Horoskopius

Mjesec opozicija / kvadrat Neptun-Granice paranoje i ideala!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Granice paranoje i ideala. Oporba ili kvadrat Mjeseca i Neptuna se odnose na gubitak kontakta sa samim sobom, pretjerani idealizam i nesigurnost koja proizlazi iz toga. Sa jedne strane osoba pokušava razumjeti i doživi duhovnost, dok je s druge strane to plaši, čineći je nesigurnom.

Vrlo često se događa da osoba nije sigurna je li nešto sanjala ili zaista doživjela. Nekada joj se može činiti da je odvojena od svog tijela ili neprimjetna u odnosu na druge ljude.

Osoba može imati neobjašnjive strahove, primjerice od duboke vode, jer je to simbolika Neptuna. Javlja se također strah od gubitka svijesti, pa ove osobe često nemaju normalan san. U ovim aspektima Mjesec pati jer ne razumije ideju. Vrlo često ideal koji ima je pretežak za emocionalno stanje.

Ovaj aspekt može dati liječnike, jer se ideal Neptuna koristi praktično iu kontroliranim uvjetima, a što je cilj Mjeseca koji želi zadržati sigurnost. Da je u pitanju trigon ili sekstil Mjeseca, vjerojatno bi dao glumce s obzirom da im nije problem da se prebace iz jedne realnosti u drugu.

Osobe sa aspektom Mjeseca i Neptuna su posebno osjetljive na zvukove, mirise i eksternu energiju. Mogu imati strah od mraka, nepoznatih ljudi, nemanja dovoljno prostora. Memorija i moždane funkcije su vrlo osjetljivi. Ovo su osobe koje mogu imati umjetničkih talenata, ali strahuju da ih pokažu drugima. Ne vole kritiku i osuđivanja, jer to narušava njihove ideale čineći ih nesigurnim.

Svoju maštu i talente, kao i ideale i senzitivnost treba usmjeravaju na znak u kome je Mjesec, jer je to jedini način da se mjesec osjeća sigurno. Ako je u pitanju Mjesec u Jarcu, onda valja ideje usmjeravati na posao i strukturu, na praktičan rad. Ako na primjer, Mjesec u Strijelcu, valja se usmjeriti na putovanja, obrazovanje, meditaciju, filozofiju i u tim područjima primijeniti svoje talente, ali bez ikakvog emocionalnog vezivanja za neku ideju.

Film koji možda najbolje predstavlja posljedice opozicije Mjeseca i Neptuna …

Horor duše i tegoba uma u kojoj jedino san i želja imaju svrhu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK