Horoskopius

Mjesec u sekstilu sa Merkurom-obećava red i strukturu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec je u sekstilu sa Merkurom što daje mogućnost da dođemo u kontakt sa svojim emocijama i mislima, da ih lakše kanališemo i verbalno izrazimo čemu doprinosi Merkur u Jarcu (jer obećava red i strukturu), ai Mjesec u Ribama što daje intuitivnost i duhovnost.

Idealno vrijeme za pisanje dnevnika i pokušaj definiranja i razjašnjavanja vlastitih emocija. Ako su neka od tih pitanja isključivo vezana za odnose s obitelji, teškim odnosima s majkom, sestrama ili ženama, onda je dobar dan za rješavanje konflikata takvog tipa i osobne nesigurnosti generalno. Slušanje klasične glazbe, meditativne glazbe može pojačati i potpuno vam omogućiti da iskoristite sekstil Mjeseca i Merkura.

Ovog mjeseca očekujte tri jako bitne promjene. Prva se odnosi na promjenu kada će Venera ući u znak Vodenjaka, pa će se i naše potrebe u partnerstvu promijeniti, bit ćemo fleksibilniji, slobodniji i otvoreniji za promjene, bilo da one uključuju prilagodbu partnerovih i naših potreba ili društvene aktivnosti, zabave i izlaske, pa čak i započinjanje emotivnih odnosa s prijateljima. Venera če biti u harmoničnim aspektima ka Jupieru u Vagi i Saturnu u Strijelcu, pa je posebno dobar period za Vodenjaka ili Vodenjaka u podznaku. Započinjanju odnosa i očuvanju odnosa doprinosi Saturn, a tu je i Jupiter koji boravkom u Vagi, donosi optimizam, harmoniju i širenje ljubavi u partnerskim odnosima.

Merkur će krenuti retrogradno, što Jarčevima može donijeti probleme na poslu, s dokumentima i potpisivanjem ugovora. Potrebno je obratiti pažnju na kosti, zglobove, koljena, čuvati se povreda, ishitrenih reakcija. U ovom razdoblju nećemo znati kako se organiziramo, možemo često mijenjati planove ili čak poslovne partnere.

Poslovi započeti u ovom periodu mogu se odugovlačiti, rokovi probijati. Mogući su i problemi s autoritetima, nepažnja u prometu i na sudovima, pogotovo tko je u procesu. Merkur će u tom periodu biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi što će dati nejasna i pretjerana očekivanja u onim područjima gdje se u natalnoj karti nalaze ove dvije planete.

Merkur pod utjecajem Jupitera može imati problem s organizacijom i učenjem, neće znati postaviti prioritete. Preispitivanje i sumnjičavost su mogući u ovom razdoblju, iako ovo generalno nije težak aspekt, jer je Jupiter benefik

Mars će ući u znak Riba. Energija Marsa biće promjenjiva, usmjerena na umjetnost, duhovnost, inspiraciju, filozofiju, pronalaženje višeg smisla, imat ćemo potrebu da stvaramo i da se dokazujemo, budemo originalni.

Ovdje Mars nije agresivan, vrlo je promjenjiv, prilagodljiv i odličan za stvaranje, ali ne za poduzimanje nekih naglih, ishitrenih i organiziranih akcija. Pošto je energija Marsa malo izgubljena u vodi, jer na kraju voda gasi vatru, ovo je razdoblje kada ćemo biti pasivniji, mirniji, ali i podložniji psihosomatskim manifestacijama. Ne želimo sukobe, niti teške emocije, pa se trudimo da ih potiskujemo. Za one s izazovnim položajem Marsa pogotovo u znaku Riba, ovaj period može biti izuzetno neharmoničan, jer donosi obmane, prijevare, laži. U težim položajima, donosi i probleme s alkoholom, lijekovima i slično.

Obratiti pažnju i na način na koji se liječite, možda se okrenete alternativnoj medicini ili nekim energetskim metodama liječenja. Mars će napraviti kvadrat sa Saturnom u Strijelcu, pa donosi problem s poštovanjem zakona, autoritetima, nemanjem vjere, nepoznavanjem pravila. Mars ne želi obveze i odgovornosti. Problematičan razdoblje može biti za Ribe i njihove odnose s partnerima ili u obitelji. Mogu biti pod tenzijom, izrazito razdražljive, agresivne, nesigurne, ali i mnogo aktivnije u ostvarivanju ciljeva nego inače.

Izuzetno zanimljiv razdoblje pred nama, pogotovo s retrogradnim Merkurom. Međutim, treba ga iskoristiti za refleksiju, učenje, kontrolu, ezoteriju i upoznavanje s nekim novim metodama, učiteljima koji nam mogu pomoći. Kako je Mars u Ribama, biće naglašena tendencija da se vodimo intuicijom i prvim dojmom što će naročito biti dobro i produktivno za pronalaženje materijala za rad na sebi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK