Mjesečevi čvorovi-Otkrijte čemu težite i što želite postići, a tko ste zapravo sada!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pronađite suštinu svog postojanja i put kojim treba krenuti na temelju Mjesečevih čvorova. Otkrijte čemu težite i što želite postići, a tko ste zapravo sada i što je to što vas vuče natrag.

Mjesečevi čvorovi su neusporedivo moćniji od bilo koje planete, pa i od svih zvijezda zajedno. Oni snažno aktiviraju kuće u kojima su, kao i planete koje su se u njima zatekle. Rahu više utječe na zračne i vodene (Merkur, Venera, Saturn), a Ketu na vatrene planete (Mars) i na Jupitera. Rahu je u korelaciji sa mentalno – emocionalnom strukturom ličnosti i majkom (ukazuje na karmičke utjecaje u datoj oblasti), dok Ketu ukazuje na utjecaj karme na ego i mušku liniju (otac). Ukoliko bismo, na najjednostavniji način, pokušali objasniti njihov utjecaj na naše živote, mogli bismo reći da nas Južni čvor predstavlja onakvima kakvi smo, dok Sjeverni govori kakvi bi trebali biti.

Mjesečevi čvorovi su pojave od izuzetne važnosti u astrologiji jer odgovaraju na pitanje koje svatko od nas postavio sebi barem jednom u životu: – Zašto sam ovdje?
Astronomski promatrano, to su dvije imaginarne, matematičke tacke u svemiru, na mesecevoj orbiti, u kojima ona presijeca prividnu putanju Sunca oko Zemlje (ekliptika). Gledano sa Zemlje, to su tacke u kojima se sijeku putanje Sunca i Mjeseca. Sjeverni cvor predstavlja točku u kojoj se Mjesec podiže iznad dok je južni tacka u kojoj se spušta ispod ekliptike. Oni su uvijek jedan nasuprot drugog (oporba u astrološkoj karti). Krecu se retrogradno i to prosječnom brzinom od (oko) tri minute dnevno. Puni krug Zodijaka predju za (oko) 18,5 godina. Zapadna astrološka tradicija sasvim pojednostavljuje ovu temu i Sjeverni cvor smatra benefikom Venerine i Jupiterove prirode, dok prirodu Južnog opisuje Marsom i Saturnom. Medjutim, stvari su mnogo, mnogo kompliciranije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK