Horoskopius

Mjesec u Vodenjaku i dobrim apsekta prema Saturnu i Marsu-Progresivnost, spremnost za učenje i samopouzdanje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec u Vodenjaku i dobrim apsekta prema Saturnu i Marsu, dobar dan za poslovne ideje i njihovu realizaciju. Progresivnost, spremnost za učenje i samopouzdanje su pokazatelji povoljnog aspekta. Dan će također biti popraćen manjim nesigurnostima u vezi s osobnim željama, ambicijama i ciljem koji imamo, ali s obzirom da je kvadrat Venere i Saturna u pitanju, ovo možemo promatrati i kao prepreke koje sebi namećemo, više nepotrebno kompliciranje situacije koja sama po sebi nije takva.

Budite kreativni, slobodni u izražavanju i razmatranju i tuđeg i svog mišljenja, ali ipak organizirani, disciplinirani i dosljedni, jer inače sjajne poslovne prilike postat će samo prilike. Kvadrati kao malo teži aspekti traže od nas da uložimo energiju u neku akciju, da se potrudimo više, umjesto da samo lagodno prihvaćamo ono što nam se nudi.

Pun Mjesec u Vodenjaku, on će dodatno dati motivaciju za isprobavanje novih stvari, provođenje ideja, suradnju s različitim organizacijama i najvažnije obnavljanje kontakta s prijateljima. Pun Mjesec nas podsjeća da poštujemo i budemo zahvalni za ono što imamo i što smo postigli umjesto da se fokusiramo na nedostatke u životu. Pun mjesec govori io emocionalnom otpuštanju svih veza sa prošlošću, kao i blokada koje imamo u odnosu s ljudima i situacijama. Vodenjak će nam s druge strane donijeti višu svijest o događajima, kao i intuitivno sagledavanje ljudi čime ćemo se voditi i prilikom donošenja odluka, pogotovo za gorepomenutu oblast posla.

Možete meditirati ovih dana, baviti se nekim kolektivnim sportom, volontirati, viđati se s prijateljima, otputovati, pisati dnevnik i sve druge aktivnosti koje mogu pomoći da refleksiju misli i svjesnost uma iskoristite na najbolji mogući način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK