Mjesec u znaku Riba-Uplašeni smo i pod tenzijom, ali ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u znaku Riba-Senzitivni i emotivni pokušavamo sakrijemo prave reakcije. Mjesec je u kvadratu sa Saturnom što ga čini osjetljivijim na mišljenje drugih ljudi pogotovo prijatelja ili organizacija u kojima radimo.

Javlja se također strah od izražavanja vlastitog mišljenja, po svaku cijenu pokušavamo kontroliramo i prilagodimo drugima svoje poslovne ideje i prijedloge. Od značaja nam je mišljenje drugih ljudi, ali ga se istovremeno i bojimo. Taj strah može utjecati na naša uvjerenja i uvjerenja, a što će nas učiniti nespremnim za suradnju. Bezazlene šale nas mogu naljutiti i promijeniti tijek misli. Možemo biti skloni melanholiji.

Mjesec također pravi lijep aspekt prema Suncu u Škorpionu što će nam osigurati mnoštvo opcija za uživanje i druženje. Daje nam također transformaciju i potrebu za bezuvjetnim razumijevanjem dragih ljudi, prvenstveno naše obitelji i partnera.

Uplašeni smo i pod tenzijom, ali imamo potrebu riješiti sukobe; danas nećemo dozvoliti da nam bilo tko remeti mir, iako su tenzije u nekim situacijama očite. Često ćemo se osjećati kontradiktorno, u nekim trenucima uzvišeno i voljeno, u drugim usamljeno i ostavljeno. Mjesec pravi sekstil i sa Plutonom, što se odnosi na otpuštanje strahova koji su vezani za odbacivanje i samoću.

Mnoge strahove možemo projektirati na druge i biti skloni stvaranju osjećaja grižnje savjesti i prebacivanju krivnje. Bezuvjetna ljubav se može pretvoriti u manipulaciju i pretjerano žrtvovanje ili povlačenje. U mogućnosti smo promijeniti i transformiramo ideje koje nam više nisu funkcionalne, a tiču ​​se drugih ljudi, bračnih partnera ili nekih otvorenih sukoba i neprijatelja. Moguće da možemo iznenada dobiti neku ideju ili čak kroz snove osvijestiti nesvjesne mehanizme djelovanja koji će nam pomoći da razvijamo ljubav prema sebi.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK