzibilitet mnogo više odgovara i koja bi vas i mogla navesti da se iskreno zaljubite. Ako to netko koga upoznajete preko interneta, dobro provjerite je li osoba zauzeta, da se kasnije ne biste razočarali. U svakom slučaju, ne savjetuje vam se da žurite. U emotivnim relacijama – red lijepih dešavanja, red statičnosti. U suštini – ista meta, isto rastojanje – kao u nekom dužem prethodnom razdoblju. Nekima od vas mogla bi se dogoditi i avantura i to tijekom druge dekade, s osobom koju od ranije poznajete. Moguće je da tada i obnovite viđanje s osobom s kojom ste već bili u tajnom odnosu. Ako se već uplićete u tajne, potrudite se da one ne izađu na svjetlost dana.

posao

U prve dvije dekade mjeseca polje poslovne svakodnevice naglašeno je tranzitom Sunca, što će Rakovima donijeti da se na pravi način izbore s obvezama. Ovaj period vrlo uspješno ćete iskoristiti ukoliko započnete i nove dogovore, pregovore oko poslovnih projekata – jedino što vam se ne savjetuje jeste žurba. Do polovice mjeseca imate mogućnosti za iznenadne priljeve novca, ali ovaj period nije dobar za neka veća financijska ulaganja – osobito ako postoji neka forma rizika. Merkur koji vlada vašom komunikacijom, biće što u sjeni, što retrogradan tijekom cijelog prosinca, pa bi bilo dobro da naročito obratite pažnju na kontakte s novim suradnicima, ali i na papirologiju, dozvole – koje bi u ovom razdoblju mogle biti problem. Ono što vam ovaj aspekt može donijeti u pozitivnom smislu je obnova suradnje s osobama s kojima ste ranije dosta dobro funkcionirali. Odnos s kolegama biće dosta korektan.

Zdravlje

Dosta solidna zdravstvena situacija pratit će vas u prve dvije dekade mjeseca. Ostatak ovog razdoblja može donijeti neke sitnije tegobe, i to uglavnom starijoj populaciji. Mlađi Rakovi mogli bi imati alergije na hranu ili probleme s kožom.

LAV

ljubav

Budite sigurni da je decembar mjesec period koji donosi ispunjenje vaših želja. Sad je samo pitanje što je ono što želite – da li uživati ​​u životu, nesputano i bez ikakvih granica ili da se čvrsto vežete za jednu osobu i oformite stabilan odnos? U suštini, imat ćete prilike i za jedno i za drugo – pa tko što voli, neka izvoli. Vi ne samo da ste u ovom periodu na vrhuncu svoje privlačnosti, već ste u isto vrijeme obasuti romantičnim (i onim manje romantičnim) ponudama sa svih strana. Što god da odaberete – vjerujte mi da ćete uživati! Ukoliko ste u emotivnom odnosu, partner je u ovom periodu mnogo stabilniji od vas. Istina je da i on ima nekih svojih ispada, ali se vrlo šarmantno izvlači iz nekih situacija koje napravi. S druge strane, vi ste mi se pomalo razuzdale i biće potrebno da na vrijeme povučete ručnu kočnicu. Ovo pričam pogotovo ako imate običaj da povremeno čisto da provjerite svoje zavodničke sposobnosti, flertujete. Da se razumijemo – voljena osoba vam neće mnogo zvocati oko ovoga, jer vas donekle razumije, ali ulaskom u treću dekadu prosinca, dolazi vrijeme da se malo uozbiljite i okrenete njemu. Generalno – vaš odnos će ipak funkcionirati u jednom korektnom maniru, a biće prilika i za dobro zajednički provedeno vrijeme i uživanje.

posao

Prvo savjet što se financija tiče -u prvoj polovici mjeseca možete dosta olako trošiti, “povučeni” nekim solidnim priljevima koji mogu doći i kroz redovite, ali i kroz dodatne poslovne angažmane. Međutim, od drugog dijela mjeseca priljevi će se usporiti, novca će biti manje i vi se možete zateći u prilično neugodnoj situaciji da se prebrojavaju i vadite novac iz Šteko da biste platili račune. Zato, budite odgovorniji! U prve dvije dekade mjeseca, obzirom da će vaš vladar Sunce tranzitirati kroz znak Strijelca i polje nekih lakih i ljepših okolnosti – imat ćete dosta sreće u poslovnom segmentu. Ovo je također period koji vrlo pogoduje kreativcima, umjetnicima, kao i onima koji zarađuju na konto svojih hobija. Nemojte zaboraviti ipak da vladar polja posla, Merkur, ima svoju fazu retrogradnog kretanja, pa bi bilo dobro da prilikom dogovora budete osobito oprezni i proračunati. Drugi dio prosinca će biti dosta statičan za vaš posao.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će biti više nego dobra tijekom cijelog ovog razdoblja. Na samom početku mjeseca, tijekom prve dekade možete imati manji pad imuniteta, au ovom razdoblju starija populacija Lavova bi trebala obrati pažnju na kralježnicu, krvne žile, jetru, žuč.

DJEVICA

ljubav

Na samom početku prosinca, Merkur, vladar vašeg znaka ulazi u polje ljubavi, kreativnosti, zabave i provoda i tamo će biti neuobičajeno dugo – sve do početka veljače, zbog svog retrogradnog hoda. Također, i Sunce će ući u ovo polje početkom treće dekade mjeseca. Zvijezde su vam očito pripremile dovoljno vremena i mogućnosti pronaći svoju “srodnu dušu” … .a ako nemate potrebu za ozbiljnijim vezivanjem, onda možete uživati ​​punom parom.

E sad … .sve bi ovo bilo divno i bajno i krasno da mi vi niste nekako statični, kao da niste u elementu, kao da je vaša oštrica otupjela … .Moguće je da u ovom razdoblju često nećete znati što hoćete a što nećete …. također, može se dogoditi da se vaši emotivni interesi naglo probude i isto tako naglo splasnu … .a mogu vas privlačiti i neobavezni odnosi s osobama koje su starije od vas. Sad, ako ćemo pravo, jednu zaista dobru baš emotivnu priliku imat ćete otprilike tijekom druge dekade prosinca – na vama je da li ćete je iskoristiti ili ne! Ako ste u emotivnom odnosu, prema partneru ste čas divni i obzirni, čas ne možete prestati kritizirate i zakeram. Vaša voljena osoba jeste dosta tolerantna u ovom razdoblju, ali mogli biste joj pomognete, a ne da joj otežavate. Potrudite se malo, jer od vas ovisi koliko će biti mira i stabilnosti u vašem odnosu.

posao

Venera, vladarica vašeg posla i novca, ulazi u polje poslovne svakodnevice i odgovornosti krajem prvog tjedna prosinca. Neke lakše i ljepše okolnosti mogu se otvoriti pred vama, ali će biti zaista neophodno da vi budete angažirani i aktivni, da biste ih mogli iskoristiti. Problem je u tome što ćete imati manjih problema s organizacijom, što ćete često kasniti s obvezama koje ste preuzeli na sebe, a stoje vam mogućnosti i za propuste i pogreške koji se mogu vezivati ​​za dogovore ili administrativna pitanja. Promjene u poslovnom segmentu će se dešavati brže nego inače, a vi ćete ih čas pratiti, čas debelo kaskati za njima. Moguće je da vam nešto od ovih promjena ne odgovara ili da ne uspijevate uklopiti. Nemojte se držati starih obrazaca, jer nećete moći funkcionirate na taj način.

Kritike od strane šefova na vaš račun su možda neopravdane, ali to ne znači da im se ne morate povinovati. U financijskom dijelu – mjesec je pogodan za dodatno angažiranje – nećete moći se rasipate, ali ćete solidno zaraditi.

Zdravlje

Povremeno ćete imati manje energije nego inače, a postoji predispozicija i za padove što se imuniteta tiče. Nekako ćete non stop biti “na rubu” da se razbolite, pa morate djelovati preventivno. Odmarajte se više, relaksirajte, tražite društvo pozitivnih ljudi.

VAGA

ljubav

Venera, vaša vladarica, ulazi u znak Vodenjaka i vaš polje ljubavi, kreativnosti, provoda i lakših životnih okolnosti krajem prvog tjedna prosinca. Pred vama se otvara vrijeme neograničenih mogućnosti za uživanciju i provod – sigurno je da ćete lako flertovati, još lakše osvajati i zavoditi. Vama će biti malo do igre, pa u suštini, bar u početku, nećete imati nekih ozbiljnijih namjera kada su udvarači u pitanju. Ipak, tijekom druge dekade se može dogoditi jedno odista ozbiljno poznanstvo i velika mogućnost da se zaljubite preko ušiju. I sami možete biti zbunjeni silinom onoga što osjećate. Obratite pažnju na posljednju nedjelju prosinca mjeseca – čak i ako do tada budete čekali, u tom razdoblju će se dogoditi “ono pravo”! Pa neka vam je sa srećom, neka traje dugo i budite zadovoljni! Ako ste u emotivnom odnosu – mogu vam reći da ovaj period nije ni malo loš za vas. Voljena osoba i vi ste se u prethodnim mjesecima malo “mimoilazili” – malo ste šutjeli vi, pa je malo šutio on … .u suštini, nikako niste uspijevali pronaći zajednički jezik … .ili je to makar išlo “na mišiće”. Sada imate odlične dane pred sobom, kada ćete kroz smijeh, zabavu i dobro raspoloženje lako funkcionirati i uživati ​​zajedno.

posao

Prve dvije dekade mjeseca su po vas više nego dobre u poslovnom segmentu. Čak iako bude nekih sitnijih problema, imate boginju sreće na svojoj strani, i nekako ćete sve uspjeti “ispeglate” bez po muke. U ovom periodu jedino trebate da vodite računa da ne zaboravite na neke bitne obveze i da ne uzmete olako informacije koje budu dolazile do vas. Suradnje sa strancima vas mogu dići u neslućene visine, i povremeno nećete moći povjerujete da vam se tako nešto događa – iz ovog segmenta vam idu zaista velike pare, pa ako imate bilo kakvih mogućnosti ili otvorenih opcija – navalite! Treća dekada ovog mjeseca bi već mogla vam donese neku kratkotrajnu problematiku, ali i to će biti više “napuhano” nego što će biti realna opasnost po vaše poslovne pozicije. Privatnicima pak od početka treće dekade kreće vrijeme kada mogu profitirati mnogo više nego u prethodnim mjesecima.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je više nego dobra tijekom prve dvije dekade prosinca. U posljednjih desetak dana ovog razdoblja moguće je da ćete imati manji pad imuniteta, zato gledajte da se dovoljno odmarate, redovito jedete i djelujete preventivno. Stariji pripadnici znaka tada mogu imati probleme s venama, urogenitalnim traktom, a mogu se i povrijediti, pasti.

ŠKORPION

ljubav

Ako ste slobodni, ja sam negdje sigurna da ste već zaljubljeni, ali je problem u tome što ta vaša priča koju toliko priželjkujete, nikako da se pokrene. I tijekom većeg dijela ovog mjeseca ćete se “juriti” i nadmudrivati ​​s osobom koja vam se sviđa, igrati se vruće – hladno igrica, i nadati se da će se sve nekako riješiti samo od sebe. I vi i osoba koja vas privlači nikako se odlučiti i napraviti neki konkretniji potez. Kada Mars, vaš vlada, uđe na samom kraju druge dekade u znak Riba i vaš polje ljubavi, emocije će vas lupiti posred čela i teško ćete uspijevati da se kontrolirate i obuzdavate. Više je nego izvjesno da ćete baš u ovom periodu i ostvariti ono za čim čeznete. Ukoliko ne postoji osoba za koju ste zainteresirani, netko se može pojaviti bukvalno “iz vedra neba”.

Ako vi budete oklijevali, ona će povući prave poteze tijekom posljednje nedjelje ovog mjeseca. Pa baš lijepo – da u novu 2017-u uđete sretni i zaljubljeni do ušiju! Ako imate emotivnog partnera, evo razdoblja kada se sve ono što vas je u prethodnim mjesecima mučilo može srediti i stabilizirati. Ne samo to – sada zaista možete povratiti onaj stari ljubavni zanos, samo je potrebno da se oboje malo opustite i prepustite jedno drugom. Problema između emotivnih partnera jedino može biti ako imate neke nerazrešene nesuglasice koje se tiču ​​ljubomore, vjernosti, ili pak – financija.

posao

Jedino na što biste trebali obratiti pozornost tijekom prosinca jesu nedefinirani dogovori, problemi s papirima, mogućnosti za neka manja kašnjenja. Ipak, obzirom da vas prati luđačka energija, ali i da nekako intuitivno uspijevate “namirišete” probleme, ne sumnjam da ćete ovo uspjeti predupredite. Također, ne oslanjati se mnogo na tuđa obećanja, jer su ljudi skloni reći pa zaborave, ili da ispune onda kada to vama više nije potrebno. Budite svoji, računajte na sebe i samo vjerujte sebi – i nema šanse da tijekom prosinca na bilo koji način “omasim” u poslovnom segmentu.

Vaše su predispozicije za ovo razdoblje više nego dobre i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima itekako biti zadovoljni. Prve dvije dekade ovog razdoblja bacite se iz sve snage na posao, a svaku mogućnost da sebe izreklamirate i ostaviti dobar dojam iskoristite. I vama će se inozemstvo “otvoriti”. Iskoristite svoje šanse!

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju – vaš su pozicije tijekom prosinca više nego dobre. Ono na što biste mogli obratiti pažnju jest praznik – i sami ste svjesni da vrlo često dovodite sebe do krajnjih granica. Iako lako obnavljate energiju, ipak je potrebno da povremeno posvetite po koji dan isključivo i samo sebi. Godit će vam plivanje, masaže, razne energo-terapije.

STRIJELAC

ljubav

Tijekom prve dvije dekade mjeseca prosto ćete zračiti i rasipati oko sebe jednu nevjerojatno pozitivnu energiju koja će lako privlačiti pripadnike suprotnog spola. Poznanstva tijekom ovog razdoblja mogu krenuti na neki neobičan, čudan način, ali i preko društvenih mreža, okoliša ili preko kontakata s prijateljima. Vi koji ste “mladi i ludi” i ne želite se vežete, ovaj ćete razdoblje iskoristiti da se Izluduje i provedete više nego dobro. Oni pak pripadnici znaka koji se nadaju nekoj ozbiljnijoj priči, neka budu sigurni da se jedan odnos razvija u jako dobrom pravcu i da bi mogao rezultirati vezom već tijekom druge dekade prosinca. Ovo je VAŠ mjesec, pa ga iskoristite onako kako želite i kako vam srcu odgovara! Ako imate nekih problema ili neraščišćenih računa sa emotivnim partnerom, budite sigurni da će ih ovaj mjesec iznijeti na dnevni red.

Vi ćete doduše pokušavati balansirate (s vrlo promjenjivim rezultatima), ali partner zaista može biti naporan i težak i pritiskati vas. Izvlačit neke probleme i situacije koje ste vi davno zaboravili i budite sigurni da vam, naročito druga dekada ovog razdoblja, donosi problematiku kojoj ćete morati ozbiljno da se posvetite. No, sve se može srediti ako je ljubav jaka i ako imate koliko toliko volje!

posao

Iako predispozicije za ovo razdoblje i nisu toliko loše, ipak je evidentno da ćete dosta vremena morati posvetite neisplativim stvarima, ispravljanju pogrešaka, saniranju grešaka i ponavljanju poslova koje ste već odradili. Toplo vam se savjetuje da pokušate održite dobru komunikaciju i kontakt s nadređenima, jer biste s ove strane često mogli čuti kritike i zamjerke na vaš račun. To vas može tek zablokirati, pa ćete raditi još manje i biti još više dekoncentrirani. U suštini, tijekom prosinca vam je potrebna bolja organizacija nego inače, veća fokusiranost i nikako ne smijete žuriti i povlačiti ishitrene poteze. Komunikacija s potencijalnim suradnicima vrlo korektna, i lako ćete naći mogućnosti za nova, ali i dodatna angažiranja. Sa postojećim poslovnim partnerima se trudite da održavate zadovoljavajući nivo poslovanja. Poboljšanje financija kreće u trećoj dekadi ovog razdoblja.

Zdravlje

Prva polovica mjeseca je zdravstveno prilično dobra kod vas i ne biste trebali imati većih problema. Starija populacija bi ipak u tom razdoblju mogla obrati pažnju na kralježnicu, jetru, žuč. Od drugog dijela prosinca obratite više pozornosti na prehranu – neće vam baš sve prijati, naročito ako pretjerujete!

JARAC

ljubav

U prvoj polovici mjeseca Jarčevima će se pojavljivati ​​emotivne prilike, ali vi često nećete biti sigurni je li to “ono pravo” i bit ćete prilično stegnuti i nisu voljni ih prihvatite. Ta neka vaša flertovanja kao da će ići dobro do određene točke, da bi se nakon toga ili raspršila ili pretvorila u prijateljski kontakt. Moguće je da vi neko izvjesno vrijeme ili maštate ili čeznete za jednom osobom, a tu se ne događa ama baš ništa konkretno.

U svakom slučaju, sve ono što tijekom prve polovice bude nejasno, nesigurno ili “na domak ruku – pa ništa” – u drugoj polovici prosinca će se pretvoriti u već zaista snažne, opipljive mogućnosti. Itekako su vam naglašene predispozicije za ulazak u emotivni odnos i to s osobom za koju ćete odmah znati da odnos s njom nije nešto prolazno i ​​kratkotrajno. Jednostavno, naći ćete se. U pravo vrijeme, na pravom mjestu.

U vašim emotivnim odnosima prosinca može biti itekako lijep mjesec. Vi i voljena osoba ćete uspijevati funkcionirate uglavnom u nekom laganom tempu, bez većih problema. Što više, ako se samo malo potrudite, možete u većoj mjeri unaprijediti svoju emotivnu priču. Zadnja dekada mjeseca može pokrenuti neka ozbiljna razmišljanja u vašoj glavi. Neki od vas će biti spremni da se odluče i za početak zajedničkog života, brak ili “rad” na prinovi sa voljenom osobom.

posao

S jedne strane – Venera u polju posla i novca donosi vam ozbiljno dobre mogućnosti za napredovanje, a Merkur u vašem znaku daje vam sposobnost, logiku i mogućnost da praktično primijeniti znanje i iskustvo koje imate. Ipak, kada pogledamo s druge strane – taj isti Merkur će biti retrogradan, pa ćete povremeno “kaskati” po pitanju obavljanja nekih obveza, imati probleme s dogovorima i teško nalaziti zajednički jezik s poslovnim partnerima. Također, Sunce je u vašem polju podsvijesti sve do kraja druge dekade mjeseca i tek će prelaskom u vaš znak dati onu pravu snagu i podršku.

Očito, pred vama je jedan promjenljiv poslovni mjesec, kada ćete mnogo ulagati truda, a rezultatima, bar u prvoj polovici, i nećete biti zadovoljni. Ipak, povući ćete par solidnih poteza koji će pokazati da ni vi “niste za bacanje” i da itekako možete dati u poslovnom segmentu. U odnosu s nadređenima trudite se da budete korektni, čak i onda kada oni zahtijevaju previše od vas. Financijskim segmentom ćete biti uglavnom zadovoljni.

Zdravlje

Vi zdravstveno nemate lošu situaciju, ali ćete ipak do početka treće dekade funkcionirati u jednom smanjenom energetskom ritmu. Za mlađe pripadnike znaka nema veće problematike, dok bi stariji ipak trebali više da se pozabave svojim imunitetom, ali i kralježnicom, zglobovima, zubima.

VODENJAK

ljubav

Vodenjaci imaju razloga za radovanje. Od 7-og prosinca Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, a obzirom da vas i drugi tranziti prilično “miluju” u ovom razdoblju, više je nego izvjesno da ćete biti zapaženi gdje god da se pojavite. Šanse za emotivne kontakte će se otvarati doslovno preko noći, a mogu ići preko segmenta prijatelja, izlazaka ili pak društvenih mreža. Pošto je Merkur, planeta koja vlada vašim zaljubljivanjima, u retrogradnom hodu iu polju tajni, neki od vas će možda da se vrate emotivnom odnosu koji su već imali ranije, ili će se pak odlučiti da ljubav otpočnu daleko od znatiželjnih očiju. U svakom slučaju, zapamtite – tijekom prosinca – vi ste onaj koji bira!

Zato, birajte mudro … .Tokom ovog mjeseca neće biti iznenađenje i ako se upustite u odnos s osobom koja je starija od vas, ili ako svoju sreću pronaći na nekom putovanju ili u inozemstvu. Bukvalno – neograničene mogućnosti! Ukoliko ste već u emotivnom odnosu, za vas nema problema tijekom prosinca. Budite sigurni da ćete s voljnom osobom istinski uživati ​​u svakom danu. Vaš odnos se može produbiti, ojačati … .a ako ste već razmišljali o prinovama, sada biste se mogli i više aktivirati po tom pitanju.

posao

Imate više nego dovoljno energije, ali vam povremeno nedostaje strpljenja i diplomacije da biste stigli do nekih svojih ciljeva. Ulaskom Venere u vaš znak krajem prvog tjedna prosinca, dobit ćete dodatnu dozu šarmantnost i mogućnost uvjeriti sugovornika i bukvalno mu se “podvučete pod kožu”. Koristite ove svoje predispozicije, jer će one biti naglašene tijekom cijelog ovog razdoblja. Ono na što morate obratiti pažnju su troškovi. Vi, kada se dočepate nekog dinara više, ne znate staviti na stranu, nego trčite da što prije potrošiti. E, tako će biti i tijekom ovog mjeseca – koliko god zaraditi (a zaradit dobro) moći ćete spiskaju. S druge strane – neki dugovi vam stoje nad glavom i potrudite se da stavite točku na njih da biste u novu 2017-u ušli mnogo mirniji. U trećoj dekadi prosinca možete imati par konfuznih situacija, ali ćete ih brzo razriješiti. Generalno – predispozicije za prosinac su jako dobre!

Zdravlje

Ulaskom u treću dekadu ovog mjeseca, ulazite u period kada ćete češće nego inače imati problema s imunitetom. Mogu se javiti i glavobolje, nesanice, ali i ponovno aktivirati neke kronične tegobe kod starijih pripadnika znaka, naročito ako su povezane s kralježnicom i sa nogama.

RIBE

ljubav

Ako ste slobodni … .Verovatno muku mučite. Vaša podsvijest je opterećena Marsom sve do kraja druge dekade prosinca – milijun pitanja vrti vam se u glavi, a ni na jedno nemate odgovor. Opet, vaš polje prijatelja, izlazaka, društvenih mreža je dosta dobro aktiviriati možete u tom segmentu eventualno potražiti nešto za sebe. No, problem imaju one Ribe koje su vezane za prošlost. Bivši emotivni partner im ne izlazi iz glave i evidentno je da u ovom momentu ne možete (a ni ne želite) da se maknete i krenete dalje. Tijekom druge dekade mjeseca očekujte da će se baš ta prošlost mnogo više aktivirati. Mogućnosti za tajne kontakte i susrete su također naglašene.

Ipak, tek ulaskom Marsa u vaš znak 19-og prosinca, kao da ćete dobiti dovoljno snage i energije da jasno i glasno reći što želite, ali i da u velikoj mjeri raščistite sa svojim nesigurnostima i problemima. Čak iako imate emotivnog partnera – vaš nezadovoljstvo je više nego naglašeno. Komunikacija s voljenom osobom je čas korektna, čas nikakva, vi nekako pokušavate balansirate, u isto vrijeme optužujući partnera da se ne trudi ni malo. Da li je to istina ili ne, to je već pitanje, ali to je vaš doživljaj realnosti. U suštini, ako ne pronađete zajednički jezik, ovaj mjesec može biti dosta naporan za vaš emotivne relacije.

posao

Jasno vam je gdje su vaše “slabe točke” kada je poslovni segment u pitanju i Trudićemo se da ih ispravite, što će rezultirati velikim pomacima u trećoj dekadi prosinca. Umijete u ovom razdoblju prepoznati prave prilike, odvojiti bitno od nebitnog, oslonite se na svoju intuiciju, jer vas ona nepogrešivo vodi ka pravim stvarima i potezima. Možda je za realizaciju nekih poslova potrebno vrijeme, ali ste vi dovoljno strpljivi i spremni pričekati svoj trenutak. Pozitivne promjene u ovom mjesecu počinju zaživljavaju i budite sigurni da ćete krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Naročito ćete se obradovati jačim financijskim priljevima, koji će vam pomoći da stanete na kraj nekim dugovanjima koje već izvjesno vrijeme vučete. Odnos s kolegama će biti malo naporan za vas, jer povremeno nećete osjećati podršku s njihove strane. I to će se popraviti u drugom dijelu mjeseca.

Zdravlje

Generalno, zdravstvena situacija nije loša. Ipak, u prvom dijelu mjeseca ćete se često osjećati kao iscijeđeni iu tom periodu možete imati i pad imuniteta. Ojačajte svoju krvnu sliku, potrudite se naći dovoljno vremena za sebe, za odmor, relaksaciju i dobar san.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM