Mjesec u Biku-Biti potreban sada postaje misija što je najveći teret!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Živjeti je imati, imati je davati, a davati je voljeti, poručuje ovaj primjer ljudske ljubavi. Odvajkada su se u povijesti obitelji ove osobe radjali ljudi darodavci, spasitelji, neimari, zaduzbinari, oni koji su osnovali fondove ili čuvali i odgajali pored svoje i tuđu djecu. To su oni koji s kapije još nude slatko, a onda i ručak i večeru, uvijek ima mjesta za još jednog, a danas njihovi potomci čine isto ugošćavajući najbliže svaki put kao da je neki praznik, i svima govore kako bi najviše voljeli da jednog dana imaju svoj restoran. Makar pivnicu ili kafić, gdje motiv nikada nije novac već stvoriti mjesto na kome će sakupiti svoje prijatelje sve, i radovati ih glazbom, atmosferom, ugodom i onim tako njima bitnom i poznatom – intimnom, domaćom atmosferom. Žene nasmijane iu ratu iu bijedi, iako beda nikad nije stvarno zakucala na vrata ove kuće u kojoj bar zemlje ima, ai plodova, pa i danas suhog mesa ima u frižideru, a zamrzivač pun kao nekada što je bio tavan. Kuhinja je najtopliji kutak ovdje, au ormarima milijun šerpi i lonaca, milijun začina i knjiga recepata, i sve je veliko, i sve se kuha kao za desetoro da je, “neće da se baci” kažu ove žene, a što ostane daće nekome. I šerpe velike, i lavori ogromni, i hladnjak najveći koji postoji, a i torbe, novčanici i torbe. I često ćete baš ove žene vidjeti kako Vuklje tri cegera u rukama sa pijace, al neće nikad zvocati, niti će reći kako “eto, sve moraju sane”, ne .. one će s osmijehom ući i bacit će se na pripremanje hrane, pustit će glazbu , neku domaću ili romantičnu, ili soul koji raznežuje i kamen glasom Arethe ili Nine Simon. I što je Mjesec u Biku nego baš gospel, soul, crnački zvuk što ritmom priziva život, to su krupne oči crnačke što sijaju u mraku i cakle od emocija koje podsjećaju na život. Onoliko koliko će oči Mjeseca u Škorpionu u sebi nositi bol i tugu, toliko su ovo oči koje se smiju poslije svega, i koje slave život pjesmom, ljubavlju, plesom, ritmom, davanjem, opraštanjem.
Ali od svega tog što čini “bogatim” ovaj Mjesec, mnogo bitnije se čini psihološko bogatstvo i jedna potreba za davanjem koja kao da iskupljuje ovu dušu od svake tuge. I zaista, nema drugog lijeka da se suze, tuga, bol emotivni ovdje pobjede i nadjačaju nego daljim davanjem i činjenjem. Biti potreban sada postaje misija što je najveći teret i problem ovih žena dok majke ne postanu, jer nema ovdje psiholoških igrica, a opet, nema ni ozbiljnosti, teških odnosa, nema komplikacija, samo što ovdje teško može žena ikome ikada koga voli reći ” ne! “. Pa kao da nema ponosa, i zato danas dok gledate kakvu mladu ženu kako hrli u zagrljaj ljubavniku, kako još po prvom susretu juri dalje s njim ka nekom stanu u susret strastima, prije nego pomislite da je iole promiskuitetna znajte da je to sam eliksir života koji ovdje rukovodi svime, pa i moralom, te u ljubavi moralan biti – jeste kazna gora od zatvora. Ljubav je čin davanja, seks je vrhunac ljubavi, a ove žene umjetnici i jednog i drugog što često bivaju baš od muškaraca pogrešno uzete za ili lake ili one koje izgledaju kao da previše iskustva imaju, te ih ostavljaju iako će ih i dalje željeti. No nije to iskustvo, već želja i glad za životom, i otimanje života uvijek i svuda, otimanje svakog poljupca, svakog toplog pogleda, “daj mi dat ću ti, ako ne daš, ja ću opet da dam, jer ne umijem reći ne” . I nikada ovi ljudi, ni muškarci ni žene, neće iskreno biti sramežljivi i umjereni u ljubavi, kao iu ma kom zadovoljstvu koje nam život pruža. A sutra, kada budu majke, ugojiće se, jer hormoni rade dalje svoje, porast će im apetiti, a obitelj će biti namirena. Muž zadovoljan iu krevetu i za stolom, djeca zdrava i sita, ona radosna i zadovoljna. Tek s godinama razumjet svoj stas, svoje obline koje je crnom bokjom nerijetko skrivala u mladosti, svoje kilograme koji su joj zadavali muke, jer nemoguće je sakriti gene i sav taj sladostrasni poriv koji je tek jak ako je osoba pored ovoga Bik iu znaku ili još više ako je u Biku pored Mjeseca i Mars. A ako vam muž to ima, onda znajte zašto ste se od trenutka kada ste sa njim ušle u brak ugojile, jer on želi vidjeti vaš apetit za životom kakav nikada neće imati kakva mršavica, niti će se za takvom ikada okrenuti makar bila lijepa kao sam andjeo. Samo obline i rasna žena mogu pobuditi nagone i želju za obitelji kod ovih muškaraca. Samo ona koja uživa baš u svemu i koja osmijehom raduje a davanjem nesebičnim – iako ne znajući to, spašava sebe iz dana u dan.

I sve dok žena sa Mjesecom u Biku stvarno ne stasa u ženu, sve to biće njezina majka, koja siluje brigom, koja tjera da svi jedu pa i goste tjera i onda kada nitko nije gladan. Majka koja pomaže cijelom svijetu a često pošto je Bik fizički vrlo snažan, i svoju snagatorsku stranu pokazuje pa sama ispremešta stvari po kući kada otac nije tu, ili snese stari hladnjak u podrum, pa opet, nema prebacivanja, nema “sve ja moram sama! “, kao da je negdje raduje što sve može i samo dok može … Zbog toga su obično to rasne i zdrave – jake žene, a ako i imaju nekih problema, u mladosti se obično vezuju za hormone i žlijezde, a kasnije maternica, grudi, pa sve treba kontrolirati redovito, iako nemarne po tom pitanju sve do jedne jesu.

Danas će raditi u bankama, ili u pekarama, ili će svoje umjetničke sklonosti pokazati svijetu u kakvim galerijama, možda će u nekom malom baru pjevati za klavirom, jer glas gotovo uvijek lijep imaju, a glazbu poštuju i skupljaju je, veliki su sakupljači ploča i svega što kakvu emociju budi, jer njihov život samo jednu ambiciju ima, da Oda radosti postane.

U velikoj mjeri sve ovo odnosi se i na poziciju Mjeseca u drugoj kući horoskopa, mada je sam znak u kome je Mjesec vrlo važan otkriti psihologiju koja biće tjera na određeno ponašanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK