Horoskopius

Mjesec – planeta unutarnjeg života …. Sunce označava vas izvana, a Mjesec sve ono što ste unutra. ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Po Suncu se određuje u kojem ste znaku rođeni, a po Mjesecu kakve ste osjećajnosti. Prema starim astrolozima, Sunce označava vas izvana, a Mjesec sve ono što ste unutra. Ali, kako se Mjesec vrlo brzo kreće (obično prođe kroz jedan znak za dva i pol dana), njegov utjecaj osjeća se kratko, mada čvrst, i nema osobe na koju ne djeluje

Uhoroskopu postoje dva svjetla: Sunce i Mjesec. Kad vas netko pita koji ste znak, malo će toga saznati o vama jer i nema 12 tipova ljudi. Kad kažete koji ste podznak, imat će nešto određeno sliku, a ukoliko tome dodate i podatak u kom znaku vam je Mjesec, jasnija slika već se nazire.

Po Suncu će vam znati glavne osobine, po podznaku kakav dojam ostavljate na druge, a po Mjesecu kakvi ste “unutra” – za neko opće upoznavanje to može biti dovoljno. Ljudi koji su pod snažnim uplivom Mjeseca prilično ovise od vanjskih utjecaja, prilagodljivi su, imaju bujnu maštu, proročke snove, velike promjene u životu, romantični su … To je tek početna slika, a konačnu ćete izgraditi u sprezi s položajima i aspektima ostalih planeta.

Međutim, ne može se prenebregne da se većina atentata u svijetu desila za vrijeme Mladog Mjeseca, da su najgora pijanstva u vrijeme Punog Mjeseca, kao što se tada događa i većina ubojstava i samoubojstava.

U mundanoj astrologiji Mjesec simbolizira narod, a Sunce vladara, i često se već samo na temelju položaja i međusobnih aspekata ova dva svjetla prave prognoze za neku državu.
Mjesec u znakovima pokazuje kakav vam je tip osjećajnosti i znak ženskog principa vaše osobnosti. Naravno, tumačenje Mjeseca u ženskom i muškom horoskopu nije isto.

Mjesec u Ovnu. Ne traži zaštitu već želi zaštititi druge. Voli natjecanja, impulzivan je, ali preuzima ogovornost. Pionirski duh, brutalna iskrenost, problem sa samokontrolom. Žene s Mjesecom u Ovnu su poduzetne i uredne. Iako egocentrične, kad postanu majke, svu pažnju usmjeravaju ka djeci. U negativnim aspektima označava primitivizam, subjektivnost, autoritativnu majku.

Primjeri: Neron, Emil Zola

Mjesec u Biku. Jaka osjećajnost, ljubav prema svemu lijepom i jednostavnom. Ako netko “zna uživati”, onda je to – on. Mnogo polaže na sliku o sebi u društvu. U natalnoj karti ženske osobe označava preuveličavanje tradicionalnih ženskih vrijednosti, a kod muškarca – težnju za idealnom ženom koja je lijepa, odana, dobro kuha i zanima je samo kuća.

Primjeri: Aristotel Onassis, Jean de Lafonten

Mjesec u Blizancima. Površna osjećaje, podložna promjenama. Bistrina misli, ali nedosljednost u djelovanju, pa djeluju neozbiljno. Nemogućnost sjedenja na jednom mjestu. Vole istraživati ​​i sve isprobaju u seksu. U ženskom horoskopu je to želja za neovisnošću, au muškom – privlače ga intelektualke, duhovno bogate i nepredvidljive žene, pogotovo one koje iznenađuju (a njega je teško iznenaditi).

Primjeri: Galileo Galilei, Johannes Kepler, Isaac Newton, Sigmund Freud

Mjesec u Raku. Promjenjiva raspoloženja, nedosljednost u odlukama, sklonost depresiji, ograničenost na kuću i događaje unutar nje. Tipično ženski položaj Mjeseca – izražene ženske osobine i materinska osjećanja. Voli romantiku, privržena je djeci, plače zbog tužnih filmova i knjiga … Kod muškarca označava da mu je ideal žena-majka koja brine o njemu ili žena-dijete o kojoj on brine.

Primjeri: Sokrat, kralj Petar Prvi Karađorđević

Mjesec u Lavu. Sklonost prema raskoši, lijepim stvarima i umjetnosti. Talent za matematiku. Ne dâ na sebe. Želja za dominacijom i vlašću. U negativnim aspektima žudi za javnom pohvalom “do koje mu nije stalo”. Žena želi da se dopadne, ali nije napadna (ima okusa i dostojanstvena je), a muškarca privlači žena koja svuda izaziva pozornost bilo ljepotom, erotičnošću, pameću ili obrazovanjem, i zbog koje će mu drugi zavidjeti.

Primjeri: Platon, David Rockefeller, Josif Visarionovič Staljin

Mjesec u Djevici. Teško pokazuje osjećaje, perfekcionist, sitničava, odgovorna, hipohondrična i uredna osoba. Zanimaju je samo “ozbiljne” stvari. U ljubavi previše analizira, što je često košta opstanka veze ili braka. Od drugih ne očekuje ništa, prema sebi vrlo kritična. Žene su nepovjerljive prema muškarcima. Muškarci su u stalnoj potrazi za ženom perfektnom domaćicom.

Primjeri: Baruch de Spinoza, Arthur Schopenhauer, Emanuel Kant

Mjesec u Vagi. Težnja ka harmoniji. Voli zabavu, dobro se osjeća kad je okružen ljudima, alergičan je na grubost i prostakluk. U nepovoljnim aspektima je slobodouman, ali provokator. Žene su najčešće dobro odgojene i ostavljaju ugodan dojam, ali su u stvari hladne. Muškarci u roku od nekoliko sekundi umeju da ocjene osobine jedne žene, pravi su majstori u tome.

Primjeri: Frederik Šopen, Mihail Ljermontov, Albrecht Dürer

Mjesec u Škorpionu. Jaka intuicija i velika pronicljivost. Druge čitati kao otvorenu knjigu. Sklonost povlačenju u sebe, čak i izoliranost. “Namijenjene” su mu sudbinske ljubavi. Žene su erotične, često i ekstravagantne, žele ne samo da privuku, već i da omađijaju. Muškarce zanimaju zagonetne žene, svoje veze i brak održavaju samo ako postoji seksualna privlačnost.

Primjeri: Hektor Berlioz, Friedrich Nietzsche, Oliver Cromwell

Mjesec u Strijelcu. Neposrednost, druželjubivost i strast, međutim, površna osjećaje. Ljubav prema sportu, životinjama, čudesima … Velikodušan je i naivan, ali ga prati sreća. Žena je tip Amazonke, privlače je nepoznata uzbuđenja, da joj se dogodi nešto što nikome nije, zaljubljuje se u strance, ljude druge vjere ili rase. Muškarce privlače neobične žene, čak i “egzotične”.

Primjeri: Wolfgang Amadeus Mozart, Mahatma Gandhi, Albert Einstein, Amy Winehouse

Mjesec u Jarcu. Izvana djeluje kao leden čovjek, a ima bogat unutarnji život. Sve prihvaća vrlo ozbiljno i ima veliku snagu samokontrole. Nježnog je zdravlja. Izuzev prema najbližima, ne krasi ga suosjećajnost. U ženskoj natalnoj karti pokazuje osobu koja želi napredovati u društvu ili politici, au muškoj karti muškarca koji slabo razumije žene i baš iz tog razloga često pravi pogrešne poteze u vezi.

Primjeri: Adolf Hitler, Jozef Gebels, Rudolf Hes, Napoleon Bonaparte

Mjesec u Vodenjaku. Poznaje mnogo ljudi, ima veze u svim strukturama. Ne mari za tradicionalne vrijednosti, oportunista po prirodi, poštuje tuđu neovisnost. Nije materijalista. Ima sklonost duševnim oboljenjima. Žena je dinamična, neovisna, jednostavna do te mjere da djeluje kao da glumi. Za muškarca je idealna žena nekonformista, sklona slobodnoj vezi ili otvorenom braku.

Primjeri: Dante Alighieri, Elizabeth Taylor

Mjesec u Ribama. Slab osjećaj odgovornosti, ljubazan, nesretan ako nekog povrijedi. Talent za glazbu. Jaka potreba da se “preda” drugom (u ženskoj natalnoj karti) i da je potreban drugome (u muškoj natalnoj karti). Žena je romantična, želi zaštitu, nekad je i svjesni mazohista. Muškarac traži ženu koja je u stanju u potpunosti razumije sve njegove strahove i da s pola riječi točno zna što se očekuje od nje.

Primjeri: Alfred Dreyfus, Johann Wolfgang von Goethe

Mjesec u poljima odaje u kojoj se životnoj sferi najbolje iskazuje žensko načelo i, sukladno tome, u muškom horoskopu pokazuje odnos sa ženama.
Mjesec u 1. polju. Promjenljiv temperament, jak utjecaj žena na formiranje ličnosti i karaktera. Pod utjecajem su okoline i vole promjene.

Mjesec u 2. polju. Ukazuje na nestabilnost materijalnog položaja. Poslovi u vezi s putovanjima, trgovinom, financijskim transakcijama …

Mjesec u 3. polju. Utjecaj okoline na odgoj, ali i nestabilni odnosi s najbližima, pogotovo s majkom i sestrama. Muškarci su ženskaroši.

Mjesec u 4. polju. Ljubav prema domu i ukućanima, ali i česte selidbe. Jak utjecaj majke na formiranje karaktera i sklonosti.

Mjesec u 5. polju. Umjetnički talent. Kod žena je izražen materinski instinkt, a kako će se ispoljiti, ukazuju aspekti. Kod muškaraca znači mnogobrojne neobvezujuće veze.

Mjesec u 6. polju. Svakodnevni posao s ljudima ili popularnost na poslu. U nekim aspektima ukazuje na hipohondriju i pretjeranu pedanteriju.

Mjesec u 7. polju. U muškom horoskopu pokazuje da mu je vrlo važan brak. U ženskom horoskopu – osoba ne može sebe zamisliti izvan braka.

Mjesec u 8. polju. Parapsihološke sposobnosti. Često ukazuje i na udovištvo. Imetak putem nasljedstva, miraza, donacija …

Mjesec u 9. polju. Interes za inozemstvo, daleka putovanja, popularnost daleko od kuće. Uvijek su na mjestima gdje se nešto bitno događa.

Mjesec u 10. polju. Kod žena označava popularnost na temelju tipično ženskih osobina ili izgleda. Kod muškaraca pokazuje da su na njega veliki utjecaj imale majka ili druge žene.

Mjesec u 11. polju. Popularnost u društvu, omiljeni su, ali i uvelike ovisni od prijatelja. I žene i muškarci često ulaze u veze s nekadašnjim prijateljima.

Mjesec u 12. polju. Usamljeno ili nesretno djetinjstvo, vole čitati, skrivaju osjećaje. I muškarci i žene vole veze u kojima je povjerenje potpuno i obostrano.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK